Cvmonteur Haarlem Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

6 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Storing op zaterdag gemeld maar komt niemand langs

Storing op zaterdag gemeld. Dinsdag gebeld door monteur dat hij misschien dinsdagmiddag lang zou komen maar anders zeker woensdag. Woensdag in de middag maar weer gebeld want monteur was nog steeds niet langs gekomen. Kreeg hem wel aan de telefoon maar zei dat hij vakantie had en niet langs kon komen. Gelukkig een andere storingsdienst gevonden die wel dezelfde dag langs is gekomen.

29 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichting! Onder druk moet je betalen voor geen werkzaamheden

Oplichting! Meneer Danny uit Haarlem zegt direct dat pomp cv stuk is en beter een hele nieuwe cv kan nemen. Omdat ze carnaval gaan vieren moet ik direct €500 betalen om als eerste na carnaval te worden geholpen. Op dezelfde dag zeg ik dat ik geen gebruik van hun diensten wil maken en verzoek hun mijn €500 terug te storten. Het voelt niet goed en inderdaad ze geven niet meer de €500 terug. Bij 2nd opinion bleek helemaal niet mijn pomp of ketel stuk te zijn. Het was de afvoerpijp die lekte. Nu zeggen ze dat ze werkzaamheden hebben gedaan. Niets daarvan alleen de kap van de cv ketel opengemaakt en meteen gezegd, beter alles vervangen voor €3250 of nieuwe pomp voor €800. Nu zitten we in een juridisch gevecht.

14 de fevereiro de 2026

Oplichterij

Oplichterij. Geen kennis van CV. ‘Monteur’ Rene rammelt er een beetje aan en zegt dat je een nieuwe hebt de volgende ochtend voor 2500,- ex btw.
1500,- ketel (wat 1100,- is) 500,- appendages (wat 100,- is) installatie 500,- (wat 200,- moet kosten)
De prijs is pure oplichting.
Op Nefit storing L2 aangeven dat de brander automaat kapot kan zijn? Dat is niet hoe stoorcodes werken.
Zeggen dat een volle siphon tot overlooprand niet hoort en leeg hoort te zijn? Waanzin!
Gelukkig ben ik werktuigbouwkundig ingenieur en zie ik hier doorheen.
Ik had m de 115,- voor zn komst nooit moeten betalen en hem de deur moeten wijzen. Weer wat geleerd.

15 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedankt voor de snelle service in het…

Bedankt voor de snelle service in het weekend! Na zoveelste bedrijf gebeld kwam de monteur van cvmonteur-Haarlem dezelfde middag. Gelukkig moest er alleen water gevuld worden. Thanks voor de uitleg. Top!

25 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Overrompeld door de monteur een nieuwe…

Overrompeld door de monteur een nieuwe CV ketel laten plaatsen: direct afrekenen! Aftersales-services? Nooit van gehoord. Herhaaldelijk bellen en mailen met vragen: nooit wezen kijken zoals beloofd. Na een jaar wel een servicecontract sturen: schandalig hoe je als klant wordt behandeld. Verkopen ja, service verlenen: nee!

20 de outubro de 2023

Wat een drama bedrijf

Wat een drama bedrijf. Monteur kwam zonder kennis en zonder digitaal uitlees gereedschap. Na 10 minuten was het oordeel geveld. Nieuwe ketel enige optie.
Nooit zo'n slechte service meegemaakt.
Of ik wel nog even €85 direct kon overmaken voor dit onbekwaam advies.
Mijn ketel is een dag later gerepareerd door een vakbekwaam bedrijf voor €185

27 de setembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.