Waardeloze service van Dakkofferonline
Bij Dakkofferonline een loopvlak-sneeuwketting gehuurd, die ik, i.v.m. de weekendsluiting, al op vrijdag kon ophalen bij een bedrijf in Maastricht. Aldaar werd ik netjes te woord gestaan en samen met de medewerker heb ik de sneeuwketting gecontroleerd voordat ik deze wilde meenemen. Daarbij bleek echter dat de ketting niet compleet was en een vitaal bevestigingsdeel zelfs afgebroken. De medewerker nam vervolgens telefonisch contact op met Dakkofferonline, die alleen maar kon aanbieden om een nieuwe ketting naar mijn privéadres te verzenden, maar kon niet garanderen dat deze de dag erna door PostNL bezorgd zou worden. Een waardeloos aanbod aangezien wij dat weekend naar de wintersport zouden vertrekken. Hierdoor werd ik door Dakkofferonline voor het blok gezet, aangezien ik op zo'n korte termijn nergens meer zo'n niet al te gangbare loopvlakketting kon uithalen. De zeer behulpzame medewerker van het Maastrichtse bedrijf stelde voor om de ketting toch maar mee te nemen, voor het geval ik in Oostenrijk een controle zou krijgen i.v.m. de aanwezigheidsplicht. Hij zou contact opnemen met Dakkofferonline voor de terugbetaling van het huurbedrag met borg. Zo gezegd, zo gedaan, doch onderweg naar huis werd ik gebeld door Dakkofferonline, die doodleuk stelden, dat als ik de ketting zou meenemen, ik het volledige huurbedrag zou moeten betalen. Aangezien ik niet ga betalen voor iets onbruikbaars, ben ik weer omgekeerd en heb de ketting weer afgeleverd bij het bedrijf. De medewerker daarvan verontschuldigde zich meermaals voor de gang van zaken, doch hij is slechts tussenpersoon en de verantwoordelijkheid ligt natuurlijk bij Dakkofferonline. Zij moeten hun verhuurspullen gewoon beter controleren voordat ze deze verhuren.
Het enige positieve is, dat ik enkele dagen daarna het huurbedrag incl. borg teruggestort kreeg, maar dat vereffend niet alle stress die het veroorzaakt om zonder passende sneeuwketting naar de wintersport te gaan.
19 de dezembro de 2025
Opinião espontânea