Aanvankelijk zouden wij met een vrij grote stationwagen op wintersport gaan, maar door een technisch mankement moesten we redelijk ‘last-minute’ uitwijken naar een hatchback. Dus naarsti... Ver mais
owner's kind advice help me choose the right koffer. He helped install it. It was a very smooth experience.
Het ontvangst persoonlijk en digitaal contact was vriendelijk en makkelijk. Komt zijn afspraken na en levert snel werk met goede afspraken. Ook de geleverde artikelen voldoen aan de geleverde info bij... Ver mais
Dakkofferverhuur.nl Uw vakantie begint bij ons! Geen plek meer in de kofferbak? Kinderen ingeklemd tussen de bagage? Geen zicht meer door de achteruitkijkspiegel? Herkenbaar? Bij Dakkofferverhuur.nl huurt u eenvoudig een dakkoffer waarmee u veilig, comfortabel en ontspannen op reis gaat. Wij verhuren hoogwaardige dakkoffers van het merk Hapro, in formaten van 300 tot 600 liter – voor elk type vakantie en voertuig. ✅ Altijd gratis hulp bij montage en demontage ✅ Ophaal- en retourdag samen als één dag gerekend ✅ Ruim aanbod, persoonlijke service Meer ruimte, meer gemak. Dakkofferverhuur.nl Zo begint de vakantie écht ontspannen.
Dorpsstraat 59, 5472 PJ, Loosbroek, Holanda

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Dus naarstig op zoek naar wat extra ruimte i.v.m ski’s en snowboard waren wij blij om een bedrijf te hebben gevonden dat o.a. bagage trekhaak boxen en zelfs sneeuwkettingen verhuurt. Het was dan wel 1,5 uur rijden vanaf mijn woonplaats, maar allez.
Na een prettig telefonisch onderhoud, de reservering in orde gemaakt.
Nog dezelfde avond kwam ik erachter dat er een bedrijf relatief om de hoek zat dat ook dit soort artikelen verhuurt, waarna ik werkelijk met het schaamrood op mijn kaken heb verzocht om de boeking te mogen annuleren.
_’Geen probleem, wij begrijpen het.’_ was de reactie.
Waar komt men dat anno 2026 nog tegen?
Wat een kanjers!

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Goede vriendelijke service. Prettige communicatie. Tot de volgende keer. Top geregeld!

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
We hebben heel goed advies gekregen bij de keuze van de dakkoffer. We kregen steeds een snelle reactie en konden makkelijk afspraken maken. De dakkoffer werd snel en netjes geplaatst. Hele fijne ervaring en we komen zeker weer terug als we weer een dakkoffer nodig hebben.

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
sneeuwkettingen gehuurd, goede service en snelle communicatie.
zeer tevreden
Een top plek om je dakkoffer en toebehoren te huren. Goede prijs en makkelijk een afspraak te maken. Ook word er goed met je meegedacht voor het op en afzetten van de dakkoffer. Ik vond het heel fijn dat ik ook in de avonduren terecht kon

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Voor ons was het de eerste keer met dakkoffer op vakantie en hebben goed advies gekregen, daarnaast ook vriendelijk en snel contact. Alles was strak geregeld.

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Fijn contact en goede service, fatsoenlijk materiaal.

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Op hele korte termijn een trekhaakbox gehuurd. Fijn dat dit snel geregeld was.
Contact is makkelijk en snel reactie.
Voor een fijne prijs. Wij komen hier zeker terug.

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Al meerdere keren een dakkoffer gehuurd. Wij zijn heel tevreden met dakkofferverhuur.nl altijd volgens afspraak en goede vriendelijke service en communicatie.

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Wij hebben voor de tweede keer bij dakkofferverhuur.nl met nu de Hapro Traxer 6.6 met bijbehorende dakrails gehuurd.
Ook deze keer zeer prettig ervaren hoe het gemak van reserveren tot aan het monteren van de dakkoffer is gegaan.
- Het reserveren is helder en je wordt met duidelijke taal op de website als in de mails geïnformeerd.
- Er wordt via Whatsapp contact gehouden op welk moment je de dakkoffer kunt ophalen/monteren en ook weer terugbrengen.
- De tijd van het monteren gaat zeer vlot. Je krijgt ook tips en instructie hoe je de dakkoffer op een goede manier kunt gebruiken. De eigenaar zelf is degene die ons heeft geholpen. Hele vriendelijke sympatieke man.
- Het plaatsten ervan gaat ook geheel naar wens van de klant. Wij hebben gekozen om de dakkoffer in het midden van het dak te plaatsten, omdat deze dakkoffer aan beide zijde open gemaakt kan worden.
Het gebruik van de dakkoffer tijdens onze vakantie in Italië is ook zeer soepel verlopen. Doordat we nu een iets grotere dakkoffer hebben gebruikt, merk dat het inruimen veel soepeler ging en we nog ruimte over hadden. Het openen en sluiten t.o.v. van onze vorige keer ging veel beter. Geen moment problemen gehad met het slot aan beide zijde.
Tot slot bij het terugbrengen van de dakkoffer is er ook een paar dagen vooraf weer met ons contact gelegd om een tijd af te spreken. Ook het demonteren ging heel vlot.
Helaas zijn zie nu verhuisd naar Loosbroek en moeten we in de toekomst bekijken of we voor een andere dakkofferbedrijf gaan en toch voor deze (wat mijn voorkeur naar uitgaat), echter vanuit ons huisadres moet je dan wel meer dan één uur gaan rijden i.p.v. 15 min.
Bedankt dakkofferverhuur.nl om zo onze vakantie weer tot een succes te maken!

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Snelle en aardige service. Goede dakkoffer met mega veel extra ruimte waardoor onze vakantie nog leuker werd. Dank!

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Zeer klantvriendelijk. Denkt mee met de keuze. Flexibel met haal en breng, in overleg. De service die iedereen wilt. Top!

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Een verhuurbedrijf waar servicegericht wordt gewerkt en de klant voor scherpe tarieven een goede dakkoffer kan huren.
Je wordt geheel ontzorgt doordat montage bij de huur zit onbegrepen. Top.

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Snel geregeld en fijne communicatie. Kom zeker terug!

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Voor de derde keer in IJsselmuiden dakdragers en dakkoffer gehuurd. En weer fantastisch geholpen. Eigenaar is super sociaal en vakkundig. Afspraak makkelijk te regelen. Kom je te vroeg, geen probleem. Direct geholpen. Ik woon in een dorp bij Heerenveen en werk bij Hattem. Prima adres. Moeite waard om hier als klant te komen. En niet onbelangrijk: prijs is ook okay.

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Snel, flexibel, goede communicatie en goed materiaal

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Goed materiaal en goede service!
Ruime keuze en en veel flexibiliteit in het maken van afspraken voor het ophalen en terugbrengen van de gehuurde materialen

Resposta da Dakkofferverhuur.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.