Comfy Moments Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Habe mein Kissen am 14.04.23 bei Herrn Jablonski aus Bad Kissingen auf der Augsburger Frühjagrsdult gekauft. Jetzt ist es vor Ablauf der Garantiezeit leider kaputt gegangen. Habe es auch schon über... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wilde het massage kussen graag binnen 4 werkdagen hebben: na telefonisch contact met een uiterst behulpzame meneer, werd het nog dezelfde dag verstuurd.... en ook een andere hoes kon nog geregeld... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden van het massagekussen alsook de klantenservice! Dankjewel om mij als klant te contacteren op een vriendelijke en correcte manier. Dikke chapeau, dat zie je zelden. Ik zou daarom niet en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb het product al kunnen testen voor aanschaf via een vriendin en dat beviel al super, bij levering was er iets niet helemaal goed gegaan maar dat is echt met een dag opgelost, direct een nieuwe ontv... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de materiais para massagem

Het meest unieke aan ons bedrijf is dat wij met het Comfy massage/infrarood warmtekussen een uniek product op de markt brengen. Daar waar eigenlijk alle massagekussens geen mooie "look" en vormgeving hebben, is het suède achtige Comfy kussen zeer geschikt als wooninrichting. Daarom ligt het bij vrijwel iedere gebruiker standaard op de bank en wordt er dus veelvuldig gebruik van gemaakt voor een heerlijk moment van ontspanning.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

102 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geweldig!

Geweldig!!

Goede service 🙏🏻

31 de outubro de 2025

Resposta da Comfy Moments

Bedankt voor de positieve feedback!
Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!

Classificada 4 em 5 estrelas

\Oomdat ik een bestelling geplaatst heb…

\Oomdat ik een bestelling geplaatst heb ,ook snel gekregen. Alleen vond ik het jammer dat er geen bericht terugkwam, nadat ik dat gedaan had.
Vind ik jammer. Het kussen bevalt overigens prima.

31 de outubro de 2025

Resposta da Comfy Moments

Goedemorgen Tiny, bedankt voor je positieve feedback voor ons product.
Overigens krijgt iedereen die een correct e-mail adres heeft ingegeven automatisch een e-mail met bestel bevestiging, direct na de bestelling.
Dat staat zo ingesteld, net zoals bij de meeste andere bedrijven. Soms kan het wel zo zijn dat deze in de spam belandt.
Wij wensen je heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp; Comfy

Heel goed massagekussen

Zeer snelle levering, massage kussen werkt prima, helpt goed tegen mijn spierklachten, zeer tevreden, kan het iedereen aanbevelen

21 de outubro de 2025

Resposta da Comfy Moments

Goedemorgen, bedankt voor deze positieve feedback! Wij horen heel vaak dat ons kussen echt helpt tegen diverse vormen van spier problemen.
Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp; Comfy

Classificada 5 em 5 estrelas

Das Comfy Kissen ist einfach super und…

Das Comfy Kissen ist einfach super und auch Bestellung und Lieferung top. Eine Sendungsnummer wäre schön gewesen

20 de outubro de 2025

Resposta da Comfy Moments

Hallo Theimer und Dobrich. Vielen Dank für dieses positive Feedback!
Viel Spaß mit dem Comfy-Massagekissen!
Mit freundlichen Grüßen, Winnie; Comfy

Snel geleverd.

Snel geleverd.
Goed verpakt.

19 de outubro de 2025

Resposta da Comfy Moments

Hoi Adrie, bedankt voor deze positieve feedback! Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!

Alles wunderbar

19 de outubro de 2025

Resposta da Comfy Moments

Hallo Chuck, Vielen Dank für dieses positive Feedback! Viel Spaß mit dem Comfy-Massagekissen! Mit freundlichen Grüßen, Winnie; Comfy

Topper fe top

21 de setembro de 2025

Resposta da Comfy Moments

Hoi Steffen, bedankt voor deze positieve feedback! Heel veel plezier met het Comfy massagekussen!
Met vriendelijke groet, Winnie Scherp;Comfy

Optimale zorg

Gemakkelijke en prettige manier van bestellen.
Evenals de bezorging. Daags erna binnen en mooi ingepakt. En eenvoudig te bedienen, hebben er veel gemak en verlichting van. Dank.

29 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een goed werkend kussen

Het is een goed werkend kussen, lekker warm en het geeft een goede stevige massage, wel eens te stevig. Dit zou als een extra mogelijkheid toegevoegd kunnen worden dat het op verschillende standen z’n werk ingeschakeld kan worden

1 de março de 2025

Resposta da Comfy Moments

Beste Gerrit, dank voor je positieve feedback. Overigens heeft het Comfy massagekussen een tweetal verschillende standen. Deze wisselt het kussen zelf af, maar kun je ook met het knopje selecteren. De sterkte van de massages kun je zelf eenvoudig regelen door wat naar voren of naar achteren te bewegen. Succes!