Leia as opiniões dos outros
Jeg bestilte nogle fine ting til mine børns fødselsdag, og jeg er simpelthen så tilfreds. Jeg skrev til dem og bad om hurtig ekspedition da jeg skulle bruge varene 5 dage senere. De svarede hurtig... Ver mais
Bare det at prøve at ordre x antal varer fra hjemmesiden via en tablet er besværligt, jeg kan ikke engang få lov til komme videre fra adresse siden, fordi den mener at jeg bruger en forkert format und... Ver mais
A empresa respondeu
Både store og små krus i forskellig kvalitet, som var tydeligt beskrevet, levede fuldt ud op til beskrivelsen. God emballering af varerne.
Informações sobre a empresa
- Loja de artigos para festas
- Loja de balões
- Loja de disfarces
- Loja de hobbies
- Loja de bugigangas
- Serviços para casamento
Escrito pela empresa
CTI Party / 123Party – Din Festspecialist siden 2009 Hos CTI Party finder du et af markedets største udvalg af festartikler – over 12.000 produkter til enhver anledning. Uanset om du planlægger bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, studenterfest, jubilæum eller firmafest, har vi alt hvad du behøver til borddækning, pynt, dekoration og engangsservice. Vi har noget til enhver smag og ethvert budget – fra enkle og klassiske løsninger til unikke og kreative detaljer, der gør din fest uforglemmelig. Vores Historie Vi startede i 2009 under navnet Ballonteam.dk og har siden vokset os til en af de førende webshops inden for festartikler i Skandinavien. Rejsen har ikke altid været nem – vi har oplevet modgang, lært af vores fejl og bygget en stærkere virksomhed på den baggrund. I dag driver vi et moderne lager på 2.400 m² i Polen med avanceret lagerstyringssystem, der sikrer hurtig, præcis levering til Danmark, Sverige og øvrige Europa – ofte inden for få dage. I 2023 ekspanderede vi til Sverige med lanceringen af 123party.se, som har fået en fantastisk modtagelse. Kvalitet og Sikkerhed Kvalitet og sikkerhed er ikke til forhandling hos os. Alle vores produkter overholder EU-krav til CE-mærkning, sikkerhed og kemikalielovgivning. Selvom mange produkter fremstilles uden for EU, sikrer vi at alle varer lever op til de strengeste europæiske standarder. Vi betaler dansk og svensk moms samt relevante miljø- og emballageafgifter – du handler derfor altid lovligt, transparent og trygt hos os. Vi er stolte medlemmer af E-mærket – den danske garanti for sikker e-handel – og vi er godkendt til at handle med både private og erhvervskunder i hele EU. Stort Udvalg til Alle Anledninger Med over 12.000 produkter på lager dækker vi alle dine behov. Til bryllup finder du alt fra elegante bordløbere og servietter til dekorative lysestager og balloner. Til konfirmation har vi et stort udvalg af klassiske og moderne dekorationer, bordpynt og festartikler i alle farver. Til barnedåb tilbyder vi søde og stilfulde dekorationer i lyseblå, lyserød og hvid. Til fødselsdage har vi alt fra farverige balloner og festkæder til tallerkener, krus og bestik i engangsservice. Vi fører også et stort sortiment til temafester, halloween, jul, påske og meget mere. Bæredygtighed og Miljøansvar Bæredygtighed er en vigtig del af vores DNA. Vi tilbyder et bredt og voksende sortiment af miljøvenlige alternativer – herunder produkter i papir, bambus og andre bæredygtige materialer. Vores lager drives med grøn strøm og jordvarme, og vi arbejder løbende på at reducere vores miljøaftryk. Vi genbruger aktivt emballage fra vores leverandører og designer vores egne papkasser for at minimere spild. Vi bruger de korrekte betegnelser – genbrugelig betyder kan bruges igen, genanvendelig betyder kan forarbejdes til nyt materiale – så du altid ved præcis hvad du vælger. Til Private og Erhvervskunder Vi leverer ikke kun til private fester. Vi er også en stærk partner for virksomheder, restauranter, caféer, food trucks, institutioner, skoler, børnehaver og eventbureauer, der har brug for festartikler eller professionelt engangsservice i større mængder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og personlig service til erhvervskunder. Grundige Produktbeskrivelser Vi lægger stor vægt på at give dig alle relevante detaljer – præcise mål, materialer, brændetid, indhold og meget mere – så du altid ved præcis hvad du køber. Ingen overraskelser. Vi tror på, at god information giver tryghed og gør din indkøbsoplevelse nemmere og mere tilfredsstillende. Hurtig og Sikker Levering Fra vores moderne lager på 2.400 m² pakker vi omhyggeligt og afsender hurtigt. Vi dokumenterer vores pakning og arbejder konstant på at forbedre vores emballage, så dine varer ankommer i perfekt stand. Vi samarbejder med pålidelige fragtpartnere for at sikre hurtig levering til hele Danmark og Sverige. Kundeservice der Gør en Forskel Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med alt fra produktvalg til festplanlægning. Vi tager os tid til at finde den rigtige løsning for dig. Skulle der opstå en fejl, tager vi ansvar og retter op på det hurtigst muligt. Vi tror på ærlighed, hårdt arbejde og en fair dialog med vores kunder. CTI Party er en del af 123Party Sp. z o.o. – en moderne, ansvarlig og passioneret virksomhed, dedikeret til at gøre din næste fest uforglemmelig. Vi glæder os til at være din festspecialist!
Informações de contacto
ul. Stefana Grota-Roweckiego 10, 30-3048, Kraków, Polónia
- +4592454546
- adm@ctiparty.dk
- ctiparty.dk
Respondeu a 86% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Alt hurtigt og effektivt og som aftalt
Alt hurtigt og effektivt og som aftalt. Jeg kommer helt sikkert tilbage
Glimrende varer til en billig pris
Glimrende varer til en billig pris - og hurtigt leveret
Hurtig levering, og lever op til forventningerne
Meget tilfreds…
Hurtigt levering trods det af varerne kommer fra udlandet, modtog løbende orientering omkring min forsendelser.
Umiddelbart meget fine produkter - ikke brugt endnu men lever fuldt op til min forventning. Meget konkurrencedygtige priser :-)
Super hurtig levering
Altid en god oplevelse 😊
Altid en god oplevelse, det fungerer 😊
Super godt
Super godt, min pakke blev sendt lige med det samme og efter få dage modtaget. Stor anbefaling herfra 😊👌🏼
Virkelig god service
Virkelig god service. Hurtig levering. God kvalitet.
Kan klart anbefales
100 % tilfreds
Er altid tilfreds med jer 👌
Bestilte en masse til min søn's…
Bestilte en masse til min søn's konfirmation og modtog varerne hurtigt, dog da vi åbnede pakken, lå der blå stearinlys overalt i pakken, jeg havde bestilt 50 stk ( hel kasse ) hvor kassen var gået i stykker og lys var så faldet ud, så mange lys knækket og med afslag. Jeg skrev herefter til 123party med reklamation og hurtig respons fra deres kundeservice, 3 mails med kommunikation og de sender en ny kasse med stearinlys, som er modtaget meget hurtigt og pakken var virkelig pakket forsvarligt ind, så alle lys er hele.
Gode ting, god service og forståelse, så derfor 5 stjerner herfra.
Fantastisk handel
Meget hurtig, utrolig billigt, og fuld tilfredshed her fra 🤩🤩🤩
Tak for suveræn service 👌🏽
Jeg modtog min pakke
Jeg modtog min pakke, hvor jeg havde bestilt blå røgbomber sammen med nogle andre ting. Da jeg åbnede pakken, var røgbomben utæt, og farven var kommet ud over alle de andre varer.
Jeg kontaktede dem med det samme og skrev tydeligt, at det var meget vigtigt, jeg fik nye varer inden den 1. april, da det skulle bruges til et gender reveal, og det er forældrene selv, der skulle holde røgbomben. På grund af fejlen ville de kunne nu tydeligt se kønnet på forhånd, hvilket ville ødelagde hele overraskelsen.
Jeg fik først svar flere dage senere, hvor de ville tilbød mig 10 % af pengene tilbage. Det var slet ikke det, jeg bad om. jeg havde brug for en ny pakke, ikke en rabat.
Senere skrev de, at GLS ville hente pakken om fredagen, og at de først ville sende en ny, når de havde modtaget den gamle retur. Men det var alt for sent i forhold til min deadline, især når pakken sendes fra Polen og tager flere dage.
De forklarede, at det er en EU-regel, at varen skal returneres først. Det kan godt være, men det havde været rart, hvis de havde informeret om det fra starten i stedet for at spilde tid på at tilbyde 10 %, som jeg alligevel ikke kunne bruge.
Virkelig dårlig service. Jeg handler der aldrig igen.

Resposta da CTI Party - 123Party Sp. z o.o.
Fin side som jeg sikkert vil benytte…
Fin side som jeg sikkert vil benytte mig af en anden gang. Har købt flere ting til min kommende runde fødselsdag. Hurtig levering. Alt OK.
Tilfreds
Varen var som vist og beskrevet på deres hjemmeside. Pakken lidt langt undervejs, men ellers fint.
Smooth service
Fair prices, smooth delivery, so what's not to like.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.