Leia as opiniões dos outros
Fiets netjes op tijd geleverd. Met het instructiefilmpje dat we via de mail doorgestuurd hebben gekregen, ging het in elkaar zetten van de fiets helemaal goed! Alleen kan de instructie van het afstell... Ver mais
De fiets is snel bezorgd en helemaal goed en compleet! Ik heb nog even whatsapp contact gehad omdat er stond voor 17:00 besteld, morgen in huis en dit niet het geval was. Ging waarschijnlijk ook werk... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Op het oog prima fiets, maar wel een bouwpakket.
De fiets is prima, alleen is het wel een bouw pakket. Er moeten nog aardig wat handelingen verricht worden voordat er gefietst kan worden. De beschrijving en video week ook een beetje af van het huidige product. Nu kijken hoelang er opgefiets kan worden.
Fijne robuuste fiets
Fijne robuuste fiets, goede zithouding, super zadel en goede prijskwaliteit verhouding..topfiets voor een leuk prijsje! We gaan er nog eentje aanschaffen voor onze dochter.. ook de klantenservice goed bereikbaar, er was iets met de levering, gelijk een mail en alsnog de volgende dag in huis..
Geweldig !
Zeer vlotte levering ! Alles was perfect in orde. De dochter vind de fiets super super de max ! Ze is gek op de fiets in zijn totaliteit. Prijs kwaliteit echt top ! Dikke merci voor de geweldige service! Een volgende aankoop zal zeker en vast hier terug zijn!
Amazing
Amazing! Good kwality for the price! I finaly have a bike.
Beautiful bike for happy kids!
The kids bike is just supersolid & strong. Easy to assemble. My 2,5 year old daughter is super happy with her beautiful pink bike! Also very fast delivery! Thanks a lot! 🙏
Super mooie fiets.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, efficiënte levering en duidelijke montage-instructies.
Cortego Bella, super fiets!
Mooie goede kwalitatieve fiets, Cortego Bella is echt een leuke meisjesfiets. Goed te monteren; we hadden moeite met het lampje maar contact met de klantenservice verliep snel en behulpzaam. Dus ook nog prima service.
Stevige, mooie fiets en supersnel geleverd
Als kleine volwassen vrouw de grootste meisjesfiets moeten aanschaffen omdat de damesmodellen echt te hoog zijn, was even een dingetje. Totdat ik de Cortegafiets zag in een prachtige kleur en in de aanbieding. Leuk! Daarnaast is het ook nog een degelijke en stevige fiets, daar hou ik van.
Zeker aan te raden om een fiets te…
Zeker aan te raden om een fiets te kopen online ,service is top. Mijn dochtertje is blij met haar nieuwe fiets.Bij een nieuwe aankoop van een fiets weet ik waar ik moet zijn.
Top fiets is stevig en goede kwaliteit…
Top fiets is stevig en goede kwaliteit voor een scherpe prijs
De verzending ging goed en alles werd…
De verzending ging goed en alles werd netjes via mailverkeer geupdate. Dat was fijn om te lezen hoe ver de bestelling was. Mijn zoon is helemaal tevreden met zijn fiets. We dachten dat we de rode kleur hadden besteld maar kregen de blauwe. Mijn zoon zei als het een foutje was dan was het een goed foutje want de blauwe kleur is mooier.
Het was goed
Het was goed, instructies voor remmen mochten een beetje uitgebreider zijn.
Very Nice bicycle and Nice support
Top!
De fiets is snel bezorgd en helemaal goed en compleet!
Ik heb nog even whatsapp contact gehad omdat er stond voor 17:00 besteld, morgen in huis en dit niet het geval was. Ging waarschijnlijk ook werkdagen, maar de werknemer heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan en alle informatie gegeven wat mogelijk was over mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden!
Heel blij
Heel blij, snelle levering, mooie fiets, makkelijk te monteren en een heel blije dochter !!!
Supergoede en snelle service
Supergoede en snelle service. Je krijgt wat je vraagt. Ideaal ook dat je de handleiding op link krijgt zodat je meteen het filmpje kan zien.
Enig minpuntje is de standaard. Deze is wat slap, zodat de fiets bij aanraking van de standaard af gaat.
Mooie fiets voor een blije dochter
Mooie fiets voor een blije dochter.
Levering snel met duidelijke communicatie van vervoeder.
Alleen jammer dat er moer ontbreekt om
De standaard vast te zetten.
goed service en snel betaalbaar
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.