Reageert snel komt op tijd en super klant vriendelijk. En ze zijn allert had het verkeerde huisnummer ingevuld en ze vroegen het na . Super
Deze meiden leveren een geweldige service! Altijd meteen reactie op de mail/vragen en nemen meteen actie. Ik had een broek met een klein productiefoutje. Vroeg niet eens om een nieuwe maar de volgende... Ver mais
Super goede service! Meedenken over advies voor de maat en daarin gelijk met iemand contact. Pakket raakte even zoek en kwam maar niet tevoorschijn, gelukkig opeens wel naar aantal dagen later. Ze heb... Ver mais
Vanwege de reviews een sportlegging gekocht. Ben niet helemaal tevereden. De legging die ik heb besteld is voor mij te klein. Helaas geen grotere maten. Ik stuur hem niet terug, want hij zit verder... Ver mais
Welkom bij Daily Gym, een merk opgericht door twee zussen die een passie delen voor sport en stijlvolle, comfortabele sportkleding. We begrijpen de frustratie van het vinden van gymkleding die niet squad- of zweetbestendig is, en we willen een oplossing bieden voor dit probleem. Onze missie is om trendy sportkleding van hoge kwaliteit aan te bieden. Als actieve vrouwen weten we hoe belangrijk het is om sportkleding te vinden die goed zit en je bij elke beweging ondersteunt. Daarom hebben we een collectie samengesteld van de meest trendy sportkleding voor een betaalbare prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij Daily Gym doen we er alles aan om u de best mogelijke winkelervaring te bieden. We streven ernaar om uitzonderlijke klantenservice, snelle verzending en probleemloze retourzendingen te bieden. We willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop en we zijn er om je te helpen als je vragen of opmerkingen hebt. Met veel liefde, De Daily Gym Sisters
Nieuwe baan 28, 6049ES, Herten, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Reageert snel komt op tijd en super klant vriendelijk.

Resposta da Daily Gym
Ze houden rekening met je met retourneren, nette fijne stof, die niet afzakt. Goeie leggings

Resposta da Daily Gym
De legging blijft goed zitten en de verzending ging snel.

Resposta da Daily Gym
Fijne sportbroeken, al verschillende besteld.
Levering en service Top!

Resposta da Daily Gym
Goed overleg gehad over de maat erg mooie sport top en legging

Resposta da Daily Gym
Mega blij met mijn nieuwe sportsetjes! De leggings zakken echt niet af, kan ze iedereen aanraden. Sluit perfect aan bij me lichaam. Fijn voor te sporten maar ook top voor thuis op de bank!

Resposta da Daily Gym
Fijne sportlegging erg snel ontvangen. Precies zoals ze zeiden op hun site, zakt niet af.

Resposta da Daily Gym
Heerlijke legging,precies zoals het omschreven staat.beveel het iedereen aan.👌

Super goed geholpen. Snelle service. Fijne producten. Aanrader

Resposta da Daily Gym
De leggings en shirts zijn van een fijne kwaliteit. Ik had gevraagd om een omruiling en dat werd bijzonder snel geregeld. Daarvoor nog bedankt!

Resposta da Daily Gym
Echt een hele fijne sport legging!

Resposta da Daily Gym
Zo’n goede service ! Super snel binnen en een hele fijne legging ! Sluit mooi aan , zakt niet af en schijnt niet door . Zit ook lekker en voelt totaal niet strak maar ondersteunt wel goed .
Echt super fijn want het is altijd een drama om goede leggings te vinden .

Resposta da Daily Gym
Wat een service. Binnen een paar dagen was de heerlijke legging binnen. Ik draag deze ook als ik niet sport. Goede kwaliteit. Heerlijk stofje!
En bij vragen via de mail reageren ze binnen een dag.
Support deze meiden.

Resposta da Daily Gym
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.