Twee jurken en een paar schoenen besteld, de maten kwamen totaal niet overeen. Na vele emails om het te retourneren, konden ze mijn bestellingen niet meer terugvinden, had ik het op een ander emailadr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Voor verjaardag van mijn zoon gilet en jasje gekocht, waardeloze kwaliteit, niets is afgewerkt zit geen model aan. Retouradres in China!! had ik over het hoofd gezien omdat hele site voor diet komen o... Ver mais
Heb op 11 juli een kleedje besteld en tot op heden nog niks ontvangen. 2 maal een mail gezonden waarop er gereageerd werd dat er door aandacht op sociale media heel veel drukte is en dat de levertijd... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
I am very happy with my purchase
I am very happy with my purchase. Pants fit great, just like the picture and advertisement.
De broek was goed
De broek was goed, fijne pasvorm en een lekkere stof. Erg hippe broek waar ik veel complimenten over heb gekregen
Zeer fijne broeken voor een goede…
Zeer fijne broeken voor een goede prijs!
Ik ben zeer tevreden, goede klantenservice en goede broeken. Ik zal hier zeker vaker bestellen!
Ik had bestelling gedaan via…
Ik had bestelling gedaan via FaceBook.Maar bij het invullen van de adresgegevens werkte FB zelf alles in NADAT ik het invulde. Zo hadden CA het verkeerde adres. Ik heb één mail gestuurd naar CA met deze melding. Direct atwoord gehad en ze hebben kunnen wijzigen naar het correcte leveringadres. Keurig en ik ben blij met de broeken en de service.
Couture Amsterdam levert topkwaliteit
Couture Amsterdam levert topkwaliteit! De pasvorm is perfect, de stoffen voelen luxe aan en de afwerking is tot in detail verzorgd.
Broek was niet goed
Broek was niet goed, voor mij. Terugsturen zou kostbaar zijn. Daarom nieuwe broek uitgezocht en alleen verzendkosten zijn voor mijn rekening. Blij mee
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.