Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Extremt dålig service. Jag gjorde min beställning för åtta dagar sen men har inte ens fått ett leveransbesked. Har skickat flera mail men de ignorerar mig. Min man gjorde en beställning några dagar... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Svarar inte på mejl, messenger etc. Noll kundservice, kommer inte handla här mer. 👎 Uppdatering 2/10 - 2025. Fick ett mejl med en ursäkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlände... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ComFoo Sport. Finally, an affordable, locally produced, tasty, fast shipping, easy to use meal replacement, with an ideal variant for those who exercise regularly. It is basically a watery drink with... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag älskar Comfoos måltidsersättning med hallonsmak! Väldigt god och mättar bra. Har aldrig varit med om ett pulver som löser sig så lätt heller. Älskar att det är veganskt och svenskproducerat! Cho... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de comida saudável
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Loja de produtos de nutrição desportiva

Vi vet att en strävan efter ett lyckligt liv gynnas av bekväma måltider som innehåller allt din kropp mår bra av och behöver. Med Comfoo får du allt detta – och lite till. Välkommen till det bekväma livet.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

176 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Bästa som hänt mig 2023

Jag har provat nästan alla liknande produkter på svensk marknad och ingen kommer i närheten av smak och textur som Comfoo har. Det har hjälpt mig att få struktur på mitt ätande och struktur. Jag köpte det med förhoppningarna om att få en bra måltidsersättning, men istället fick jag en bättre och mer sund struktur över mitt liv... 10/10

14 de abril de 2023

Testat några olika måltidsersättningar

Testat några olika måltidsersättningar. Comfoo är överlägset bäst. Smakar inte lika artificiellt som ALLA andra. Fin smak av havre och svag fruktsmak. Riktigt bra! Saknar blåbär dock. Det är den bästa jag testat.

1 de julho de 2023

Perfekt som lunchmat

ComFoo fungerar riktigt bra som lunchmat och håller mig både mätt och aktiv under dagen. Dessutom bra för plånboken nu när lunchpriser ligger strax norr om 130 kr...

3 de julho de 2023

7 months later it's a staple

I'm about 7 months into my Comfoo experience and it has gone from something I was slightly skeptical of/didn't particularly enjoy the taste of, to a staple in my everyday life. I generally drink 5-6 portions a week (with milk!) to compliment all the regular meals. I have now tried all of the flavors they have ever offered and they all definitely stand out from each other. Mixing them is also quite nice.

My recommendation for anyone that thinks this could be a good choice is to stick with it for a whole bag or two and then decide after that whether you think they taste good enough or not. It definitely took me at least one bag before I got fully used to the oat'iness and before the actual flavors (chocolate, strawberry, etc. etc.) starting popping out more. Nowadays the shakes taste sorta like less sweet milkshakes, more or less.

8 de maio de 2023

Toppen! 🙌🏻

Snabb leverans och kanonbra produkt. Smakar godare är konkurrenternas, håller mig mätt och konsistensen är perfekt, speciellt om man väntar 10 minuter med att dricka den.

25 de abril de 2023

En toppenprodukt

Sparar mig enormt mycket tid, jag kan exempelvis gå och träna på lunchen utan att känna mig stressad att också hinna äta.

17 de abril de 2023

Naturlig smakupplevelse

En naturlig smak med slät och god konsistens.
Känns odryg (mindre vätska till samma mängd pulver) jämfört med en del konkurrenter.

11 de abril de 2023

Bästa på marknaden

Bästa på marknaden. Kräver mindre vätska, blir aldrig några klumpar i botten och smaken är tillräckligt bra för att man ska stå ut med den flera gånger om dagen.

12 de março de 2023

Godaste

Godaste har provat huel innan och den var hemsk. Jag gillar mest comfoo jordgubb och det som gör den extra god är just bitarna med jordgubb. Jag kommer återkomma som kund här 🤗

1 de março de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.