Fin dialog lige fra begyndelsen Flot design udkast og gode kreative idéer fra virksomheden produktet som før forventet og alt var som aftalt Der er allerede spille mange timers cornhole til stor g... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Besteld online bij cornhole.dk, ontwerp nog 2x laten veranderen. Wordt verzonden vanuit Nederland, en daar schreven ze ons adres verkeerd op. Toen konden ze van GLS ons niet vinden en moesten we extra... Ver mais
Har lige købt nye bags. Fantastisk og hurtig service. Bestilte tirsdag og fik dem i dag Torsdag -selv med levering fra fjernlager. Giver mine varmeste anbefalinger til cornhole.dk . De har alt grej... Ver mais
Vi bestilte et custom premium sæt med eget print til, som ser fantastisk ud! Derudover fik vi status på ordren med tilhørende video af produktionen af vores sæt, leveringen skete før tid, og heref... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de jogos
- Organizador de actividades ao ar livre
- Loja de artigos desportivos
- Aluguer de materiais para desporto
- Fabricante de brinquedos e jogos
- Loja de brinquedos
Escrito pela empresa
Cornhole dk er Danmarks førende leverandør inden for Cornhole spil. Vær med til at spille sommerens sjoveste udendørsspil! Dette spil er garanteret timevis sjov til familie fester, gæster og til de festlige. Cornhole er det klassiske spil hvor man kaster kornposer mod modstanderens mål for at samle point. Spillet har enkle regler, og passer godt til både store og små spillere. Sæt dit kongespil tilbage i skuret og få fat i Cornhole. Et sjovt spil for hele familien, der kan spilles både inde og ude.
Informações de contacto
Birk Centerpark 40, Herning, 7400, Dinamarca
- info@cornhole.dk
- cornhole.dk
Super fedt cornhole spil som vi selv…
Super fedt cornhole spil som vi selv designede med hjælp fra Holger fra cornhole.dk. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af selve spillet og servicen i forbindelse med købet. Klar anbefaling.

Resposta da Cornhole
Super service, stor imødekommenhed og hurtig respons på mails. Det specialdesignede spil har allerede bragt stor glæde og der blevet spillet lystigt i mange timer.

Resposta da Cornhole
Genialt spil til hygge med gutterne
Cornhole sættet 90x60cm er super praktisk med de foldbare ben, og kan let tages med i parken med gutterne.
Kan klart anbefales!

Super spil
Super spil, hvor alle kan være med og i rigtig god robust kvalitet. Smart med håndtag i siden, så det er nemt at flytte ind og ud.

super service
skulle bruge et spil og var lidt sent ude men det blev løst og leveret til tiden
super service

Ganske godt
Hyggeligt familiespil. Hurtig levering og ok produkt. Man kunne dog ønske mulighed for at vælge mellem flere produkter eller kvaliteter.

Jeg fik varen
Jeg fik varen, men jeg fik aldrig en kvittering på mit cornhole spil??

Resposta da Cornhole
Hurtig og problemfri handel og…
Hurtig og problemfri handel og levering.
Produktet lever op til beskrivelse og kvalitet.

Resposta da Cornhole
Super service. Bestilte eftermiddag, gik bekræftet ordenen. Fik en mail et par timer senere om at de kunne leveres samme dag, da de var på Sjælland. Det gik ikke mere en et par timer fra vi havde bestilt til de blev leveret direkte til døren.

Resposta da Cornhole
God kvalitet og en perfekt spil for…
God kvalitet og en perfekt spil for hele familien👍🏻

Excellent service, solid product
Super service. I contacted the Cornhole folks via the website chat and they responded at 10pm on a weekday. Wow! Got my boards made (I wanted them slightly customized) and they delivered to my door within just a few days. It is not often one gets that level of service and customer positivity in Denmark. Guess they learned something more than just how to play cornhole in the US :-). Solid work and huge kudos to cornhole.dk.

Resposta da Cornhole
God kvalitet og fantastisk service
God kvalitet og fantastisk service ifm. bestilling og levering.

Resposta da Cornhole
Fint udført spil til en god pris
Fint udført spil til en god pris. Levering und alles var top. Det er en fantastisk familie og hyggespil til haven. De er også fedt med en kold øl i den ene hånd og venner der hepper.
Vh Mikkel Buck

Resposta da Cornhole
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.