hij controleerde of stof in de ventilatie strook zat en haalde t eruit terwijl ik net trap op kwam klein krom maar netjes
Leia as opiniões dos outros
Heel mooi prefab dakkapel gekocht via dit bedrijf. Kreeg snel een reactie op mijn aanvraag. Prijzen vergeleken en een keuze gemaakt. Super blij mee. Het is allemaal goed verlopen.
Mooi dakkapel. Kan dit bedrijf aanraden. Wij hebben hier een dakkapel aangekocht dat inmiddels ook geplaatst is. De afwerking is netjes gedaan en het hout is van goede kwaliteit.
Het team heeft hier een heel mooi prefab dakkapel geplaatst. Mooi om te zien hoe dat allemaal gaat dat plaatsen. Bedrijf biedt prefab dakkapellen aan voor nette prijzen.
Informações sobre a empresa
Dakkapel Leiden is dé specialist op het gebied van dakkapelservices in de regio Leiden. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakmensen, bieden wij hoogwaardige en duurzame dakkapeloplossingen die zorgen voor meer ruimte, licht en comfort in uw woning. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne dakkapel, wij leveren maatwerk dat perfect aansluit bij uw wensen en de architectuur van uw huis. Onze focus ligt op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, waarbij we altijd streven naar een vlekkeloze installatie en een zorgeloze ervaring. Bij Dakkapel Leiden staat de klant centraal, en we nemen de tijd om u te adviseren en begeleiden door het gehele proces, van ontwerp tot plaatsing. Wij maken gebruik van de beste materialen en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat uw dakkapel niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetische waarde van uw woning. Kies voor Dakkapel Leiden voor een betrouwbare en professionele service.
Informações de contacto
Bargelaan 200, 2333 CW, Leiden Zuid Holland, Holanda
- +31715690465
- contact@dakkapelleiden.com
- dakkapelleiden.com
Sem histórico de convites para avaliação
Mooie kwaliteid dakkapel lekker helder…
Mooie kwaliteid dakkapel lekker helder nu binnen lezen makkelijk en gezond ook. Prefab model snel geregeld prima prijs
Heb een prachtige dakkapel laten…
Heb een prachtige dakkapel laten plaatsen. De levering was snel ook een kraan hadden ze zelf.
Leveren snel en hebben zelf een kraan
Leveren snel en hebben zelf een kraan, kosten voor het dakkapel, kraan en montage vielen mee.
Erg mooi dakkapel
Een echte specialist
Een echte specialist. Hebben hier een mooi prefab dakkapel op onze woning geplaatst.
Mooi dakkapel
Goedkope aanbieder met snelle…
Goedkope aanbieder met snelle levertijden, ben blij met ons nieuwe dakkapel.
Prettig bedrijf dat lekker vlot kan…
Prettig bedrijf dat lekker vlot kan leveren, daar hou ik van.
Het team heeft hier een heel mooi…
Mooi dakkapel gekocht via deze…
Mooi dakkapel gekocht via deze ondernemer. Snel geplaatst. Goede service.
Verkopen hier echt mooie prefab…
Verkopen hier echt mooie prefab modellen, ruime keuze en vind de levertijd erg gunstig.
Keurige prijs voor een prefab dakkapel
Goede ervaring
Goede ervaring. De prefab modellen kunnen snel geplaatst worden wat erg prettig is.
Finn is een echte specialist met een…
Finn is een echte specialist met een super goed team.
Top dat het dakkapel zo snel geleverd…
Top dat het dakkapel zo snel geleverd kon worden. Echt vakmanschap hoe jullie dat aanpakken.
Prefab dakkapel
Mooie Prefab dakkapel aangeschaft voor een goede prijs. Blij met de aankoop. De plaatsing is netjes gedaan.
Snelle reactie gekregen
Snelle reactie gekregen. Fijn als je zit met een lekkend dak. Goede partij, zeker de moeite om een prijsopgave te doen.
Heel mooi prefab dakkapel gekocht via…
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.