Beskyldt for at snyde – midt i at betale for varerne!
Jeg skriver denne anmeldelse som mangeårig kunde hos SuperBrugsen – og med en oprigtig opfordring til, at kæden får kigget kritisk på deres scan-selv system og den måde medarbejdere håndterer kunder på.
Min søn blev for nylig udsat for en meget ubehagelig oplevelse i vores lokale SuperBrugsen. Mens han stod og scannede sine varer ved scan-selv-kassen, blev han beskyldt for ikke at have scannet flere varer – inden han overhovedet var færdig med at scanne og udskrive sin bon.
Han havde gjort præcis det, man normalt gør ved tilbud, hvor man køber flere ens varer (f.eks. forskellige chips-varianter): scannet én og derefter tastet + for 'extra' antal. Men medarbejderen, der tydeligvis ikke kendte systemet til bunds, stoppede ham midt i processen og henviste ham til den manuelle kasse – med antydningen af, at han forsøgte at snyde.
Det er både uhensigtsmæssigt og dybt utilfredsstillende, at et system fungerer på en måde, der fejlagtigt udløser mistanke mod helt almindelige kunder – og at medarbejderne ikke er tilstrækkeligt instrueret i, hvordan det fungerer.
Min opfordring til SuperBrugsen:
👉 Sørg for, at jeres scan-selv system fungerer logisk og gennemskueligt.
👉 Uddan jeres medarbejdere, så de kender proceduren – og ikke beskylder kunder for tyveri, før scanningen overhovedet er afsluttet.
👉 Gør det desuden muligt for loyale kunder at komme i kontakt med jer via jeres hjemmeside, også når henvendelsen ikke handler om et specifikt produkt.
Jeg skriver denne anmeldelse, fordi det er et systemisk problem, som risikerer at gå ud over mange kunder – og som SuperBrugsen bør tage alvorligt.
13 de novembro de 2025
Opinião espontânea