Cphflyttehuset Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

To rigtige søde flyttemænd. Ank. Til planlagte tid. Bare tingene ned fra 2 sal. Videre til stue lejl. Alt blev gjort hurtigt og omhyggeligt. Klart anbefaling herfra. Meget høflige og effektiv. Ok... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tre udenlandske mænd hjalp os med flytningen og skulle køre hen til min nye bolig med alle mine ting. De kørte afsted før os, men alligevel kom min kæreste og jeg frem før dem. Vi ventede og ven... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var enormt tilfredse og imponerede over CPH Flyttehuset! Vi var lidt skeptiske i starten på grund af de få anmeldelser, men det viste sig at være den bedste beslutning. De gjorde en kæmpe inds... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Søde og effektive medarbejdere. God kommunikation både på mail og mobil. Stor fleksibilitet og forståelse (jeg havde brug for at lave aftale om 2 gange). Vil helt sikkert anbefale dem og jeg kommer... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de mudanças

Escrito pela empresa

Cph Flyttehuset er et professionelt flyttefirma med fokus på kvalitet, service og tryghed. Vi hjælper både private og virksomheder med flytninger i hele Danmark. Vores erfarne flyttemænd håndterer dine ejendele med stor omhu, uanset om det drejer sig om lejligheder, huse, kontorer eller erhvervsflytninger. Vi tilbyder fleksible løsninger, konkurrencedygtige priser og en service, hvor kunden altid er i centrum. Hos Cph Flyttehuset lægger vi vægt på punktlighed, god kommunikation og professionel udførelse af hver eneste opgave. Vi ved, at en flytning kan være en stor begivenhed, og derfor arbejder vi målrettet på at gøre processen så enkel og stressfri som muligt. Vores ydelser omfatter blandt andet: • Privatflytning • Erhvervsflytning • Flyttehjælp med erfarne flyttemænd • Montering og demontering af møbler • Bortskaffelse og rydning • Transport af tunge genstande Vi stræber efter at levere en service, som vores kunder trygt kan anbefale til familie, venner og kollegaer. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – vi står klar til at hjælpe med din næste flytning. Cph Flyttehuset – Din pålidelige partner, når du skal flytte.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

33 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Hurtig men ændrer prisen?

Hurtig men ændrer prisen?

De var hurtige og egentlig flinke nok, men da opgaven var klaret, havde de pludselig en anden pris i tankerne. De stod i lang tid i min stue og snakkede på et fremmedsprog, efter opgaven var færdiggjort. De forlangede en anden pris, end den vi havde aftalt over telefonen. De ringede også til ham, som jeg havde aftalt det med, og han prøvede også at ændre prisen. De havde heldigvis sendt den originale pris over skrift, men prøvede stadig at få flere penge ud af mig.

Jeg håber, at det bare var en misforståelse, men det tror jeg næppe.

Hvis du vil have et hurtigt flyttefirma er de de rette, men vær opmærksom på, at de kan finde på at finde på en anden pris, når opgaven er udført.

18 de agosto de 2026
logótipo da Cphflyttehuset

Resposta da Cphflyttehuset

Hej,

Vi kan desværre ikke genkende denne sag ud fra de oplysninger, du har skrevet, og vi kan heller ikke se, hvilken booking eller hvilken dato anmeldelsen vedrører. Hvis du har været kunde hos os, må du meget gerne oplyse datoen for flytningen eller ordrenummeret, så vi kan undersøge sagen konkret.

Vi vil samtidig gerne understrege, at vores priser og vilkår altid bliver oplyst og aftalt med kunden på forhånd. Vi har ikke skjulte priser eller ekstra gebyrer, som pludselig kommer frem, når opgaven er afsluttet. På vores hjemmeside står det også tydeligt, at vores minimumsbooking er 2 timer.

Hvis der under en flytning opstår behov for mere tid eller ændringer i opgaven, bliver dette naturligvis forklaret til kunden, inden der arbejdes videre.

Det undrer os derfor også, at du giver os 1 stjerne, når du samtidig skriver, at medarbejderne var hurtige og faktisk gjorde arbejdet fint. Hvis du mener, at der er sket en misforståelse omkring prisen, vil vi meget gerne undersøge det og finde ud af, hvad der konkret er sket.

Men uden navn, dato eller andre oplysninger om flytningen har vi ingen mulighed for at identificere sagen eller kontrollere, om anmeldelsen vedrører en reel booking hos os.

Du er meget velkommen til at kontakte os med datoen for flytningen, så tager vi gerne sagen op.

Cph Flyttehuset

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var enormt tilfredse og imponerede…

De gjorde en kæmpe indsats fra start til slut. Vi flyttede fra 4. sal, og der var mange trapper, men flyttemændene gjorde det super godt og passede enormt godt på vores ting.

Jeg kan varmt anbefale at booke dem. De var super pålidelige, arbejdssomme og tilbød en rigtig fair pris!

16 de agosto de 2026

Søde og effektive medarbejdere

Vil helt sikkert anbefale dem og jeg kommer selv til at bruge dem igen i september.
5 stjerner herfra 👌🏼

27 de julho de 2026

Great!

Fast, reliable and punctual. Great level of service in relation to the cheap price.

Highly recommend!

10 de julho de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais