Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Matraws åbnede mine ungers pokemon booster pakker på live youtube til KÆMPE fornøjelse herhjemme! Lynhurtig levering af de åbnede pakker og meget pænt pakket ind i flot "brugt" pokemon boks fremfor f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ledte efter en ny pokemon pusher og valget fandt på at prøve Matraws efter at være faldet over deres youtube. Og det skuffede ikke, bestilte torsdag, ankom fredag, godt pakket ind, selv de løse boo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering. Rigtig fin information om levering osv. Undervejs i processen. God pakning af varen, så den ikke blev beskadiget. Korrekt produkt uden problemer overhovedet. Vil klart overv... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de hobbies
  2. Loja de artigos colecionáveis
  3. Loja de figurinos
  4. Loja de jogos
  5. Loja de cartas coleccionáveis

Escrito pela empresa

Dansk Pokémon- og tilbehørshop med store ambitioner om et godt udvalg, gode priser og god service.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Ingen problemer!

Min pakke med Rey Mysterio Funko Pop ankom meget hurtigt og i god stand.
Har besøgt hans fysiske butik i København og nu også bestilt første gang online, og jeg har kun været tilfreds med Matraws’ service!

Kan varmt anbefales til andre Funko Pop samlere og til dem som samler på Pokémonkort.

Skud ud til Matraws! Det ikke sidste gang jeg handler her😇

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en enkelt kort med hen mint…

Jeg købte en enkelt kort med gem mint condition men de kom de ikke som de kom i mega dårlig condition og billedet på hjemme siden er ikke de samme som de kort jeg fik jeg købte en Dark celebi hidden legends

15 de janeiro de 2026
logótipo da Matraws

Resposta da Matraws

Hej Kerem,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Det er vi selvfølgelig kede af at læse.

For god ordens skyld vil jeg lige præcisere, at vi hos Matraws ikke anvender betegnelsen "Gem Mint" på vores enkeltkort. Kortet er solgt som "Near Mint", hvilket er den højeste stand vi bruger på hjemmesiden.

Hvis du oplever, at standen på kortet ikke lever op til dine forventninger, tager vi det naturligvis seriøst. Det samme gælder, hvis du mener, at det modtagne kort ikke matcher produktet på hjemmesiden – her vil vi meget gerne kigge nærmere på sagen, så vi sikrer, at der ikke er sket en fejl.

Skulle du være utilfreds, er du selvfølgelig også altid dækket af din 14 dages returret og kan få refunderet beløbet.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@matraws.dk
eller 32421020, så vi kan finde en løsning sammen. Kundetilfredshed er vigtigt for os, og vi hjælper gerne videre.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Bedste hilsner
Mathias
Matraws

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn og jeg var forbi da i slog…

Min søn og jeg var forbi da i slog dørene op i København for mange år siden, og igen for en måneds tid siden. Altid en fornøjelse og de mange passionerede kunder/gæster giver lidt fornemmelsen af man træder ind til et særskilt eventyrsunivers gennem den lille kælderdør.

Jeg var netop blevet flået af en butik i et storcenter hvor jeg troede jeg havde fået personlig og god betjening på slabs for lidt over 30.000. Jeg lod handlen gå tilbage da jeg så Matraws havde samme slab jeg søgte (Van Gogh) til fair markedspris (6000 i forskel). Mathias satte endda helt umotiveret en opdateret og bedre pris på handlen grundet volatilitet omkring kortet da jeg bad om at se det. Min dårlige samvittighed over at opleve så god kundeservice gør at jeg nu altid afsøger hos Mathias først fremover. Her er service virkeligt i højsæde. Mathias & Co fortjener alt det bedste.

6 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais