Dance Spot Dance store Opiniões 117

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Firma uczciwie uprzedziła wpisując na stronie, że dostawa potrwa określoną liczbę dni. Zostałam poinformowana o braku produktu w magazynie i konieczności zamówienia. Jak tylko produkt był dostępny zos... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo polecam sklep Dance Spot. Pani, która mnie obsługiwała była bardzo pomocna i wykazała się dużą wiedzą oraz cierpliwością. Przy kolejnych zakupach, tym razem online ponownie dzięki pomocy tej s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Buty kupowałam stacjonarnie ok. rok temu - idealnie dobrane, bardzo wygodne. Ubrania treningowe dokupuję systematycznie online - jakość bez zarzutów, prezentują się bardzo dobrze. Kontakt ze sklepem w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybki, stały kontakt oraz miła obsługa. Produkty najwyższej jakości! Zakupiłam sporo rzeczy i naprawdę każda z nich jest porządna oraz markowa. Jedyny... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para dança

Escrito pela empresa

Dance Spot is a premier destination for dance enthusiasts of all levels—from professionals to beginners, including children. Established in 2009 in Warsaw, Poland, the family-run store has become a beloved spot for thousands of dancers domestically and internationally. With a commitment to joy and excellence, Dance Spot offers an extensive range of dance footwear, trendy training outfits, stunning accessories, and cosmetics. Dive into the dance world with Dance Spot, where every dancer’s needs are met with passion and care

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Sprawnie i szybko zostało zrealizowane…

Sprawnie i szybko zostało zrealizowane zamówienie. Jestem zadowolona z jakości usługi i produktu.

9 de maio de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Bardzo dziękujemy za zaufanie i tak ciepłą opinię! 💛 Cieszy nas, że wszystko przebiegło sprawnie, a produkt spełnił oczekiwania. Życzymy samych tanecznych sukcesów i zapraszamy ponownie do Dance Spot! 💃🕺

Classificada 5 em 5 estrelas

Najlepszy sklep taneczny pod względem…

Najlepszy sklep taneczny pod względem asortymentu i obsługi. Panie zawsze chętnie doradzą i zawsze trafnie. Polecam!

29 de abril de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Ogromnie dziękujemy za tak piękną opinię! 💫 To dla nas wielka radość, że doceniasz zarówno nasz asortyment, jak i zaangażowanie naszego zespołu. Staramy się, by każdy klient czuł się u nas zaopiekowany i wychodził z idealnym wyborem. Do zobaczenia ponownie w Dance Spot! 💃

Classificada 4 em 5 estrelas

Dobry i szybki kontakt

Dobry i szybki kontakt. Rozmiary ubrań ok, chociaż mogłyby być bardziej dopasowane. Jakość dobra.

24 de abril de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że kontakt i jakość spełniły oczekiwania. Jeśli chodzi o dopasowanie – nasze produkty to specjalistyczny "sprzęt", nie "marketowy", dlatego najlepsze efekty daje kontakt z naszym zespołem. Zawsze chętnie doradzimy, by dobrać idealny fason i rozmiar. Do usłyszenia w Dance Spot! 💃

bardzo szybka realizacja zamówienia

bardzo szybka realizacja zamówienia , sprawna ,miła komunikacja.

10 de abril de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy serdecznie! 💛 Cieszymy się, że obsługa i tempo realizacji spełniły oczekiwania. Miła komunikacja to dla nas podstawa — w Dance Spot każdy klient jest traktowany z troską i zaangażowaniem. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 💃📦

Wszystko ok

Wszystko ok

9 de abril de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że wszystko było w porządku. Mamy nadzieję, że produkty dobrze się sprawdzają i zapraszamy ponownie do Dance Spot! 💃

Świetna obsługa 🙌

14 de abril de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy! 🙌 Takie słowa dodają nam skrzydeł! Cieszymy się, że obsługa spełniła oczekiwania — zawsze robimy wszystko, by było nie tylko profesjonalnie, ale i serdecznie. Do zobaczenia w Dance Spot! 💃✨

Polecam!

Rzetelna informacja np. dot. rozmiaru, produkt zgodny z opisem, ladne wykonczenie, mila obsluga. Polecam!

4 de abril de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Bardzo dziękujemy za tak kompleksową i miłą opinię! 🧡 Cieszymy się, że zarówno jakość produktu, jak i nasze wsparcie spełniły Twoje oczekiwania. Rzetelność i dokładność to dla nas podstawa — szczególnie w świecie tańca, gdzie liczy się każdy detal. Do zobaczenia w Dance Spot! 💃

Super

Polecam. Wszystko super

3 de abril de 2025

Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że wszystko było super. Zapraszamy ponownie! 💖

Classificada 5 em 5 estrelas

Kontakt ze sklepem na najwyższym…

Kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie.

18 de março de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy! 😊 Bardzo miło to słyszeć — staramy się, żeby kontakt z nami zawsze był bezproblemowy i przyjazny. Zapraszamy ponownie! 💬🛍️

Piękna sukienka

Piękna sukienka

25 de março de 2025

Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że sukienka się podoba. Niech dobrze się nosi! 👗✨

Super kontakt ze sklepem

Super kontakt ze sklepem. Duży asortyment. Łatwe zamawianie :)

10 de março de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy! 😊 Cieszymy się, że kontakt, wybór i proces zamawiania spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 🛍️✨

Gorąco Polecam

Gorąco Polecam.Bardzo miła obsługa i duży asortyment.Jako tancerka mogę powiedzieć że każdy znajdzie tam wszystko czego potrzebuje do tańca;)Markowe produkty oraz niskie ceny ,szczególnie polecam markę Parus Dancewear.

7 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za tak ciepłe słowa! 😊 Cieszymy się, że nasz asortyment spełnia oczekiwania tancerzy i że znalazłaś u nas wszystko, czego potrzebujesz. Parus to rzeczywiście świetna marka, która świetnie u nas się sprzedaje! 💃 Zapraszamy ponownie – zawsze chętnie pomożemy! ✨👠

duży plus

Bardzo podobało mi się, że pracownik kilkukrotnie próbował się skontaktować, co pozwoliło wybrać inny model w sytuacji, gdy mojego wybranego modelu nie było w oczekiwanym rozmiarze

17 de dezembro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Zależy nam, żeby rozwiązać problem klienta i aby każdy znalazł idealny produkt dla siebie. Cieszymy się, że udało się znaleźć odpowiedni model. Zapraszamy ponownie! 💖👠

Super produkt

Super produkt, bardzo dobry i miły kontakt ze sprzedawcą. Zamówione spodnie przyszły bardzo szybko. Polecam 🙂

15 de janeiro de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a kontakt był udany. Zapraszamy ponownie! 🙂

Świetna współpraca

Fachową pomoc, perfekcyjny kontakt, super obsługa, świetny produkt.

24 de janeiro de 2025

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że zarówno obsługa, jak i produkt spełniły Twoje oczekiwania. Zawsze staramy się zapewnić jak najwyższy poziom obsługi. Zapraszamy ponownie! 💖📦

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobry kontakt i duża pomoc przy…

Bardzo dobry kontakt i duża pomoc przy zamówieniu. Szybka przesyłka.

18 de dezembro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że kontakt i pomoc przy zamówieniu spełniły oczekiwania, a przesyłka dotarła szybko. Zapraszamy do nas ponownie! 💖📦

Sklep godny polecenia.

Bardzo dobry sklep. Szybka, sprawna wysyłka, bardzo dobra komunikacja
Firma godna polecenia.

3 de dezembro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że proces realizacji zamówienia oraz komunikacja spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie – zawsze staramy się zapewnić jak najlepszą obsługę! 💖📦

super

sprawna realizacja, spódniczka bardzo ładnie się układa, materiał dobrej jakości, rozmiarówka ok

21 de novembro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy serdecznie za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że spódniczka spełniła Twoje oczekiwania. Zapraszamy do nas ponownie – zawsze z przyjemnością pomożemy! 💖

Bezpośredni kontakt z klientem

Bezpośredni kontakt z klientem, przedstawione wersje zamienne, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję

25 de outubro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że wszystko poszło sprawnie. Zapraszamy do nas ponownie – zawsze służymy pomocą! 💖

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais