Professionel , effektiv og smertefri bedøvelse samt MEGETtryg håndtering af vanskelig knækket kindtand som skulle ud plus fjernelse nogle rodrester i tabt nabotand som har været årsag til besvær... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har altid fået den fineste behandling. Sød tandlæge og assisstent som har en beroligende effekt med deres smil og som hele tiden fortæller hvad der sker. Er fuldt tilfreds med resultatetet. Ka... Ver mais
Den 26/2 havde jeg en tid for at få “limet” min retainer på plads igen til lige under 1.000 kr (fair nok). 1,5 måned senere er den løs igen. Jeg ringer derind og forklarer situationen – ret frustre... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde ikke været til tandlægen i 8 1/2 år. Grunden dårlig oplevelse ved anden tandlægeklinik. Men denne tandlægeklinik kan jeg kun give positiv feedback. Blev taget rigtig godt i mod, jeg blev lyt... Ver mais
A empresa respondeu
Tandlægerne Nord Smil er til for at give dig god service og en tryg, behagelig oplevelse uanset hvilken af vores klinikker du besøger. Vi har moderne klinikker i Aarhus, Aalborg, Herning, Randers, Odense, Amager og Viby, hvor vores dygtige team står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet: Tandeftersyn Rodbehandlinger Plastfyldninger Facader Implantater Kosmetiske løsninger som facader og Invisalign Hos os handler det ikke kun om tænder men om at give dig Nordens bedste smil
Respondeu a 78% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse hos NordSmil Aarhus i forbindelse med en tandkrone.
Jeg fik på forhånd et overslag, og kronen blev bestilt.
I den forbindelse blev jeg bedt om at betale et større beløb med den forklaring, at det dækkede resten af behandlingen.
Derfor forventede jeg naturligvis, at prisen var endeligt fastlagt.
Alligevel modtog jeg efterfølgende en ekstra regning for både montering af kronen og røntgen. Det kom som en stor overraskelse.
Da jeg kontaktede klinikken for at få en forklaring, blev der først antydet, at der muligvis var tale om en fejl fra deres side.
På trods af dette fastholdt NordSmil, at regningen skulle betales. Samtidig varslede de et rykkergebyr, fordi regningen forfaldt under vores igangværende korrespondance – hvilket jeg finder urimeligt og ulovligt.
Det er svært at have tillid til en prissætning, når der efterfølgende kan komme ekstraregninger oveni et allerede aftalt forløb. Det giver indtryk af manglende gennemsigtighed og gør det utrygt som patient – især ved en dyr behandling.
Samlet set efterlader oplevelsen mig med en følelse af manglende klarhed og tillid.
Jeg kommer ikke tilbage til NordSmil.

Resposta da NordSmil
Jeg har altid fået den fineste behandling.
Er fuldt tilfreds med resultatetet.
Kan kun anbefale Smil Nord til andre.
Lækker behagelig oplevelse selv for en der er en smule tandklinik forskrækket
Vores datter på 20 år var 20-04-2026 til tandlægen hos Nord-Smil Randers da hun havde ondt i en tand.
Tandlægen ville have taget røntgenbillede men det var de totalt uprofessionelle til.
Efter 2 forsøg hvor de begge gange knækkede billederne valgte tandlægen at undlade røntgenbillede og fortsætte uden.
Til trods for dette kunne hun stadig konstatere at der var en mindre revne i hendes hjørnetand og der var betændelse ned til roden og der var ikke andet at gøre end at der skulle laves en rodbehandling.
Det er totalt umuligt for en 20-årig pige som ikke er specielt glad for tandlæger at forholde sig til om dette er rigtigt eller ej.
De laver en tid til 24-04-2026, fredag 4 dage senere og sender hende afsted.
De ville åbenbart have den rodbehandling overstået hurtigst muligt.
Hun ringer grædefærdig til mig og fortæller mig det hele.
Jeg beslutter straks at der skal laves en second opinion fra min tandlæge og allerede dagen efter 21-04-2026 har vi været der.
Det eneste rigtige Nord-Smil havde konstateret var en mulig lille revne men der var ingen betændelse og slet ikke nødvendigt med så alvorlig en behandling som en rodbehandling.
Det er meget godt, for det ikke er særlig rart for en 20årig at få lavet noget som gør tanden næsten med sikkerhed skal fjerne efter nogle år, specielt det er en hjørnetand.
Hun har selvfølgelig valgt at skifte væk fra Nord-Smil efter denne behandling.
Hende hos Nord-Smil vi talte med efterfølgende, sagde hun ville gå videre med det men om hun gør det ved vi ikke.
Kommentar til Nord-Smils kommentar:
For det første så ringede jeg til jer i dag, 21-04-2026, inden jeg lavede denne anmeldelse så I ved hvem der er tale om da vi har sammen unikke efternavn.
For det andet, opfølgning og belysning er unødvendig, hun skifter til en anden tandlæge.

Resposta da NordSmil
This is the best place to get your dental treatment.

God oplevelse
Fik ordnet en knækket tand, der ellers først skulle laves tre dage senere.
God service, venligt personale

Professionel , effektiv og smertefri bedøvelse samt MEGETtryg
Jeg er ny patient og pensionist og er MEGET tilfreds og tryg ved behandlingen og planen om protese som tandlægen har lagt .

Resposta da NordSmil
Dejligt fik alt det der skulle laves. Hele tide fik fortalt alt hvad de lavetGlæder mig til at komme igen

Resposta da NordSmil
Venlige og dygtige tandlæger. Man føler sig tryg i tandlægestoien. Kan varmt anbefales.

Resposta da NordSmil
De var virkelig venlige og gode til min tandlæge skræk

Resposta da NordSmil
Hos Nordsmil tandlægerne i Herning fik jeg en kompetent, venlig og ikke mindst billig behandling, selv om det jo,er dyrt med tandlægebehandling i dag!

Resposta da NordSmil
Har været hos Nordsmil i mange år. Altid god behandling fra samtlige personale.
Deres tandlæger er så dygtig og professionelle. Er altid i trykke hænder!
De største anbefalinger her fra.

Resposta da NordSmil
Jeg havde flækket min tand tog til afdelingen i Odense lige inden påske. Alt gik så stærk fik taget røngten,og så kom der en tandlæge sagde tanden skulle hives ud nu, prøvede at tale med ham og lige prøvede at lande i det, men det skulle bare gå stærkt.jeg følte slet ikke jeg blev hørt. Det var meget ubehageligt da jeg lå der og fik min tand revet ud,jeg følte det næsten som et overgreb.. og nu er tanden ved siden af løs efter han rev den anden ud. Meget ubehageligt oplevelse..og nu sidder jeg her og ikke aner hvad jeg skal med den løse tand. Og tandlægen fortalt mig inden jeg skulle gå at jeg da bare kunne få en stifttand i til 16000kr.... så tog hjem ked af det...

Resposta da NordSmil
Jeg har dyb tandlæge skræk. Jeg havde på forhånd fortalt dem dét. Og jeg fik god professionel behandling. De var rare og rolige, og gav mig tid til at tage mig sammen.

Resposta da NordSmil
Kyndig og professionel behandling. Ros til petsonalet

Resposta da NordSmil
Jeg har været hos Nordsmil Aarhus i nogle år nu og har kun haft gode oplevelser med service og fagligheden. Har fået foretaget en rodbehandling, lavet et hul, udhevet en visdomstand, fået påsat en krone og haft almindelige eftersyn. De er flinke og der har ikke været problemer efter nogen f behandlingerne. Og priserne er virkelig gode

Resposta da NordSmil
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.