Jeg fik sommerhjul på i sidste uge, i Odense. Efter kørsel opdager jeg, at de har glemt at spænde venstre forhjul. Kontakter kundeservice kl 18 og får den besked at det vil koste mig, hvis jeg skal... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kom 10min for sent, kørt en time for at nå det blev bedt om at booke ny tid ! Det ér simpelthen for dårlig kundeservice ikke underligt at de har så dårlige anmeldelser! :-(
I forbindelse med opringning til virksomheden 30 minutter før aftale, spørger jeg medarbejderen om alt er ok selvom jeg ringer afbuddet ind på nuværende tidspunkt. Den flinke medarbejder siger, at... Ver mais
Jeg fik skiftet bøsninger, og alt var i orden der. Bilen blev derfor også sporet, men rattet trak til højre, og bilen kørte ikke lige. Ved anden sporing var det stadig skævt, og værkstedet i Brø... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Holder ikke hvad de lover…
Holder ikke hvad de lover…
Dækpartner Ringsted
Jeg punkterede torsdag morgen og ringer til Dækpartner (da jeg skulle køre til Nordjylland Fredag morgen) Jeg forstillede mig det skulle være en smal sag at få dæk til en Ford Focus, jeg oplyser de nuværende dæk numre og Hun slog op og skulle lige se om de havde dem på lager det havde de desværre ikke, men de kunne bestilles til Fredag morgen, det blev for mig stramt, jeg fortalte om vores tur til Nordjylland og vi skulle have dæk på inden, men hun lovede de ville komme mellem 0815 & 1000 det var fragt mandens afleverings tidspunkt, normalt kom han kl 0815… men hun kunne selvfølgelig ikke love det, hun ville ringe når de ankom og så ville de blive monteret, når vi var der med bilen,
Vores tidsplan var stram så vi kørte til Dækpartner Ringsted ved ankomst kl 0845 var de 2 dæk ikke ankommet kl 0815 som ellers var forventet, vi kendte aftalen om senest kl 10 og kom tilbage kl 0950, dækkene var stadig ikke ankommet og nu kunne frangtmanden komme indtil kl 14
Hun har hele tiden vist den fragt mand havde mulighed for at komme indtil kl 14, men viste godt at havde hun fortalt mig det Torsdag havde jeg fundet en anden løsning, og hun ville miste den ordre, nu har Dækpartner i stedet mistet en kunde
Vi har nu måtte finde en anden løsning, som har forsinket turen 2 timer
Rendyrket sjusk siden navneskifte
Jeg har i 17 år benyttet Euromaster Hillerød til dækskifte sommer/vinter. Men siden deres navneskift er det virkelig gået ned af bakke. Nu har jeg givet op.
Da jeg skifter til vinterdæk gør jeg opmærksom på at det ene bagdæk var begyndt at miste luft.
Da jeg skifter tilbage til sommerdæk spørger jeg om det er fikset, hvilket de bekræfter.
Det viser sig at det ikke er håndteret. Så gennem Tyskland må jeg stoppe relativt ofte og pumpe luft i, lidt ligesom at køre elbil, bare mere motion.
Da jeg kommer tilbage kører jeg til Dækpartner og beder dem lappe dækket. De mener ikke det er nødvendigt da de jo har sat 2 nye dæk på (faktureret direkte til Leasingselskabet). Hvor de har sat de 2 dæk på aner jeg ikke, men ikke på min bil.
Jeg må køre med uforrettet sag og vende tilbage igen for at få de 4 nye dæk på. Jeg får at vide at kun Goodyear dæk kan anskaffes til den bil. Bilen kører konsekvent som var det på brosten med de nye dæk.
Nu har jeg været på værksted som har opgivet at afveje de 4 dæk, ganske enkelt for ringe kvalitet. De mener ikke det kan svare sig at afdreje dækkene, så det er 4 nye dæk.
Jeg er hermed forhenværende kunde hos Dækpartner Hillerød.
Fæl skuffelse
Jeg har været kunde ved Dækpartner Kolding (Europartner) i 7 år og har egentlig været fint tilfreds. Men:
1) Siden navneskiftet er prisen steget næsten 100% for opbevaring og sæsonskift, og
2) Jeg fik skiftet til sommerdæk for 5 uger siden og har nærmest ikke kørt siden da. Jeg havde bilen til sommercheck idag ved min mekaniker, og de konstaterede at alle fire dæk var færdige. Det havde jeg egentlig forventet at Dækpartner havde fortalt mig, så jeg kunne få dem skiftet i god tid før ferien. Jeg er ærligt talt rystet over den manglende faglige vejledning fra dækpartners side.
Lukker Aabenraa afdeling uden info til deres kunder
Har mine dæk opbevaret ved Dækpartner i Aabenraa. Pludselig og uden forudgående orientering, har Dækpartner valgt at lukke forretningen og flytte de opbevarede dæk til Haderslev.
Mærkeligt måde at behandle kunder der har været meget tilfredse med den service afdelingen i Aabenraa har ydet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.