Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De plaatsing van onze nieuwe vlaggenmast is bijzonder goed, vakkundig en plezierig verlopen. Twee keurige mannen van het bedrijf zijn met een aanhanger gekomen en hadden ALLES zelf bij zich, zelfs wat... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De vlaggenmast is keurig afgeleverd door een vriendelijk meneer. Een paar dagen later wilde beginnen met plaatsen van de mast dit wilde ik samen doen met mijn kleindochter. Maar bij het open van de d... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Product geleverd zoals afgesproken. Keurig op tijd en in prima conditie. De gebruiksaanwijzing t.a.v. het plaatsen even goed doorlezen. Bij de bouwmarkt de juiste betonsoort (constructiebeton) aanscha... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bandeiras
  2. Designer de iluminação de paisagens

Cowi is al meer dan 23 jaar een betrouwbare leverancier van terreinverlichting voor bedrijven en particulieren. Denk aan paardenbak verlichting, sportveld verlichting, bouwterrein verlichting, oprit en veel meer. Er zijn veel mogelijkheden en oplossingen – van kant en klare lichtmast tot compleet op maat gemaakte plan. Omdat wij eigen voorraad hebben – levering is vaak binnen korte termijn al mogelijk. Uiteraard kunnen wij niet alleen leveren maar ook complete installatie van de terreinverlichting voor u regelen. Vlaggen- en baniermasten Ook hier bent u bij Cowi aan het juiste adres. Wij leveren vlaggen- en baniermasten en alle toebehoren. Omdat we zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze producten bieden wij 10 jaar garantie op alle vlaggenmasten. Houdt u van een uitgesproken stijl? Alle vlaggenmasten kunnen in ieder gewenste RAL kleur gespoten worden.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

113 opiniões

Cowi een prima partner.

Prettig en informatief telefonisch contact. Goede en duidelijke informatie over de lichtmasten, het materiaal, lokatie en de keuze van de lampen.
Prima afspraken omtrent datum, tijdstip van plaatsing kunnen maken. Zeer prettige vaklieden die komen plaatsen.

Piet Venlo

15 de novembro de 2023
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

NIet de duurste maar enorme prutsers in…

NIet de duurste maar enerome putsKrijg je een mailtje dat de chauffeur het bospad niet in kan, we wonen niet eens

Dag te laat geleverd en niet bij je huis maar op een willekeurige plek in de straat in de berm. Lees je een mail dat de chauffeur t bospad niet in kan. We wonen gewoon aan weg waar dagelijks trailers met opleggers overheen rijden. Reactie: t is opgelost. Prutsers

9 de outubro de 2023
logótipo da Cowi

Resposta da Cowi

Beste dhr. Molenveld,

Jammer dat u niet tevreden bent over onze service.

Bij uw order hebben wij gekozen voor groot transport. De combinatie is 14 m lang en wordt een dag van te voren geladen voor de rit. Nu kan het door tegenslag op de weg bijvoorbeeld file dat de chauffeur de rit niet kan afmaken. En niet alles op tijd kan leveren, dan gaat alles weer terug naar depot en wordt het de volgende dag geleverd. Dit is in uw geval gebeurd. Uiteraard hebben wij geprobeerd om met u in contact te komen. En is helaas niet gelukt. Op de dag van levering, kreeg het kantoor telefoon van de chauffeur dat hij niet verder mocht rijden met zijn combinatie van 14 m lang. We hebben u meerdere keren proberen te bellen, maar kregen u niet te pakken. Toen is er een email gestuurd met een verzoek om contact met ons op te nemen omdat de chauffeur ter plekke geen mogelijkheid zag om te lossen. Op dat moment kwam uw vrouw/ partner aan en op instructies van haar heeft de chauffeur gelost. Vandaar dat u ook een reactie kreeg: "Het is opgelost" toen u op de e-mail reageerde.

Ons excuus voor het ongemak en wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn

Cowi Top bedrijf.

Cowi heeft ondanks dat zij vakantie hadden een zeer goede service verleend.
De vlaggenmast is mooi op het afgesproken adres
precies op tijd geleverd, zodat deze nog geplaatst
kon worden. Het was nl een verrassings cadeau voor
een bruidspaar.
Groetjes, Kick

31 de agosto de 2023

duidelijk en vriendelijk

we wilden graag langskomen voor advies. Dat was geen probleem. We werden hartelijk ontvangen en konden alle vragen stellen die we wilden. Ook werd er duidelijke uitleg gegeven. Het plaatsen van onze mast ging vlekkeloos.

5 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Snelle service

Snelle service, de vlaggen waar meegenomen met de bestelling, en het plaatsen is super strak gebeurd. Verder nog duidelijk advies gekregen. Wij zijn tevreden!

25 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

super prijs, levering en plaatsing

mooi makkelijk te bestellen via de site, goede afspraken te maken over de levering.
De jongens die hebben geplaatst waren ook super, snel en vriendelijk.

1 nadeel: prachtige vlaggenmast maar zit nu met een waardeloze blauwe reclamesticker van het bedrijf (ongevraagd) erop !!

25 de abril de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.