Informações sobre a empresa

1. Passatempos e trabalhos manuais

Informação fornecida por diversas fontes externas

Book din camping i Danmark hos Dancamps, der tilbyder de perfekte rammer til din campingferie i Jylland. Klik her og læs om alle dine muligheder.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Dancamp ved Dons Landevej Kolding

Her er dejligt på landevejen Dancamp ved Dons Kolding.
Tæt på Kolding Storcenter, ca. 2.5 km.
Alt nyt og pænt. Masser af natur, og så lige udenfor byen/inde i Kolding by. Pæn og venlig hjælp til indcheck og til at oplyse omkring forskellige ting. Kan helt sikkert anbefales.😊

15 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Flot service ved ombookning

Flot service i forbindelse med ombookning fra værelser til Glampinghytte.
Hvad booket via Booking og antagelig lavet en fejl 40 og fået bestilt to værelser istedet for glampinghytte. Efter en dags tid fik Christoffer ombooket os til Glampinghytte, som vi ser frem til at benytte til november.

2 de setembro de 2024

1 stjerne for lækker omgivelser

1 stjerne for lækker omgivelser. På trælde næs camping. Ikke er rar plads at være på, bliver mødet af personale som ikke ved noget. Hvis der er et problem bliver de irriteret over man påpeger det. Man kan godt se pladsen har en del år på bagen, den er skidt og træt og se på. Prisen for fx mooncars og mini golf er helt vildt urealistiske høje for noget som ikke bliver vedligeholdt.

25 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dancamps Holmland er utrolig slidt og…

Dancamps Holmland er utrolig slidt og nedhamret. Beskidte og gamle toiletforhold, stoppede afløb, lunken vand i bruserne og i hele taget en meget dårlig oplevelse. Hytten så fin ud på fotos, men virkeligheden er en hytte der har fået en gang hattelak og forsøgt sat i stand på absolut billigste måde. Men to ting der kan nævnes var i top, var den medarbejder vi mødte i receptionen, som var venlig og serviceminded og så desværre også prisen, som ligger på samme prisniveau som et bedre hotelværelse.

24 de julho de 2022

Tag aldrig til Dancamps Hampen

Jeg har booket et ophold i en Camping hytte i Hampen. Det gør jeg aldrig igen og kan absolut ikke anbefale andre at gøre det heller.
Da vi ankom til Hampen, var receptionen lukket og der var et skilt på døren med et nummer man skulle ringe på for at tjekke ind. Jeg havde ikke fået nogen besked om, hvilken hytte jeg skulle have og hvordan jeg skulle få en nøgle. Da jeg så ringede på de angivne nummer var der ikke nogen der svarede selvom jeg ventede 10 min. før jeg lagde røret på igen. Jeg prøvede så at ringe på det nummer der var angivet i den bookingmeddelelse jeg havde fået fra Booking.com, men heller ikke der blev telefonen taget. Jeg var heldig at se en rengøringsdame og spurgte om hun vidste hvordan vi skulle finde ud af hvilken hytte vi skulle have. Det var ikke helt let, da hun kun talte et meget gebrokkent engelsk. Men hun havde et nummer at ringe på, hvor hun kom igennem til en der kunne se min booking. Dog ville man ikke udlevere koden til nøgleboks en uden at have talt med mig først, så jeg ville blive ringet op og de to damer dobbelttjekkede mit nummer mens jeg hørte på og bekræftede at nummeret var korrekt. 15 minutter senere var jeg stadig ikke blevet ringet op så jeg prøvede endnu engang på det nummer der blev oplyst på døren til receptionen. Efter 5 minutter blev der svaret og undskyldningen for ventetiden var ar rengøringsdamen havde givet hende det forkerte mobilnummer. Men endelig fik jeg da et husnummer og en kode til en nøgleboks så vi kunne komme ind.
Hytten i sig selv fremstod meget slidt og ikke særligt ren. Det var hele ugen en lugt af at der lå noget og forrådnede ude omkring badeværelset, enten under gulvet, i væggene eller under taget. Vinduet var nødt til at stå på klem konstant, for at man kunne holde lugten ud. Lugten var også i stuen, dog ikke så slem som på badeværelset.
Da vi kom lå der hoveder til kost og gulvskrubbe foran døren, men der var intet skaft til dem. Jeg prøvede at forklare problemet for en rengøringsdame, som gjorde rent i nabohuset. Det gik ikke så godt. Hum tog både kost og gulvskrubbe med, men kom aldrig retur med hverken dem eller et skaft.
Ved afrejse måtte jeg igen forsøge mig med at ringe på de to service numre jeg havde, da jeg ingen oplysninger havde om, hvordan jeg skulke aflevere nøglen igen. Det var igen med ventetider. Først 11 mi utter på det ene nummer, og så 10 minutter på det andet nummer, hvor der endelig blev svaret - af en der sad i Hvide Sande og ikke vidste en pind om hvordan jeg skulke aflevere nøglen! Men jeg fik da forklaret hende problemet i at få gjort gulvene rene uden kost og gulvskrubbe, så hun ville sørge for at det blev gjort u/b.
Alt I alt absolut ikke et sted jeg vil anbefale til nogen. Det er simpelthen dybt uprofessionelt at holde en campingplads åben uden at der er noget personale der kan hjælpe folk tilrette og uden nogen til at bemande telefonerne.

20 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke fået mine penge retur

Bookede gennem booking. Com, og var desværre nød til at afbestille min ordrer.
Kort tid efter min afbestilling blev der trukket penge på min konto, for hele opholdet..
Jeg har skrevet og rykket efter mine penge flere gange, og hver gang får jeg at vide de bliver overført hurtigst muligt.
Opholdet var i starten af februar, og jeg har stadig ikke modtaget nogle penge...

23 de março de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi fik en møg-beskidt lejlighed

Vi fik en møg-beskidt lejlighed, hvor der var indetørret madrester på al service og køkkenudstyr.
Køleskabet virkede ikke og trods reklamation herom, skete der intet så alle madvare gik til. Lyset på badeværelset virkede ikke, og tv-signalet var der så meget støj på, at vi opgav at bruge fjernsynet.

Da vi skulle bruge ovn, måtte vi over på campingpladsen, hvor der var komfur men ingen plader der passede til ovnen.

Aldrig har jeg prøvet noget så elendigt et ophold og tilmed til en sindsyg høj pris.
STAY AWAY!

23 de abril de 2017
logótipo da Dancamps

Resposta da Dancamps

Hej Jakob.

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for, at du har taget dig tid til, at skrive denne anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, og giver os mulighed for at forbedre vores service, endnu mere.

Jeg er rigtig ked af den oplevelse I har haft ved Dancamps, og det er på ingen måde standarden af vores service. Vi ønsker at alle vores gæster får et godt ophold, og ud fra din beskrivelse, er det jo desværre ikke dét I har haft.

Vi vil gerne have muligheden for at kigge nærmere på dette. Så hvis I har lyst, er I meget velkommen til, enten at sende os en mail på booking@dancamps.dk eller ringe direkte til os på 75521482.

Vi håber at høre fra jer.

Venlig hilsen
Mia, Dancamps

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais