Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas vintage

Escrito pela empresa

At Phantique, we bring together lovers of authentic vintage designer bags. We believe secondhand should feel just as exciting as new — offering quality, style, and sustainability. Shop online with worldwide shipping to find your next timeless piece.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Ærlig og god rådgivning

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Phantique og Johannes.

Jeg ville købe en gave til min kæreste, en Louis Vitton pung i dette tilfælde – fik god rådgivning og en ærlig snak.
Kan varmt anbefale Phantique

7 de fevereiro de 2026

Hej Sebastian,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🙏

Det betyder rigtig meget for os, at du havde en god oplevelse med os, og at rådgivningen føltes ærlig og hjælpsom.

Dine anbefalinger varmer, og vi sætter stor pris på din tillid. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

I bought a vintage luxury French bag on…

I bought a vintage luxury French bag on the phantique’s site and I’m very happy
It was the same of the photos I had a good price and it comes quickly
Johannes is very respectful and professional
I recommend it

25 de março de 2026

Hi Ben,

Thank you so much for your kind review! 🙏

So happy to hear the bag matched the photos and that everything arrived quickly.

Looking forward to seeing you again! 😊

Best regards // Kind regards

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, hurtigt og tryg handel.

Jeg har igår købt 2 tasker og det kunne ikk gå bedre. Ektrem hurtig handel samt den bedste service, så grundige og behjælpelig, ikke sidste gang jeg handler her.

13 de fevereiro de 2026

Hej Sarah,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🙏 Så dejligt at høre, at du er glad for dine to tasker, og at handlen gik hurtigt og nemt.

Vi glæder os til at se dig igen! 😊

Super god service

Super god service, oplysende, brugbare svar, med ærlighed. En tryg handel. Mine bedste anbefalinger.

16 de janeiro de 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🙏 Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en tryg handel, og at du oplevede vores service som oplysende og ærlig.

Dine anbefalinger varmer, og vi sætter stor pris på din tillid. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. Jeg købte en LV tasken og fik den dagen efter, og taskens stand var som på billederne. 😊

20 de outubro de 2025

Hej Mathilde

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb, og at alt var som forventet. 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Køb IKKE din taske hos Phantique

Køb IKKE din taske hos Phantique! Jeg købte en LV taske fra dem igennem Vinted. Umiddelbart så den fin ud, men læderet viste sig at være mørt, så lige så snart, jeg tog den i brug, begyndte det at smuldre, så der kom huller over det hele. Efter kun en måned knækkede remmen. Siden har den været ubrugelig. Jeg skrev selvfølgelig til dem med det samme, men de ville ikke tage den retur, selvom de urigtigt havde solgt den som i “meget god stand”. De foreslog istedet, at jeg fik den repareret. Det viste sig dog at koste 3500 kr. Og jeg havde allerede givet 4500 kr for tasken hos dem. Så det ville være blevet en meget dyr brugt LV taske. Jeg tilbød dem at vi slog halv skade med reparationen. Men det afviste de også. Jeg så derfor ingen anden udvej end at indgive en klage til Nævnenes Hus. De indkaldte os til et mæglingsmøde i går, men Phantique mødte ikke op. Så køb aldrig en taske hos dem. Du risikerer det bliver en dyr fornøjelse!

6 de setembro de 2025

Hej Matilde

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager virkelig den dårlige oplevelse, du fik, og det er ærgerligt, at tasken senere fik problemer. Jeg svarede dig løbende på Vinted og forsøgte at finde en løsning, der passede situationen. Sagen blev sendt til Nævnenes Hus, før jeg nåede at vende tilbage på det sidste forslag

Vi mødte op til dialog og gjorde vores bedste for at finde en fair løsning for begge parter. Vi gav en delvis refundering som aftalt og afsluttede sagen der.

Jeg ønsker dig det bedste fremover.

Jeg købte en LV taske

Jeg købte en LV taske, og var bekymret om billederne passede, men de er så gode til at svare på det du skriver og det du køber er passer præcist med de billeder du modtager og det var bare et perfekt køb og det kom inden for 3 dage! 10/10 og er så glad for tasken er i god stand og bruger den hele tiden

23 de abril de 2025

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb, og at billederne levede op til forvetningen. 😊

Team Phantique 🫶

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais