Damp Amok Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I den seneste tid er mine sociale medier flydt over med reklamer fra forskellige firma af denne slags. Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte på trods af de mange et stjernede anmeldelser og må sige at jeg er rigtig godt tilfreds. Gode vare, hurtig og diskret levering i løbet af to dage, god oplevelse hele vejen igennem. Kan klart... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de equipamento electrónico

Escrito pela empresa

DampAmok er en dansk webshop med fokus på populære vape produkter til markedets bedste priser. Vi arbejder målrettet på at tilbyde hurtigst mulig levering, et godt udvalg og en kundeservice, der er blandt de bedste i branchen. For os handler det om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at handle online fra bestilling til levering og hjælp efter købet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille ved og utrolig hurtig levering . Det var super service

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede en nem bestilling, utrolig hurtig levering og god service. Vi håber at se dig igen 😊

Virker som en fin side

Virker som en fin side, godt udvalg, gode priser, whats not to like.

19 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både siden, udvalget og priserne. Tak fordi du handlede hos os 😊

Godtnok forsæt

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og fortsætter med at gøre vores bedste 😊

Har prøvet flere forskellige

Har prøvet flere forskellige, men de er super hurtige med levering samt god service :)

20 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du fremhæver både vores hurtige levering og gode service. Vi sætter stor pris på, at du har valgt at handle hos os 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem nem og god oplevelse

Helt igennem nem og god oplevelse. Bestilte og pakken ankom dagen efter!! Gode priser! Helt ud tilfreds..! Skrev og spurgte ind til trackingnummer, da det ikke kom med mailen omkring at pakken var pakket og på vej. De har ikke en funktion der automatisk knytter trackingnummer et på i mailen, men fik det ved at efterspørge det, men kort efter kom mailen fra fragtfirmaet så også om at pakken var på vej, så alt var som det skulle være.

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for den grundige og flotte anmeldelse! Det glæder os, at du havde en nem og god oplevelse, og at pakken allerede ankom dagen efter. Vi sætter stor pris på din tillid og håber at se dig igen 😊

Super hurtigt

16 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede en super hurtig levering. Vi håber at se dig igen 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Kom til tiden og alt var godt

Kom til tiden og alt var godt! 👍🏾

15 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at leveringen kom til tiden, og at alt var, som det skulle være. Tak fordi du handlede hos os 😊

Gode produkter

Gode produkter. Hurtig levering

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering. Tak fordi du handler hos os 😊

Fed service

Fed service

Resposta da Damp Amok

Tusind tak! Det glæder os, at du er tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din anmeldelse 😊

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering

6 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering. Vi håber at se dig igen 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og varerne er som…

Hurtig levering og varerne er som beskrevet.

15 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at varerne levede op til dine forventninger. Tak fordi du handlede hos os 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Var faktisk lidt i tvivl om jeg skulle…

Var faktisk lidt i tvivl om jeg skulle bestille herfra, men jeg er glad for, at jeg gjorde det. Hurtig levering og varerne kom frem uden problemer. Alt var pakket fint og kvaliteten var helt som forventet. Handler gerne her igen.

11 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at give os en chance! Det glæder os, at du havde en god oplevelse med både levering, indpakning og kvalitet. Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at have dig som kunde igen 😊

God produkt

God produkt, hurtig levering, bestiller gerne igen 😄

18 de junho de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering. Vi ser frem til at have dig som kunde igen 😄

Hurtig levering.

Hurtig levering.

1 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering. Tak fordi du handlede hos os 😊

Suber gode produkter

Hurtig service og levering. Nem at bestille dog svært at vælge da der er mange smage men det er jo kun et luksusproblem ☺️

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både servicen, den hurtige levering og den nemme bestilling. Og ja med så mange smage kan det være svært at vælge 😄 Tak fordi du handlede hos os!

Rigtig gode produkter til gode priser

Rigtig gode produkter til gode priser

4 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne og priserne. Tak fordi du handler hos os 😊

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais