Hurtig levering og super engangsservice. Dejligt at der Endelig er nogen der ikke tager 500% i overpriser. Flere af jer. Tak.
Leia as opiniões dos outros
Köpte ballonger med inbyggt ledljus i order 83827. De är extremt ljussvaga. Syns bara i totalt mörker. I övrigt ser det ut som en ballong med en ljusprick. För mig blev det en stor besvikelse. Jag ha... Ver mais
Letade dekoration till vårt bröllop och hittade cti party. Billiga priser som gjorde mig lite misstänksam till en början, men sen såg jag alla bra omdömen på trustoilot och beställde. Det ångrar jag i... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviços para casamento
- Loja para bebé
- Loja de disfarces
- Loja de artigos para festas
- Loja de impressões e letreiros
Sobre CTI Party
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos CTI Party hittar du alltid ett stort och fantastiskt utbud av de absolut bästa festartiklarna på marknaden till bröllop, konfirmation, barnkalas, barndop, födelsedagsfest etc. Med bordsdekorationer och festartiklar från CTI Party är du alltid säker på att få en fest med succé och dina gäster vill älska dig för det. Vi är en av de billigaste och största i Sverige och har störst utbud, både på produkter och färger. Vi köper oftast stora partier och nya varor och våra inköpare säkra sig alltid att få bäst priser från våra leverantörer i EU. Detta till fördel för dig som kund.Informações de contacto
Valbyvej 24, 4200, Slagelse, Dinamarca
- +4570236060
- info@ctiparty.se
- ctiparty.se
Não respondeu a opiniões negativas
Hurtig levering og super…
Flere af jer. Tak.
Hver gang jeg skal købe et produkt hos…
Hver gang jeg skal købe et produkt hos jer, opstår der problemer med betalingen.
Hvorfor reklamerer i med at man kan betale med Mastercard, når man får en fejl hver gang?
Og mobilepay virker heller ikke.
Måske skulle i opdatere jeres hjemmeside.
Handler ikke med jer igen, for det er misvisende at reklamere med noget der ikke fungerer.
Lynhurtig forsendelse og virkelig god kommunikation
Lynhurtig forsendelse og virkelig god kommunikation. De sender endda billeder af ens ting fra lageret inden de sender dem :) Deres priser er for det meste lavere end dem man ser hos Fest og Farver eller Temashop herhjemme, så der er penge at spare hos CTI Party.
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering. God kvalitet. Meget tilfreds, kan kun anbefales.
Tyvärr är jag inte alls nöjd..
Tyvärr är jag inte alls nöjd... jag har lagt in beställningen efter att kundtjänst lovade mig att den skulle vara framme innan min fest i lördags och nu en vecka senare har jag fått postavin om att paketen är framme... Min fest har redan varit! Jag la in beställningen i onsdags i hopp om att få den i fredags eller t.o.m. lördags inför festen. Besviken...
Utmärkt!
Snabb leverans av produkt som var helt enligt förväntan.
Bra service och snabb leverans
Bra service och snabb leverans. Beställde latex ballonger megastora i fyra olika färger. Upplevde att ballongerna var av olika kvalité trots samma tillverkare vilket påverkar storleken(kapacitet för att fylla d med luft) en del ballonger sprack vid upplåsning men det kanske man får räkna med. Upplever webbsidan som lite missvisade då det erbjuds rabatt vid större köp men det framgår inte vid betalning vilken kod man ska uppge.
Fantastiskt kundservice!
Toppenbemötande av kundtjänst. De löste ett problem snabbt och smidigt innan bröllopet.

Resposta da CTI Party
Smidigt
Det var billigt och jag fick hem sakerna fort,smidig betalning med fakturan
Helheten
lätt att beställa, jättesnabb leverans och väldigt vackra ljus :)
Mindre konfetti än väntat
Det var lite mindre konfetti än väntat i röret. Konfettin nådde inte heller 4 meter som var minimum enligt beskrivningen. Trots det gav konfettiröret en snygg effekt och innehållet av rosa sidenrosblad var väldigt fint.
Bra pris men bristfällig leverans!
Superbra pris och fina saker. Tyvärr var förpackningen trasig när jag hämtade ut paketet så en griffeltavla saknas samt att pennan jag köpte inte fungerade.

Resposta da CTI Party
Billigt och bra
Snabbt, bra pris och kvalité produkter. Högt rekommenderar!
snabb leverans
Bra priser och snabb leverans.
Undvik dock silvertext på vita band - syns dåligt.
Enkelt och snabbt
Det gick väldigt lätt att beställa de varor jag ville ha och jag fick dem snabbt och utan problem. Positivt med flera betalningsalternativ.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.