Companys i Waves har nogle meget venlige og servicemindede ekspedienter. Alle jeg har mødt er smilende og vil rigtig gerne hjælpe, og jeg er hver gang gået fra butikken med et smil på læben. Stor ros... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas

Fin oplevelse
Bestilling og betaling via hjemmesiden gik fint. Det samme med levering.

Elendigt service.
Elendigt service.
Min knap falder allerede af én uge efter levering af min jakke til en værdi på 2300-,
De tilbyder mig, at sy knappen på, men nægter at returnere min varen trods min tilbagemeldning indenfor de 14 dage, på grund af dårlig kvalitet af jakken ift. prisen.
Anbefaler hverken deres service el. varer.

Resposta da Companys
Fine varer og meget hurtig forsendelse…
Fine varer og meget hurtig forsendelse midt i en travl juletid.

Resposta da Companys
Jeg er rigtig godt tilfreds med min…
Jeg er rigtig godt tilfreds med min ordre, som jeg modtog to dage efter bestilling, så jeg vil gerne anbefale Companys 👍🏻

Resposta da Companys
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.