Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
- Agência de avaliação de risco
- Serviço de empresa para empresa
- Agência de crédito
- Empresa de gestão de dados
GraydonCreditsafe combineert data, oplossingen en expertise in één geïntegreerd bedrijfsinformatieplatform. Met meer dan 150 jaar gezamenlijke ervaring helpen we klanten hun groei en financiële stabiliteit te versterken. Onze toekomstvisie: internationale data omzetten in lokale marktkennis, met sterke aanwezigheid in Nederland en wereldwijde dekking. Als onderdeel van de Creditsafe Groep – met 120.000 klanten wereldwijd – zijn we de meest gebruikte aanbieder van kredietinformatie.
Informações de contacto
Jan Pietersz. Coenstraat 10, 2595 WP, Den Haag, Holanda
- 070-38 44 600
- customerservice@graydoncreditsafe.nl
- creditsafe.com/nl/nl.html
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Vraag constructief behandeld.
Meedenkend en de aandacht die we hebben…
Daan was heel Meedenkend en de aandacht die we hebben gekregen, afspraak is afspraak op het moment van bellen. Ik ben hartstikke blij mee.
Top geholpen!!
Contact opgenomen met Graydon en werd direct vriendelijk geholpen door Dagmar. Zij legde alles haarfijn uit, gaf antwoord op mijn vraag en hielp mij direct verder! Top service, zeer goed geholpen en ik heb wat ik moest hebben!
Dagmar, Bedankt!
Snelheid van jaarcijfers beoordelen
Snel en vakkundig geholpen door Faouzi. In korte tijd heeft hij ervoor gezorgd dat de jaarcijfers van een klant snel beoordeeld konden worden. Hierdoor kreeg onze klant alsnog een kredietwaardigheidsscore en hierdoor konden wij onze klant een offerte aanbieden.
Ik ben goed geholpen en geadviseerd…
Ik ben goed geholpen en geadviseerd over het abonnement dat het beste bij mij en onze organisatie past. Er werd naar mij geluisterd en er werd naar geacteerd.
Snelle respons op een verzoek
Super snel geholpen door onze…
Super snel geholpen door onze accountmanager
Consumentenbond
Gesproken met Sabrina Petra. Was erg behulpzaam en vriendelijk. Heeft mij geholpen met mijn lidmaatschap van de Consumentenbond en mij daarna doorverbonden met de juiste juridische afdeling. Gesprek met zowel Sabrina Petra als de jurist als erg prettig ervaren.
Geen antwoord op mijn verzoek om hulp
Wij hebben GraydonCreditsafe…
Wij hebben GraydonCreditsafe ingeschakeld als particulier voor ondersteuning bij ons due diligence-onderzoek naar een accountant, en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van hun dienstverlening.
Vanaf het eerste contact viel ik direct door hun professionaliteit en deskundigheid op. Ze wisten onze informatiebehoefte snel en duidelijk in kaart te brengen en leverden vervolgens uitgebreide, betrouwbare en goed gestructureerde data. Dankzij hun inzichten konden wij een veel beter onderbouwd beeld vormen en weloverwogen beslissingen nemen.
Wat GraydonCreditsafe echt onderscheidt, is de snelheid en nauwkeurigheid waarmee zij werken. De rapportages waren niet alleen compleet, maar ook overzichtelijk gepresenteerd, waardoor complexe informatie direct begrijpelijk werd. Daarnaast werd er actief meegedacht en kregen wij waardevolle toelichtingen die verder gingen dan alleen de standaardinformatie.
Kortom, GraydonCreditsafe is een zeer betrouwbare partner voor iedereen die behoefte heeft aan diepgaande bedrijfsinformatie en ondersteuning bij due diligence, ook als particulier. Wij kunnen hun diensten zonder twijfel aanbevelen.
Vriendelijk
Vriendelijk, zorgvuldig, aandacht en authentieke accountmanager. Als hij het niet meer naar zijn zin heeft mag hij bij ons komen werken.
Received excellent help
We are on the eve of a fairly major renovation involving quite a lot of money. Coming from the business world, I am used to having a creditworthiness check carried out for large projects. Although a Chamber of Commerce number is registered at my private address, searching for an agency was still difficult. Graydon helped me excellently with this. Special thanks to Jelle Roozenbeek.
Denken met je mee
Hebben denk ik reeds 8 jaar een samenwerking met Graydon/Romario. Bij vragen altijd behulpzaam en komt met goede oplossingen.
Ik ben direct en snel geholpen met het verstrekken van een kredietrapport
Ik ben direct en snel geholpen met het vertrekken van een kredietrapport. Dank je wel Mireille Kuiper voor de goede service.
Goede informatie ontvangen.
CreditSafe helpt onze onderneming groeien en ontwikkelen
CreditSafe helpt onze onderneming groeien en wordt steeds meer geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. Door de vriendelijke en behulpzame assistentie van Romario proberen we het naar een hoger niveau te tillen.
snelle en volledige info
had binnen een dag de gevraagde financiele gegevens. Kreeg ook nog een telefoontje voor verduidelijking van deze gegevens. Echt helemaal top!!
Bereikbare klantenservice!
Super snel bereikbaar, vriendelijk, toegankelijk, luisterend, meedenkend en verstand van zaken. Dat is hoe ik het contact met met Sabrina Petra heb ervaren! Het is fijn om te kunnen bellen en vragen van context te kunnen voorzien in een digitale wereld! Echt gewaardeerd!
Een zeer snelle respons op een vraag…
Een zeer snelle respons op een vraag die ik stelde via de website. Mocht ik gebruik gaan maken van een abonnement, dan zou ik zeer zeker een abonnement van GraydonCreditsafe afnemen.
Zeer goede onboarding
Zeer goede onboarding waar we veel aan hebben gehad!
Nu kunnen we goed gebruik maken van de faciliteiten van GraydonCreditsafe afgestemd op onze wensen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.