Tag aldrig til Dancamps Hampen
Jeg har booket et ophold i en Camping hytte i Hampen. Det gør jeg aldrig igen og kan absolut ikke anbefale andre at gøre det heller.
Da vi ankom til Hampen, var receptionen lukket og der var et skilt på døren med et nummer man skulle ringe på for at tjekke ind. Jeg havde ikke fået nogen besked om, hvilken hytte jeg skulle have og hvordan jeg skulle få en nøgle. Da jeg så ringede på de angivne nummer var der ikke nogen der svarede selvom jeg ventede 10 min. før jeg lagde røret på igen. Jeg prøvede så at ringe på det nummer der var angivet i den bookingmeddelelse jeg havde fået fra Booking.com, men heller ikke der blev telefonen taget. Jeg var heldig at se en rengøringsdame og spurgte om hun vidste hvordan vi skulle finde ud af hvilken hytte vi skulle have. Det var ikke helt let, da hun kun talte et meget gebrokkent engelsk. Men hun havde et nummer at ringe på, hvor hun kom igennem til en der kunne se min booking. Dog ville man ikke udlevere koden til nøgleboks en uden at have talt med mig først, så jeg ville blive ringet op og de to damer dobbelttjekkede mit nummer mens jeg hørte på og bekræftede at nummeret var korrekt. 15 minutter senere var jeg stadig ikke blevet ringet op så jeg prøvede endnu engang på det nummer der blev oplyst på døren til receptionen. Efter 5 minutter blev der svaret og undskyldningen for ventetiden var ar rengøringsdamen havde givet hende det forkerte mobilnummer. Men endelig fik jeg da et husnummer og en kode til en nøgleboks så vi kunne komme ind.
Hytten i sig selv fremstod meget slidt og ikke særligt ren. Det var hele ugen en lugt af at der lå noget og forrådnede ude omkring badeværelset, enten under gulvet, i væggene eller under taget. Vinduet var nødt til at stå på klem konstant, for at man kunne holde lugten ud. Lugten var også i stuen, dog ikke så slem som på badeværelset.
Da vi kom lå der hoveder til kost og gulvskrubbe foran døren, men der var intet skaft til dem. Jeg prøvede at forklare problemet for en rengøringsdame, som gjorde rent i nabohuset. Det gik ikke så godt. Hum tog både kost og gulvskrubbe med, men kom aldrig retur med hverken dem eller et skaft.
Ved afrejse måtte jeg igen forsøge mig med at ringe på de to service numre jeg havde, da jeg ingen oplysninger havde om, hvordan jeg skulke aflevere nøglen igen. Det var igen med ventetider. Først 11 mi utter på det ene nummer, og så 10 minutter på det andet nummer, hvor der endelig blev svaret - af en der sad i Hvide Sande og ikke vidste en pind om hvordan jeg skulke aflevere nøglen! Men jeg fik da forklaret hende problemet i at få gjort gulvene rene uden kost og gulvskrubbe, så hun ville sørge for at det blev gjort u/b.
Alt I alt absolut ikke et sted jeg vil anbefale til nogen. Det er simpelthen dybt uprofessionelt at holde en campingplads åben uden at der er noget personale der kan hjælpe folk tilrette og uden nogen til at bemande telefonerne.
20 de julho de 2020
Opinião espontânea