Var inde hos Rikke og det var en virkelig god oplevelse! Hun var både super sød, meget forstående og virkelig dygtig! Ville til enhver tid anbefale et besøg hos Rikke!

A empresa respondeu
Den varmeste anbefaling herfra til colloseum tandlægerne i Køge! Skiftede tandlæge i forbindelse med visdomtænderne, da jeg har haft store problemer med dem De står altid klar til at hjælpe og... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kunne ikke vælge både tandlægen og klinikassistent i hjemmeside bedømmelsen. Men det var den mest behagelige oplevelse jeg nogensinde har haft. Jeg er nervøst anlagt hvad angår mine tænder, da... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Nørregade 1, 2. sal, 4600, Køge, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 73% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Tandplejeren var grundig og god til at forklare hvad der skulle gøres
Var inde hos Rikke og det var en virkelig god oplevelse!
Hun var både super sød, meget forstående og virkelig dygtig!
Ville til enhver tid anbefale et besøg hos Rikke!

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Wencke er den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Så sød, dygtig og service minded

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Tandlægen var utrolig rar og omsorgsfuld. Guidede igennem behandlingen og tog sig den tid der skulle til. Oplevede en meget troværdig vurdering fra tandlægen. På trods af tandlægeskræk oplevede jeg en utrolig god oplevelse og behandling. Kan varmt anbefale Colosseum Tandlægerne Køge.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Imødekommende og venligt personale fra 1. kontakt i receptionen til behandling i konsultationen

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Et dejligt sted at komme, møder altid venlighed og kompetente medarbejdere.
Trygt og godt for mig, at komme der!!!!

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Blev mødt af glade positive medarbejdere, som sætter en stor ære i at udføre deres arbejde professionelt og omsorgsfuldt.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Han ved jeg er nervøs hos tandlægen og har synke problemer efter blodprop i hjernen, han tager sig så god tid, forklare hvad der skal ske og er utrolig god til at opfange jeg skal synke.
Jeg er næsten 67 år gammel og endelig har jeg det ok når jeg skal til tandlæge.
Tak.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Har brugt jer i mange år, og syntes altid jeg får en god behandling fra alle de ansatte.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Venlig og faglig forklaring der gør jeg føler mig tryg

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Det var klart og tydeligt, hvad der skulle laves. Tandlægen tog sig god tid og var ligeledes lyttende til mig, patienten.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Min Tandlæge er jeg tryg ved. Virker super kompetent og reel. Er ikke super vild med at komme til tandlæge, men det virker hos jer😊

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Altid en god oplevelse. Alle er søde og imødekommende.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Fik “bare “ en tandrensning , men blev mødt med mit navn ved ankomst , kom ind til tiden , sød rar og dygtig tandplejer. Så god oplevelse.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Tryg oplevelse fra start til slut og omsorgsfuld behandling.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Men det var den mest behagelige oplevelse jeg nogensinde har haft. Jeg er nervøst anlagt hvad angår mine tænder, da jeg er meget følsom i munden.
Der blev taget sig tid til mig, jeg blev taget pænt i hånden og talt meget roligt og respekteret på mine grænseområder.
Klinikassistent var virkelig en kæmpe hjælp.
Jeg ønsker helt klart at beholde den samme tandlæge, for han er sød, rolig, professionel og meget dygtig. Tak for en fantastisk oplevelse hvis man kan kalde det sådan.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Ti stjerner for dejlig stemning, smilende tålmodig kundepleje 💕

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Supper klinik og smart tandlæge Majdi
Han er meget dygtig og arbejder med høje positive humør.
Jeg kan godt anbefale ham🥰❤️

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
En god faglig behandling med forklaring undervejs - og venligt personale 👍

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.