Coop Danmark A/S Opiniões 16

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Stor ros til personelle i SuperBrugsen…

Stor ros til personelle i SuperBrugsen på Frederiksberggade 34-36.
Servis , høflighed og venlighed er på toppen. Tak for en
af de dejlig hverdagsoplevelser som gør at man glæder sig til at handle i jeres butik.
Med varme hilsener
Izabela

17 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vores Coop kort var pludselig gjort…

Vores Coop kort var pludselig gjort inaktivt, med besked om at kontakte kundeservice.
Der fik vi så oplyst at da kortet var oprettet i Superbrugsen Hornslet var det blevet lukket fordi at butikken er blevet til Meny.
Kortet kan så af meget amatøragtig og dårlig service ikke bruges længere.
Beskeden var: Opret jer på ny og betal 200 kr IGEN ???
Fup og svindel.

1 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er på høje tid at give personalet i…

Det er på høje tid at give personalet i Selde en lektion om hvordan man behandler sine kunder og i særdeleshed også hvordan der bestyres af pakker og lignende det er fuldstændig absurd og ringe til betjening det omhandler også om personlig chikane og sladder af værste skuffe den købmands forretning særdeles ubehagelig de burde være i stand til at tage ansvar for hvad der foregår i alt almindelighed og det har desværre ikke ændret sig til det bedre og kan stærkt anbefale at tage det til overvejelse om det kan betale sig at lægge vejen forbi den brugs man vælger alt det hele selv god fornøjelse

8 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beskyldt for at snyde – midt i at betale for varerne!

Jeg skriver denne anmeldelse som mangeårig kunde hos SuperBrugsen – og med en oprigtig opfordring til, at kæden får kigget kritisk på deres scan-selv system og den måde medarbejdere håndterer kunder på.

Min søn blev for nylig udsat for en meget ubehagelig oplevelse i vores lokale SuperBrugsen. Mens han stod og scannede sine varer ved scan-selv-kassen, blev han beskyldt for ikke at have scannet flere varer – inden han overhovedet var færdig med at scanne og udskrive sin bon.

Han havde gjort præcis det, man normalt gør ved tilbud, hvor man køber flere ens varer (f.eks. forskellige chips-varianter): scannet én og derefter tastet + for 'extra' antal. Men medarbejderen, der tydeligvis ikke kendte systemet til bunds, stoppede ham midt i processen og henviste ham til den manuelle kasse – med antydningen af, at han forsøgte at snyde.

Det er både uhensigtsmæssigt og dybt utilfredsstillende, at et system fungerer på en måde, der fejlagtigt udløser mistanke mod helt almindelige kunder – og at medarbejderne ikke er tilstrækkeligt instrueret i, hvordan det fungerer.

Min opfordring til SuperBrugsen:
👉 Sørg for, at jeres scan-selv system fungerer logisk og gennemskueligt.
👉 Uddan jeres medarbejdere, så de kender proceduren – og ikke beskylder kunder for tyveri, før scanningen overhovedet er afsluttet.
👉 Gør det desuden muligt for loyale kunder at komme i kontakt med jer via jeres hjemmeside, også når henvendelsen ikke handler om et specifikt produkt.

Jeg skriver denne anmeldelse, fordi det er et systemisk problem, som risikerer at gå ud over mange kunder – og som SuperBrugsen bør tage alvorligt.

13 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Altid lang kø til den eneste betjente…

Altid lang kø til den eneste betjente kasse i Superbrugsen Ringsted, og nogle gange er eneste ansatte ude at prøve at få kunderne over til scan selv kasserne, så venter vi længere tid, kunne lære noget af Føtex som er gode til at åbne flere kasser, det er tydelig et ledelses problem der er i Ringsted Superbrugs

2 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Misinformation eller slet ingen.

Du må ikke drikke alkohol i caféen, kunne man ikke skilte med det? Folk ved det ikke før personalet kommer og siger det. Selv ikke alkoholfri øl, i følge Anders bestyren. Har gjord mig upopulær overfor en kunde fordi jeg fortalte det til ham.

15 de maio de 2025

Fra Danmarks bedste Irma til Danmarks største rodebutik

Efter Irma på Ordrupvej er blevet til SuperBrugsen er det gået støt ned ad bakke.

Det er den største rodebutik jeg nogensinde har set. Det flyder med varer rundt omkring, der er mange tomme hylder, de samme ting ligger forskellige stedet, der er ikke de rigtige priser under varerne, det svært at komme rundt fordi der står ting og flyder osv osv.

Og så har jeg lyst til at sige “Hallo, er der en voksen tilstede?” Det er ikke til at opdrive et voksent menneske i den butik. De medarbejdere man kan få øje på er børn/meget meget unge mennesker, der slet ikke kan se, at der er et problem.

Se nu at få styr på den butik Coop eller luk lor….

Og en sidste ting, lad nu være med at misbruge Irmas navn og logo til varer, der aldrig har været Irma-varer. Så dumme er tidligere Irma-kunder altså ikke.

9 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er dybt skuffet over Super Brugsens…

Jeg er dybt skuffet over Super Brugsens kundeservice. For 12 dage siden henvendte jeg mig omkring en vin, der havde prop, og det tog jer næsten to uger at svare. Jeres svar beklager den lange svartid og foreslår, at jeg skal tage vinen med tilbage til butikken. Selvfølgelig har man ikke en dårlig vin stående i flere uger! Jeg forventer bedre service og en hurtigere løsning fra en butik som Super Brugsen. Denne oplevelse har desværre fået mig til at overveje, om jeg skal handle her igen.

31 de agosto de 2024

Ikke meget Super over Brugsen her

Ikke meget Super over Brugsen her , rengøring ikke super, personale ikke super, slagter afdeling ikke super, ventetid ved kassen ikke super.til gengæld er varerne Super "dyre "
Topstyring , tåbelige regler som er fyldt med benspænd for personale og Kunder, få nu fjernet det "Super" det er falsk varebetegnelse
Flemming Birkkjær Sunds

28 de agosto de 2024

forkert vare deklaration

Tænk at COOP / Super Brugsen ikke har kræfter til at besvarre mail, har nu skrevet og rykket 4 gange uden resultat udover at de bekræfter og beklager modtagelsen, har klaget over at indhold i STORE kutter rejer ikke lever op til beskrivelsen på pakken, rejerne er i det mindste og hører hjemme i rejeost, så små er rejerne i store kutter rejer

22 de novembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais