Collegehub.dk Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig den lader mig ikke komme ind på hjemmesiden lige pludselig kommer den ind på dating apps når man prøver at købe noget så siger den du skal downloade en dating app før du køber noget meget... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg modtog min pakke på 7 hverdag, så lang leveringstid - skrev dog til kundeservice, som var meget hurtig til at svare og de forklarede at der var travlhed pga 19krs tilbud og omkring deres behand... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Helt klart en stor anbefaling herfra. Mega sød kundeservice, med hurtige svar der kunne løse en fejl jeg havde lavet med det samme uden problemer. Super lækker kvalitet af tøj og en leveringstid der o... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de estampagem de roupa

Escrito pela empresa

Følg med i vores univers af fede styles til fantastiske priser!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Køb ikke her

Køb ikke her.
Sendte tøj retur for en måned siden og har stadig ikke fået pengene retur.
Fik kontakt med firmaet som oplyste, at der ville gå længere tid - hvor lang tid var usikkert - måske et par uger, men det var ikke sikkert.
Handler der aldrig mere.

3 de fevereiro de 2025

Super oplevelse.

Købte en hoodie og en t-shirt til julegave til min datter og min nevø. Begge dele blev modtaget inden jul. Hoodie'en gik op i syningen efter få ganges brug. Skrev til colllegehub via hjemmesiden, og der kom hurtigt svar, med en yderst tilfredsstillende løsning. Tak for hurtig og serviceminded behandling.

15 de janeiro de 2025

Hurtigt og effektivt

Jeg bestilte mine varer 4. jan. Jeg modtog mine varer 7. jan. Jeg fik nøjagtig, de varer, jeg havde bestilt. Betalingen blev trukket den dag, jeg modtog mine varer.

7 de janeiro de 2025

Danmarks dårligste hjemmeside

Jeg har en gang før købt hos dem og der skulle der to opkald og tre mails inden de overhovedet sendte pakken og der gik nok mindst en måned.
Så har jeg så lige bestilt en pakke til hos dem for halvanden uge siden og så skriver til dem IGEN at min pakke endnu ikke er sendt og lige som jeg sender den besked så svarer de mig med at de har annulleret min ordre og de stadig har hold om pengene.
Mega dårlig kundeservice!!

15 de dezembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Vil rigtig gerne give 5 stjerner

Vil rigtig gerne give 5 stjerner , men har bestilt to gange uden at modtage den gratis taske , som burde følge med .
Men bortset fra det , synes jeg I har noget mega fedt tøj , gode priser og hurtig levering 😁

30 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt en trøje som gave og…

Jeg havde bestilt en trøje som gave og da jeg modtog den, kunne jeg se at den var alt for lille og jeg gik nærmest i panik over at skulle bestille en anden, for måske kunne den ikke nå at komme frem til jul😥 men jeg fik kontakt til kundeservice og hold da op for en helt vild fantastisk udsøgt service jeg fik -- jeg sendte den første vare retur og 2 dage efter modtog jeg den rigtige størrelse OG fik sandelig osse pengene tilbage --- alt i alt en super service jeg ikke har oplevet andre steder - de får min varmeste anbefaling 🥰

13 de dezembro de 2024

Forfærdelig forfærdelig levering

Forfærdelig forfærdelig levering. Jeg har bestilt for over en uge siden, og har kun fået trukket penge og en ordrebekræftelse. Hvorfor skriver man så 1-3 buisnessdage? Ik køb her fra.

10 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte min pakke for 10 dage…

Jeg bestilte min pakke for 10 dage siden jeg har stadig ikke fået en e-mail og de siger at pakken ville komme på 1-3 business dage. Hvis det tager så lang tid hvorfor kan de så ikke bare skrive det.

9 de dezembro de 2024

Nærmest en provokation

Det virker mere som en provokation, når de spørger til ens oplevelse en uge efter bestillingen, og man har stadig kun fået en ordrebekræftelse. Og pengene er oven i købet allerede trukket.

9 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais