Damp Amok Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I den seneste tid er mine sociale medier flydt over med reklamer fra forskellige firma af denne slags. Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fu... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem nem og god oplevelse. Bestilte og pakken ankom dagen efter!! Gode priser! Helt ud tilfreds..! Skrev og spurgte ind til trackingnummer, da det ikke kom med mailen omkring at pakken var pak... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de equipamento electrónico

Escrito pela empresa

DampAmok er en dansk webshop med fokus på populære vape produkter til markedets bedste priser. Vi arbejder målrettet på at tilbyde hurtigst mulig levering, et godt udvalg og en kundeservice, der er blandt de bedste i branchen. For os handler det om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at handle online fra bestilling til levering og hjælp efter købet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice.
De havde fejl i deres lagre/fra deres leverandør der gjorde min ordre ikke komme så hurtigt som den skulle , der var de gode til at informere og have en vaps gratis for ulejligheden.
Og da jeg så modtager min ordre var min ene vaps i stykker og straks sendt de en ny .
Så virkelig god kundeservice

7 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi beklager selvfølgelig, at der opstod udfordringer med din ordre, men vi er rigtig glade for, at du oplevede vores kundeservice som hurtig og hjælpsom undervejs. Det er vigtigt for os altid at finde en god løsning, hvis noget ikke går helt som forventet. Tak for din forståelse og tillid til os 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtige gode varer og god

Rigtige gode varer og god, service

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne og vores service. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering
Hver gang man bestiller

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplever hurtig levering hver gang du handler hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og loyalitet 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort udvalg og kanon betjening

Stort udvalg og nye produkter hele tiden.
Rigtig god service og kanon hurtig levering 🤩 Udsolgte varer kommer meget hurtigt på lager igen.

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med vores udvalg, service og hurtige levering. Vi arbejder løbende på at få nye produkter ind og holde populære varer på lager. Tak for din støtte 🤩

Rigtig god oplevelse!

Bestilte på trods af de mange et stjernede anmeldelser og må sige at jeg er rigtig godt tilfreds. Gode vare, hurtig og diskret levering i løbet af to dage, god oplevelse hele vejen igennem. Kan klart anbefales👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

12 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse og for at give os en chance! Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem og er tilfreds med både produkterne samt den hurtige og diskrete levering. Vi sætter stor pris på din anbefaling 👍🏻

Nemt og lige til

Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fup og fidus.

Så dukkede Damp Amok op og vanen tro skulle jeg se hvad det var for noget. Her blev jeg faktisk positiv overrasket. Nem og overskuelig hjemmeside med masser af varer at vælge imellem.

Fristelsen blev for stor så valgte at lægge en ordre. Jeg bestilte 11/8 og har i dag den 13/8 modtaget det jeg bestilte.

Alt i alt en fantastisk oplevelse

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for den grundige og flotte anmeldelse! Det betyder ekstra meget for os, at du fremhæver både vores hjemmeside, udvalg og hurtige levering. Vi arbejder netop på at gøre det nemt, overskueligt og trygt at handle hos os, så det er virkelig dejligt at høre, at det også var din oplevelse. Tak for din tillid vi håber at se dig igen 😊

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv, det er fantastisk 😊😊

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os, at du oplevede en hurtig og effektiv service. Vi sætter stor pris på din feedback!

Lyn hurtig levering

Hurtig kontakt og lyn hurtig levering og smagene er i top

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med både den hurtige kontakt, levering og smagene. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem at bestille og hurtig levering

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering. Vi håber at se dig igen 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering, fantastisk service, rigtig gode produkter. Kan kun give min bedste anbefaling.

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både levering, service og produkter. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig igen snart 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med hurtig levering

Meget tilfreds med hurtig levering. Dog synes jeg at jeres bestillingsside er lidt rodet 😊 men meget, meget tilfreds.

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for, at du er meget tilfreds med leveringen. Tak også for din feedback på bestillingssiden, den tager vi med os, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre og mere overskuelig fremover

Virkelig søde

Virkelig søde, hvis de ikke havde kontaktet mig pr mail omkring min ordre havde jeg aldrig vidste det de nævnte, der er en virkelig god service

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for de fine ord! Det betyder meget for os, at du fremhæver vores service. Vi gør altid vores bedste for at være proaktive og sikre, at vores kunder får den nødvendige information om deres ordre. Tak for din tillid til os 😊

Pålidelig og hurtig levering

Pålidelig og hurtig levering

6 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede både pålidelig og hurtig levering. Vi sætter stor pris på din tillid til os 😊

Perfekt

4 de agosto de 2026

Resposta da Damp Amok

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede en hurtig levering. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart 😊

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais