Culligan Nederland  Opiniões 186

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Lax bedrijf komt zijn afspraken niet na. Zou na het eerste kontakt terug gebeld worden, moet nog steeds gebeld worden. Toen ze eidenlijke kwamen hebben ze de koffie automaat meegeneomen na 2 weken... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Als je op zoek bent naar een waterkoeler die alles kan, plat, bruis en zelfs kokend water! Twijfel dan niet, neem zo snel mogelijk contact op met Jort Schoemaker! Onze ervaring hebben wij als zeer... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

5 jaar lang de hoofdprijs betaald voor een waterapparaat. Na 5 jaar besloten om te stoppen met het contract en wat denk je, dit bedrijf stuurt nog een factuur voor het ophalen van het apparaat (dat ik... Ver mais

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

186 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Zeer prettig contact

Zeer prettig contact met Jort Schoemaker van Waterlogic. Jort dacht mee en gaf opties, zonder te drammen. Erg prettig en een verademing om op deze manier met een verkoper te communiceren!

6 de outubro de 2021

Resposta da Culligan Nederland

Wat een fijne beoordeling en bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw feedback is enorm belangrijk voor ons en we zijn verheugd te lezen dat Jort u goed heeft geholpen. Nog vragen, aarzel zeker niet om hem te contacteren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie en snelle service…

Goede communicatie en snelle service door Danny.
Top.

5 de outubro de 2021

Resposta da Culligan Nederland

Bedankt voor uw positieve beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.
Danny staat steeds tot jullie dienst en helpt jullie met heel veel plezier verder!

Eigenlijk gewoon goed!

We hebben op ons bedrijf al jaren naar tevredenheid een waterkoeler van Waterlogic. Onderhoud is zeer netjes en tegen schappelijke prijzen. Nu onze waterkoeler het na jaren trouwe dienst begeven heeft, hebben we weer een nieuwe aangeschaft, mede door het deskundige advies van Danny van customer service.

23 de setembro de 2021

Resposta da Culligan Nederland

Fijn om te lezen dat Danny heeft geholpen bij de keuze van uw nieuwe waterkoeler!

Fijne samenwerking!

Ik krijg altijd een snelle terugkoppeling van Danny Meesters.
Zijn offerte is duidelijk en netjes.

14 de setembro de 2021

Resposta da Culligan Nederland

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Danny helpt met veel plezier bij de keuze van de juiste waterkoeler.
Steeds tot uw dienst!

(Bruis) Waterkoeler 😋

Als je ooit op zoek mocht zijn naar een waterkoeler waarbij je "lekker" koud water al dan niet met een BRUIS functie zoekt dan ben je bij Waterlogic aan het goede adres. Wij hebben samen met Danny van Waterlogic het hele traject van begin tot eind in detail besproken en uiteindelijk tot een gefundeerde beslissing gekomen. Binnenkort verwachten we een wagen van Waterlogic voor de deur met onze nieuwe (bruis)water koeler. We kunnen niet wachten.

7 de setembro de 2021

Resposta da Culligan Nederland

Wat fijn om te horen dat u de juiste waterkoeler hebt gevonden dankzij het advies van Danny!

Geniet alvast binnenkort van zuiver, vers en gefilterd drinkwater!

Jort is vriendelijk

Jort is vriendelijk, netjes en correct.
komt zijn afspraken ook na.

M. vd Zanden
MaZa Elektrotechniek

6 de setembro de 2021

Prettige partner

Waterlogic levert op diverse locaties waterkoelers en koffiemachines. Contact verloopt altijd snel en correct. We hebben de afgelopen jaren nooit problemen gehad met Waterlogic. Er wordt meegedacht bij vraagstukken en oplossingen aangedragen die passen bij de situatie.

Al met al een prettige partij om zaken mee te doen.

26 de agosto de 2021

Resposta da Culligan Nederland

Dank je wel voor de fijne samenwerking, maatwerk is onze passie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk n bedrijf dat in oplossingen…

Eindelijk n bedrijf dat in oplossingen denkt! Eenmaal ons restaurant bezocht en daarna advies op maat gegeven en ook geleverd! N voorbeeld voor veel bedrijven waar we mee te maken hebben.

25 de agosto de 2021

Resposta da Culligan Nederland

Dank u wel voor het vertrouwen in ons en in onze persoonlijke benadering en werkwijze.

Goede ervaringen met Waterlogic

Goede ervaringen met Waterlogic. Tijdens de hitte periode toch nog een snelle installatie van de waterkoelers.

25 de agosto de 2021

Positieve ervaring

Na een mindere ervaring met een ander installatiebedrijf heeft Danny van Waterlogic ons naar grote tevredenheid te woord gestaan en geholpen met het oplossen van de ontstane problemen.

29 de julho de 2021

Fijn contact

Fijn contact gehad met Danny ik had een aantal vragen over de offerte door het telefonisch gesprek zijn we samen tot een oplossing gekomen.

Bedankt

27 de julho de 2021

Snelle en duidelijke communicatie

Snelle en duidelijke communicatie, werd erg vriendelijk en snel geholpen.
ook de aanvraag van de offerte werd snel behandeld en er werd goed meegedacht over een passende oplossing voor ons bedrijf.

27 de julho de 2021

Erg goed geholpen door Jort

Erg goed geholpen door Jort, ook voor het installeren van de watercooler werd goed meegedacht.

7 de julho de 2021

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en verfrissend contact gehad met…Jort Schoemaker

Snel en verfrissend contact gehad i.v.m. de aanschaf van een watercooler voor WZC Het Schild te Wolfheze.
Goed en kundig advies.

6 de julho de 2021

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over het telefonisch…

Zeer tevreden over het telefonisch contact en zeer snelle duidelijke offerte en toelichting.
Prima 👍

16 de junho de 2021

Fijn contact

Het contact met Jort Schoemaker was zeer vlot en correct. Duidelijke taal.
De offerte is getekend en nu maar hopen dat het installatie proces ook zo vlekkeloos verloopt.

14 de junho de 2021

Goede service!

Het contact met Jort verliep heel prettig en vlot. We hebben duidelijke uitleg gekregen over de mogelijkheden en op verzoek daarna een fijn overzicht in de mail ontvangen.
We hebben alles op één dag kunnen regelen: van het eerste contact tot een getekende offerte.
Heel fijn!

2 de junho de 2021

Classificada 4 em 5 estrelas

Water in hernieuwde entreehal

Goed advies gekregen voor een watertappunt voor leerlingen in onze hernieuwde entreehal.

28 de maio de 2021

Prima dienstverlening en producten

Wij als Paradigma Groep, hebben verschillende locaties met Watercoolers en koffieautomaten van Waterlogic. De samenwerking gaat al jaren prima, prijs-kwaliteitsverhouding is goed en het contact als het gaat om de service is ook prima!

27 de maio de 2021

AC Floors

Prima en snel geholpen door Jord.
In het verleden zaken gedaan met Waterlogic, en pakken het nu weer op.

25 de maio de 2021

Het Waterlogic team.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.