Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en cykel i sidste øjeblik til min datters fødselsdag, efter at være blevet snydt af en anden side. Cyklen blev afsendt fra Holland samme dag og burde være fremme i tide. Desværre strandede cy... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Very good service. Attentive to our need, ready to give an appropriate advice, serous about getting the best outcome for us, Throughout my small purchase I could sense someone personally taking care o... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin pris og hurtig levering. En stjerne mindre fordi beskrivelsen af produktet var sparsom på hjemmesiden hverken viste eller beskrev at der kun var en kort ledning på. Det gav lidt tekniske udfordrin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk og hurtig kundeservice. Jeg bestilte en cykel til min datter onsdag morgen. Idet levering hastede, skrev jeg en email til kundeservice kl. 6.30, der svarede en time senere. Allerede f... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Internet Shop

Informação fornecida por diversas fontes externas

De bedste cykler til lav pris! Du finder bl.a. mærker Popal,Cooper, Little Miss, Fighter,Amigo, Dino, Leader, Lombardo, Aurelia. Ladcykler, BMX, mountainbikes, bycykler, foldecykler. Fri fragt

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var hurtigt og effektivt

Det var hurtigt og effektivt, jeg fik den varer jeg forventede 😊

27 de abril de 2026

Resposta da Cykelonline

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Rigtig god fornøjelse med din nye vare!

Vi ønsker dig en rigtig god dag med medvind på cykelstien!
teamet cykelonline

Classificada 3 em 5 estrelas

Alt er som det skal være

Alt er som det skal være . God kvalitet. Men lidt lang leveringstid

1 de abril de 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om kvaliteten – det er vi rigtig glade for at høre!

Vi er dog kede af at høre, at du oplevede leveringstiden som værende i den lange ende. Da vi har over 40.000 varenumre på shoppen, er nogle af vores mere specielle varer har længere leveringstid som bestillingsvarer, som vi får fra vores fjernlager. Det gælder netop for den vare, du har købt, som vi dog er stolte af at kunne tilbyde som en af de få (og måske den eneste) i Danmark.

Vi kan se, at pakken var klar til afhentning på den 4. hverdag. Da varen er markeret med en leveringstid på 4-7 hverdage på shoppen, er vi glade for, at vi holdt os inden for tidsrammen, selvom vi altid arbejder på at få varerne frem så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit nye udstyr!

De bedste hilsner,
Vera, Cykelonline.dk

God oplevelse

Fin pris - hurtig levering

3 de março de 2026

Resposta da Cykelonline

Mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Vi sætter stor pris på jeres feedback og er glade for, at både prisen og leveringstiden levede op til forventningerne. Vi ser frem til at handle med jer igen en anden gang. De bedste hilsner!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hurtig levering samt god…

Fantastisk hurtig levering samt god pris på produktet.

7 de março de 2026

Resposta da Cykelonline

Kære Lone. Tak for de fine ord! Vi er glade for, at du fik en god oplevelse med lynhurtig levering og en god pris. Vi håber at se dig her på shoppen igen en anden gang. De bedste hilsner!

Classificada 4 em 5 estrelas

Alt var perfekt og fedt

Alt var perfekt og fedt, at I forhandler den brand sikre cykelbatteri opbevaring.

20 de fevereiro de 2026

Hej Pia

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😄
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds!

Hvis du har lyst, må du meget gerne fortælle os, hvad vi mangler eller skal gøre for at få 5 stjerner fra dig – vi vil altid gerne blive bedre!

De bedste hilsener
cykelonline.dk

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Johan ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at leveringen var hurtig, og at delen passede perfekt – sådan skal det være 👍

Tak fordi du handlede hos os, og du er altid meget velkommen igen.

Cykelonline

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig handling og god kommunikation. Mine bedste anbefalinger, kommer gerne igen.

10 de fevereiro de 2026

Resposta da Cykelonline

Tak for din flotte anmeldelse, Flemming!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, levering og kommunikation. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Du skal være hjertelig velkommen igen – vi glæder os til at handle med dig næste gang 😊

Cykelonline

Classificada 5 em 5 estrelas

Super helpful and professional team.

Super helpful and professional team.
They helped me confirm the exact hanger I needed, provided measurements and photos, and everything matched perfectly.
I really appreciate the effort and clear communication. Highly recommended!

18 de janeiro de 2026

Resposta da Cykelonline

Thank you very much for your 5-star review, Sajjad!

We’re happy to hear that everything matched perfectly and that our support was helpful. Thanks a lot for the recommendation — it’s truly appreciated. We wish you many safe and enjoyable rides!

Skarp pris, hurtig levering

Manglede et lygtebeslag til min Kalkhoff cykel som jeg er dybt afhængig af i hverdagen, og på trods af jeg bestilte lige op til black friday fik jeg utrolig hurtig levering

kan varmt anbefales

26 de novembro de 2025

Resposta da Cykelonline

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med at handle hos os. Vi ved, hvor vigtig cyklen er i hverdagen, så det er dejligt at kunne hjælpe, når det haster.

Tak for anbefalingen og rigtig god jul 🎄🚲

Classificada 5 em 5 estrelas

The usual procedure thanks :-)

Ikke min første lille ordre her. Imponerende udvalg. Alt plukket i korekt antal, omhyggeligt pakket leveret punktligt som lovet på hjemmesiden.
Jeg føler mig tryg ved dem og kommer igen - igen.

25 de novembro de 2025

Kære Philip

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den gjorde mig virkelig glad!
Det betyder meget at høre, at du føler dig tryg hos os, og at alt fra udvalg til levering fungerer, som det skal.

Vi er taknemmelige for, at du vender tilbage igen og igen.

Rigtig glædelig jul – og mange tak for dine varme ord! 🎄✨

Vera / cykelonline.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais