Extremt dålig service. Jag gjorde min beställning för åtta dagar sen men har inte ens fått ett leveransbesked. Har skickat flera mail men de ignorerar mig. Min man gjorde en beställning några dagar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Svarar inte på mejl, messenger etc. Noll kundservice, kommer inte handla här mer. 👎 Uppdatering 2/10 - 2025. Fick ett mejl med en ursäkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlände... Ver mais
ComFoo Sport. Finally, an affordable, locally produced, tasty, fast shipping, easy to use meal replacement, with an ideal variant for those who exercise regularly. It is basically a watery drink with... Ver mais
Jag älskar Comfoos måltidsersättning med hallonsmak! Väldigt god och mättar bra. Har aldrig varit med om ett pulver som löser sig så lätt heller. Älskar att det är veganskt och svenskproducerat! Cho... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vi vet att en strävan efter ett lyckligt liv gynnas av bekväma måltider som innehåller allt din kropp mår bra av och behöver. Med Comfoo får du allt detta – och lite till. Välkommen till det bekväma livet.
Informações de contacto
Vänortsgatan 3, 27146, Ystad, Suécia
- hello@comfoo.com
- comfoo.com
Não respondeu a opiniões negativas
Bättre än Huel.
Har tidigare provat Huel utan att överraskas positivt. Comfoo smakade bättre och var inte så grynig när den skulle drickas.
Hallonsmaken är kanon!
boom bra bra fint
Bästa måltidsersättningen.
Bästa måltidsersättningen jag har testat. Konsistensen är len och det går lätt att blanda ut den med vatten (klumpar ej). Smakerna är goda och känns naturliga; stort plus till att majoriteten av ingredienserna är producerade i Sverige. Leveransen var snabb och enkel. Jag kommer definitivt beställa hem fler påsar i framtiden från ComFoo.
Oväntat bra!
Smaken var långt över förväntan och jag blir tillfredsställande mätt
Klockren service när jag kontaktade…
Klockren service när jag kontaktade kundtjänst. Grundaren och VDn löste problemet mycket enkelt.
Jag beställde torsdag kväll och hade leveransen lördag eftermiddag.
Produkten är dyr men kanske den godaste i sin genre genom tiderna hittills
Happy with the product
Fast delivery, great taste and texture.
Köpte Comfoo med chokladsmak
Köpte Comfoo med chokladsmak. Något jag inte kommer sluta med. Mycket godare än jag hade förväntat. Smakar liksom choklad fast ändå fräsch och nyttig. Ganska mättande också
Så god!
Valde chokladsmaken. Så god! Lite för tjock konsistens med den rekommenderade vätskemängden så jag tar extra mycket vätska. Blandar med havredryck.
Löser mitt lunchproblem
Jag är ingen lunchmänniska. Mat behöver jag såklart, men lunchen på jobbet känns mest som något nödvändigt ont som måste lösas. Orkar inte hålla på med matlådor/rester hemifrån och lunchrestaurangen på jobbet imponerar inte (absolut inte för 90 spänn iallafall). För 30 spänn kan man köpa en macka, men det täcker inte alls mina energibehov.
Hittade Comfoo vilket i teorin lät som en bra lösning. Bestämde mig för att testa och beställde tre påsar (hallon, choklad). Kan nu konstatera att jag är mycket nöjd! Snabbt och billigt att få i sig vad kroppen behöver, och smaken är faktiskt över förväntan. Lent och lättdrucket, och tar bara några sekunder att skaka ihop. Dessutom välbalanserat näringsmässigt, och jag uppskattar extra att det huvudsakligen består av närproducerade ingredienser (Svenskt). Möjligen kan jag känna att doseringen (2 skopor/måltid) är i underkant för mig (tränar ganska mycket) men det är ju enkelt att bara öka på lite. Sammanfattningsvis mycket nöjd alltså!
Testat både hallon och choklad
Testat både hallon och choklad, båda smakerna är goda och trevliga. Chokladsmaken drar lite åt hasselnötshållet, vilket är riktigt gott.
Snabb leverans och bra förpackningar.
Var nyfiken på produkten och provade…
Var nyfiken på produkten och provade choklad smaken.
de smakar som havregryn blandad med proteinpulver med choklad smak.
lite tjock konsistens men håller en mätt mycket längre än vad jag förväntade mig.
Smidigt!
Har testat både Queal och Huel tidigare. Precis fått första leveransen av Comfoo Choklad och ätit ett par måltider. Väldigt snabb leverans!
Smakar schysst och klumpar sig inte. Bra lunchersättning för mig som jobbar hemifrån när det inte finns rester!
Tummen upp från mig än så länge!
Bästa måltidsersättningen på marknaden!
Har smakat hallon och choklad och båda smakerna är väldigt goda, speciellt med mjölk eller havremjölk. Rekommenderas varmt till dig som inte alltid har tid eller ork för att laga mat och vill ha ett snabbt och enkelt alternativ.

Great taste and ingredients
I was most impressed by the flavor and nutritional value of Comfoo. I enjoyed mixing the raspberry flavor with oats, peanut butter and fresh raspberries. I would have ordered another if I I wasn’t leaving for a vacation. Looking forward to trying other flavors!

Comfoo = problemlösaren.
Jobbar oregelbundna tider så det har varit svårt att få tid till att äta lunch/middag, men sen jag hittade Comfoo så har det inte varit några problem. Comfoo är smidigt att fixa till, gott är det oxå. Så det kommer jag fortsätta med.

Resposta da ComFoo
Jättebra upplevelse på alla sätt!
Perfekt som snabb enkel måltid eller mellanmål några gånger i veckan! Smaken (choklad) och konsistensen var jättebra till denna sorts måltid; lagom tjock konsistens (känns som en "matig milkshake" eller havredryck), och lite lätt havre chokladsmak.
Efteråt känner man sig mätt som efter en måltid (jag gjorde 1,5 portion med 150 gram, 600 kcal), men att dricka det var som en god matig chokladdryck.
Jag har provat ett ANNAT välkänt märke "måltidsshake" med liknande ingredienser, men den andra produkten av annan tillverkare gick nästan inte att dricka; mycket klumpar trots att man skakade hårt, och det var som att dricka sågspån som stack i halsen så man fick hosta medans man drack.
Så var det INTE alls med Comfoo, utan jättegott och smidigt. Ser fram emot att fortsätta dricka Comfoo några gånger per vecka.
Även kontakt med företaget angående frågor och beställningar var jättebra!
Kul att det finns en sån här svensk produkt, och hoppas Comfoo fortsätter länge med bra kvalitet.

Resposta da ComFoo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.