ORIS Tandlægerne Opiniões 9563

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Klinikassistenterne hos Oris tandlægerne i Sæby er utrolig dygtige og spørger løbende ind til en mens undersøgelsen er igang. De er sammen med Ralf et super godt team . Altid behageligt at komme til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan ligefrem se hen til mit halvårlige check hos min tandlæge. Klinikken har smukke omgivelser og varm atmosfære med smil og tryghed.

Classificada 5 em 5 estrelas

Assens Ups you did it again 🎶🎶🎶 🤩 Nu er det så en KÆMPE ROS til alle de klinikassistenter som står for tur til at blive anderkendt for jeres super omsorg for os som sidder i stolen med gabet åbe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Kompetent tandlæge, som jeg har benyttet i mange år. Tandbehandler var lidt for hurtig med at vurdere, at der var betændelse i en tand, som hun vurderede til skulle trækkes ud. Det gav mig unødigt sto... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Serviço de branqueamento de dentes

Sobre ORIS Tandlægerne

Escrito pela empresa

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 17 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Escrito pela empresa

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

Informações de contacto

Promotion box for ORIS Tandlægerne

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,8

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Ansvarsbevidste

Søde, imødekomende, ansvarsbevidste personale. Man kan altid komme med sine bekymriger og få uddybet svar.

15 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

unconsciousness and inexperience

The recklessness of experienced doctors who left a young "doctor" to play doctor after he had spent two hours performing an extraction, a real physical and psychological trauma.

9 de abril de 2026
Opinião espontânea

Hi Raluca
Thank you for your review – we’re sorry to hear that your experience did not meet your expectations.
It’s very important for us to understand what went wrong so we can make improvements and address the situation.

We will try to give you a call to follow up on your experience and hopefully find a solution together.

We look forward to speaking with you.

Kind regards,
ORIS Tandlægerne Thisted

Klinikassistenterne hos Oris…

De er sammen med Ralf et super godt team .
Altid behageligt at komme til tandlægen I Sæby.

16 de março de 2026
Opinião espontânea

Hej Lene,
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du føler dig velinformeret undervejs - og dejligt, du bemærker det dygtige team 😊

Mvh. ORIS Tandlægerne Sæby

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode og kompetente løsninhger på…

Gode og kompetente løsninhger på vanskelige opgaver

25 de março de 2026

Hej Lars,
Tusind tak! Dejligt at høre, at du sætter pris på fagligheden hos os. Mvh. ORIS Tandlægerne Hammel

Feksibilitet

23 de março de 2026

Hej Peder,
Tak! Det er lige som det skal være 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Fik hurtigt en tid

Fik hurtigt en tid, som ny patient

23 de março de 2026

Hej Gert,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os - og velkommen til ORIS Tandlægerne 😊

Køb af bideskinne

Køb af bideskinne: Et forløb med oplysning til mig, skanning af mine tænder og til slut tilpasning af selve skinnen. Det hele er forløbet rigtig fint!

18 de março de 2026

Hej Bente
Tak - det er vi glade for at høre! Vi håber, du får glæde af bidskinnen. Mvh. ORIS Tandlægerne Hammel

Kompetente og imødekommende

Vi blev som førstegangs patienter mødt af en smilende og imødekommende receptionist. Tandlægen Mette, som vi havde en tid hos, er en kompetent, behagelig og imødekommende tandlæge dygtigt assisteret af en sød klinikassistent. Vi kan derfor kun anbefale Oris tandlægerne i Hammel

25 de março de 2026

Hej Peter,
Dejligt at høre, at I havde en positiv oplevelse ved jeres første besøg hos os, og at I følte jer i gode og trygge hænder hos Mette og hendes assistent.

Tusind tak for både anmeldelse og anbefaling 😊
Mvh. ORIS Tandlægerne Hammel

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais