Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Service is gewoon geweldig, een maand geleden de Jordan 4 a ma maniere besteld. (Ivm aparte maat import uit Amerika) keurig op de hoogte gesteld en inmiddels in ontvangst genomen.

Classificada 3 em 5 estrelas

De aangekochte schoenen waren niet op voorraad. Bestellen liet lang op zich wachten. Verder tevreden

Classificada 4 em 5 estrelas

De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag nieuwe schoenen gekocht voor mijn dochter in de winkel. Super goed geholpen door een aardige en enthousiaste medewerker. Ik kom zeker nog eens terug!

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de roupa

Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

90 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Een feestje bij Collett

Het is een feestje als je bij Collett schoenen wilt kopen ze hebben een prima service en heel klantvriendelijk.

7 de março de 2025

Resposta da Collett.

Cor, wat fantastisch om te horen hoe u de winkelervaring bij ons omschrijft. Leuk u te zien in de winkel vandaag voor het ophalen van uw order, en hopelijk tot snel weer !

Wessel - Collett.

Mooie zaak, matig contact

Mooie zaak met aardig personeel, hebben mij goed geholpen met de schoenen vinden die ik graag wilde hebben.

Helaas na 2 en halve week nog steeds niks binnen en geen contact via mail.

Update:
Gebeld door de zaak, uitgelegd waar het mis ging en netjes opgelost!
Complimenten!

16 de fevereiro de 2025

Prima service maar ……

Prima service en snelle levering
Alleen geen mail of iets dergelijk over de bezorging !!!!!!!!!
Gelukkig was er iemand thuis

8 de fevereiro de 2025

Hii Katinka,

Onwijs bedankt voor je review en feedback! Normaliter worden de mails automatisch verstuurd na verzending, ik ga direct kijken waar dit fout gegaan is bij jouw order en nemen die informatie mee om ons proces te verbeteren. Nogmaals bedankt dat je ons dit laat weten, en veel plezier met je New Balance! 🫶🏻

-Wessel, Collett.

Classificada 5 em 5 estrelas

Topservice en geweldige collectie!

Heel vriendelijk en gepassioneerd team dat veel weet over schoenen. Ze hebben een breed assortiment en de levering is lekker snel. Mijn maat was even niet op voorraad, maar werd snel nageleverd. Aanrader!

Top winkel

Perfecte service. Niks op aan te merken. Leveren echt kwaliteit👌 Als je schoenen wilt moet je ze hier kopen

30 de janeiro de 2025

Onwijs bedankt voor je review Huub! Heel veel plezier met je Chlorphylls 🫶🏻

-Wessel, Collett.

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen. Betrouwbaar en snelle reactie. Goeie service

Hey Jeffrey,

Thanks voor je support! 🙌 Supermooi om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sneakers & hopelijk tot snel!

— Wessel, Collett.

Vriendelijk personeel

Goede prijzen en heel erg vriendelijk personeel. Mooie winkel ook. Een kijkje nemen is het zeker waard!! Leuke toevoeging voor het centrum van de stad.

Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

vriendelijk personeel en super fijn…

vriendelijk personeel en super fijn geholpen!

11 de janeiro de 2025

Hii Sabrina,

Fijn dat je zo’n toffe ervaring hebt gehad tijdens je bezoek bij ons aan de winkel, en fijn dat je dit via deze weg met ons deelt. Graag tot snel 🤞🏼

Wessel - Collett.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.