Topservice van Cube! Ik heb Cube een e-mail gestuurd met foto’s van een scheur in mijn zadel. Nog voordat ik überhaupt een inhoudelijke reactie had ontvangen, kreeg ik al de bevestiging dat er... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een geweldige ervaring met Cube Stores Nederland! Er was per ongeluk een verkeerd slot geleverd, maar dit werd echt binnen één dag perfect opgelost en het juiste slot was al in huis. Dat noem ik... Ver mais
MTB besteld, welke helaas niet meer voorradig bleek. Dit was nog niet bekend bij bestellen, waardoor ik wel gehele betaling heb gedaan. Vervolgens werd een alternatief model geboden, maar pas na en... Ver mais
Eem moertje van de gsm houder was onderweg eraf gelopen. Gevraagd naar een vervangend moertje. Dit was helaas niet leverbaar. In plaats daarvan kreeg ik een compleet nieuwe set gratis opgestuurd. Ch... Ver mais
Informações sobre a empresa
CUBE Stores Nederland is jouw specialist in CUBE fietsen, e-bikes, kleding en een breed assortiment andere producten van het toonaangevende merk CUBE. Bezoek onze online winkel op cubestores.nl en ontdek alles wat je nodig hebt voor je volgende fietsavontuur. Of je nu een mountainbike, trekkingfiets of e-bike zoekt, bij CUBE Stores ben je aan het juiste adres. Onze webshop biedt een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires die je 24/7 kunt bestellen, het hele jaar door. Let op: de beoordelingen op Trustpilot zijn uitsluitend bedoeld voor onze online webshop en niet voor onze fysieke winkels.
Informações de contacto
James Wattweg 12-14, 3133KK, Vlaardingen, Holanda
- 085 888 6032
- info@cubestores.nl
- cubestores.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Schandalig en zeer onfatsoenlijk behandeld door Luke!
Schandalig en zeer onfatsoenlijk behandeld door Luke van de klantenservice. Ik heb twee fietstassen besteld van het type ACID Panniers Travler Pro 20/2 Black. Nadat het eerste contact moeizaam en rommelig verliep heeft Luke mij ter compensatie extra korting gegeven op de twee tassen, uiteraard werd dit gebaar erg gewaardeerd. Maar hierna is hij totaal de weg kwijt en heeft hij mij zeer schofterig behandeld. Na mijn bestelling geen informatie en of track en tracenummer nummer gekregen om mijn bestelling te volgen. Opnieuw contact opgenomen. Luke geeft aan, de tassen komen over van een filiaal en verwacht ze vandaag en zullen deze zsm versturen. Luke bedankt, en ik geef aan, alleen jammer dat u mij hierover niet even tijdig informeert. Op de site van Cube staat notabene dat het bestelde nagenoeg binnen een dag wordt geleverd! Vervolgens krijg ik een reactie met o.a. de volgende opmerking, gezien uw onvrede ga ik uw geld terugstorten? Zonder enig overleg annuleert hij de bestelling en stort zonder dat ik hierom heb gevraagd, het door mij betaalde bedrag terug? Wij hebben een bindende overeenkomst. Ik heb iets gekocht en hiervoor betaald en verwacht dan ook dat dit geleverd word. Juridisch gezien kan hij nooit eenzijdig zonder overleg met de andere partij de overeenkomst ontbinden. Wederom contact opgenomen met Luke en duidelijk gemaakt dat dit niet kan en dat zijn handelswijze zeer onfatsoenlijk is en wettelijk/Juridisch absoluut niet mogelijk. Heb gevraagd om de tassen alsnog te leveren. Ook gevraagd of de tassen toevallig niet meer leverbaar zijn. Hij antwoordde bevestigend. Vervolgens liegt hij ook nog alsof het gedrukt staat. De tassen staan gewoon op de site en ik heb navraag gedaan bij een Cube store in het land. De medewerker gaf aan dat de tassen nog voorradig zijn bij enkele filialen. Het is oprecht een schande dat deze Luke bij de afd. klantenservice werkt. Gênant dat deze man het visitekaartje is van het bedrijf! Ik heb hem nog de kans gegeven om het keurig op te lossen en de tassen alsnog te leveren. Aangegeven bij geen reactie zal ik een vernietigend review plaatsen! Echter hij en of de klantenservice hebben niet meer gereageerd op mijn laatste bericht, om de door mij bestelde en gekochte tassen alsnog te leveren. En de koopovereenkomst na te komen en of tot een goede oplossing te komen. En dan zullen de aandachtige lezers wellicht denken bent u dan geen goede klant. Jawel, zelfs een zeer goede klant, heb nml een Cube fiets van bijna 4000 euro gekocht! Zo ga je niet met je klanten om. Ik ben zo vreselijk boos hoe Luke mij heeft behandeld. En zoiets nooit eerder meegemaakt in mijn leven. Ik verwacht alsnog dat de klantenservice en of directie reageert op mijn review en of het door mij verstuurde bericht en verzoek om de door mij betaalde tassen alsnog te leveren. En of tot een passende oplossing te komen. Voor alle duidelijkheid ik heb het bovenstaande zwart op wit als bewijs!!!!
UP DATE!
VRIJDAG 6 FEBRUARI 2026!
Cube klantenservices, geeft aan dat het nu is opgelost, hoezo opgelost?
Vrijdag 30 januari, heeft Jeroen telefonisch contact met mij opgenomen ivm de twee fietstassen. Hij heeft het overgenomen van Luke en aangegeven dat de tassen idd nog leverbaar zijn. Maar moeten uit een filiaal komen. Jeroen verwacht binnen enkele werkdagen dat de tassen bij mijn huisadres worden afgeleverd. Inmiddels een week verder. Nog steeds niets ontvangen en ook nog geen bericht en of link ontvangen waarin staat vermeld, wanneer de tassen worden geleverd. Om moedeloos van te worden!
2e UP DATE
VRIJDAG 13 FEBRUARI 2026I
MIJN ADVIES KOOP HIER AUB NIETS!
Bijna drie weken bezig om de door mij betaalde en bestelde fietstassen geleverd te krijgen. Ze liegen alles bij elkaar, beloven van alles maar sta na drie weken, nog steeds met lege handen. Geen tussentijds bericht, helemaal niets! Dit bedrijf, met zijn medewerkers is oprecht een absolute schande.

Resposta da cubestores.nl
Slechte ervaring met Cube voor wat…
Slechte ervaring met Cube voor wat betreft levertijd en prijs. Bepaalde type fietsen zijn niet beschikbaar voor de lokale fietsenmakers.

Niet erg klantgerichte vestiging
Ik wilde graag een racefiets die beperkt leverbaar is reserveren voor levering via de cubestore Nijmegen. Ik was daar reeds eerder geweest om de fiets ( in een andere kleur) te bekijen en de juiste framemaat te laten aanmeten. Dat zou 53 cm zijn. De centrale klantenservice reageerde netje en op tijd en gaf aan dat zij de fiets zouden reserveren. De winkel zou zelf contact opnemen met mij mbt de levering. Ondanks meerdere herinneringen heb ik tot op heden geen enkele reactie van de winkel mogen ontvangen. Inmiddels ben ik bij de locale vestiging van een grote, landelijke fietsenwinkel geweest die de fiets nog niet kunnen leveren maar wel een cube fiets met identiek frame hadden staan waar zij mij een proefrit op zowel de 53 als 56 cm aanboden. Een optie waar ik noch Cube zelf aan hadden gedacht. Daar bleek dat de 56cm ( en niet de 53cm) de juiste maat voor mij is omdat de fiets een korte geometrie heeft. Zo kan het dus blijkbaar ook. Gezien deze ervaringen heb ik maar besloten wat langer te wachten en de fiets niet bij cube zelf te bestellen aangezien ik niet tevreden ben over de klantgerichtheid van met name de winkel zelf

Resposta da cubestores.nl
Het is gewoon heel prettig om zo'n…
Het is gewoon heel prettig om zo'n mooie Cube te kopen in Vlaardingen.
Wij kochten er zelfs met onze vrienden vier stuks en hebben hiermee onderling een fijne groep, de Cube Compact club.
De volgende keer ?.................zeker weten bij Cube store Vlaardingen.
Ook nog even een lovend woord voor verkoper Maurice, hij heeft ons geweldig fijn geholpen !

Cees
Cees
Wat besteld is, netjes afgeleverd en een overzichtelijke uitleg erbij
Top

Resposta da cubestores.nl
Cube store Almelo een nieuwe gravel…
Cube store Almelo een nieuwe gravel bike gekocht
Het personeel in de winkel en werkplaats zijn vriendelijk en deskundig een gemoedelijke sfeer en nemen alle tijd voor je
Bedankt mannen.

Aankoop Mtb schoenen
Snelle levering, Spijtig dat de schoenmaat niet overeenkomt met mijn gebruikelijke schoenmaat, na retourneren werd dit correct afgehandeld.

Snelle levering en fiets prima afgesteld
Snelle levering en fiets prima afgesteld

Resposta da cubestores.nl
Goede producten met een nog betere service
Hele fijne begeleiding bij het uitzoeken en bestellen van de producten. In dit geval een nieuwe set wielen. Goed meegedacht, snelle antwoorden en doordacht advies. Superservice.

Super service!
Heel lang getwijfeld om online te bestellen ipv een backorder te plaatsen via een leverancier. Maar supergoed geholpen, ook nadat de bestelling was geleverd! Zeer tevreden over de afhandeling en het meedenken in oplossingen
En de fiets zelf, prachtig!

Resposta da cubestores.nl
Prima ervaring, bezorgervaring kan beter
Shop werkt prima. Het enige onhandige is dat er weinig ruimte is om de bezorging aan te passen: ze staan met een compleet afgemonteerde fiets voor je deur, het is lastig om die even bij de buren te laten afleveren. je hoort pas de avond ervoor dat ze er zijn dus veel bewegingsruimte is er niet...

Resposta da cubestores.nl
Bij aankoop van een nieuwe fiets geen…
Bij aankoop van een nieuwe fiets geen probleem gehad na 3 weken rijden lek gereden maar ben geen kenner dus vroeg wat voor binnenband ik nodig had ze gaven me de nodige info en stuurde met ook een gratis binnenband op

Resposta da cubestores.nl
De klantenservice is ontzettend snel en super vriendelijk!
De klantenservice is ontzettend snel, (werd binnen het halfuur opgebeld na mijn mailtje) en het is vooral heel heel vriendelijke service.
Om een deel van de fiets te herstellen hebben ze heel veel op zichzelf genomen wat ik mega hard waardeer.
Dikke complimenten en bedankt aan Luke!

Prima service
Reeds 2 mountainbikes gekocht, worden netjes en rijklaar geleverd, correcte prijzen.
Bij vragen of problemen snel antwoord alsook correcte oplossingen.

Super snel antwoord
Super snel antwoord. En ook goed meegedacht door Luke

Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering, mooie en degelijke producten.

Resposta da cubestores.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.