Dance Spot Dance store Opiniões 117

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Firma uczciwie uprzedziła wpisując na stronie, że dostawa potrwa określoną liczbę dni. Zostałam poinformowana o braku produktu w magazynie i konieczności zamówienia. Jak tylko produkt był dostępny zos... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo polecam sklep Dance Spot. Pani, która mnie obsługiwała była bardzo pomocna i wykazała się dużą wiedzą oraz cierpliwością. Przy kolejnych zakupach, tym razem online ponownie dzięki pomocy tej s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Buty kupowałam stacjonarnie ok. rok temu - idealnie dobrane, bardzo wygodne. Ubrania treningowe dokupuję systematycznie online - jakość bez zarzutów, prezentują się bardzo dobrze. Kontakt ze sklepem w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybki, stały kontakt oraz miła obsługa. Produkty najwyższej jakości! Zakupiłam sporo rzeczy i naprawdę każda z nich jest porządna oraz markowa. Jedyny... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para dança

Escrito pela empresa

Dance Spot is a premier destination for dance enthusiasts of all levels—from professionals to beginners, including children. Established in 2009 in Warsaw, Poland, the family-run store has become a beloved spot for thousands of dancers domestically and internationally. With a commitment to joy and excellence, Dance Spot offers an extensive range of dance footwear, trendy training outfits, stunning accessories, and cosmetics. Dive into the dance world with Dance Spot, where every dancer’s needs are met with passion and care

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Wszystko ok

25 de outubro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie!

POLECAM SERDECZNIE

Super kontakt ze sklepem, produkt cudowny i idealnie dobrany!

22 de outubro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Idealnie dobrany produkt to nasza specjalność! Zapraszamy ponownie i życzymy mnóstwo radości z zakupów! ✨💃

wszystko ok

zamowilam, dzwonili do mnie Panstwo czy jestem pewna rozmiaru, przesylka doszla szybciej niz oczekiwalam

23 de outubro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Zawsze staramy się dopilnować, aby wszystko było idealnie dopasowane i cieszymy się, że przesyłka szybciej. Zapraszamy ponownie i życzymy samych udanych zakupów! 🌟

Bardzo miła Pani

Bardzo miła Pani, która osobiście dokonała pomiaru spódniczki i doradziła w doborze rozmiaru. Wybrałam piękny model Rumba.

25 de outubro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w dobraniu odpowiedniego rozmiaru i że ten model przypadł Pani do gustu. Mamy nadzieję, że będzie się świetnie sprawdzał! Zapraszamy ponownie! 💃✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Świetny krój, dobra tkanina, bardzo szybka transakcja.

21 de outubro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Cieszymy się bardzo, że zakupy u nas były udane i zapraszamy ponownie!

Super

Super ! Zakupy bezproblemowe na każdy
etapie.

12 de outubro de 2024

Dziękujemy i zapraszamy ponownie! 🫶🏻

Classificada 1 em 5 estrelas

Rozmiar jest nieadekwatny

Rozmiar jest nieadekwatny - dużo mniejszy niż powinien być, przez co muszę 3 razy zapłacić po 15 zł za wysyłkę, bo potrzebuję wymiany towaru.

3 de outubro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Zawsze służymy pomocą w doborze rozmiarów, ponieważ każdy producent ma swój własny sizing chart a każda stopa jest unikatowa. Mamy nadzieje że przy kolejnym zamówieniu uda nam się doradzić w wyborze rozmiaru i zdobyć więcej gwiazdek od Pani.

Classificada 5 em 5 estrelas

Buty zgodne z opisem, szybka realizacja.
Kontakt z obsługą zamówienia bardzo dobry.

17 de setembro de 2024

Dziękujemy i zapraszamy ponownie! 🫶🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybko, produkt zgodny z oczekiwaniami

11 de setembro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania. Zapraszamy ponownie do zakupów! :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Zamówiłam buty

Zamówiłam buty, które firma Port Dance robiła przez miesiąc. Buty są ładne, ale niesymetrycznie wykonane. Asymetria jest na szczęście niewielka a butów używać będę to tańczenia raczej towarzyskiego niż turniejowego. Dlatego nie będę reklamować towaru.

11 de setembro de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią. Jako dystrybutor niestety nie mamy wpływu na proces produkcyjny towarów, które oferujemy, ale zawsze staramy się przekazać wszelkie uwagi do producentów, aby poprawiać jakość produktów. Jeśli mimo wszystko uzna Pani, że asymetria obuwia wpływa na komfort użytkowania i satysfakcje z zakupów w naszym sklepie, zachęcamy do złożenia reklamacji. Chcemy, aby każdy klient był w pełni zadowolony z zakupów, dlatego z przyjemnością pomożemy w wymianie produktu na taki, który w pełni spełni Pani oczekiwania. Dążymy do 5 gwiazdek! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo miła obsługa klienta jak i…

Bardzo miła obsługa klienta jak i szybka wysyłka zasługują na najwyższą ocenę zamowienia :)

13 de agosto de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupów u nas. Zawsze dbamy o to, by każde zamówienie dotarło szybko i sprawnie. Mamy nadzieję, że odwiedzisz nas ponownie. Życzymy wielu tanecznych sukcesów! 💃✨

Buty do łaciny

Zawsze wysoki poziom

18 de julho de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za miłe słowa! To dla nas ogromna motywacja do dalszego utrzymywania wysokiego poziomu usług.

Zamówienie wysłane ekspresowo

Zamówienie wysłane ekspresowo, darmowy zwrot/możliwość wymiany w przypadku źle dobranego rozmiaru, polecam!

22 de julho de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Cudownie słyszeć, że nasza ekspresowa wysyłka i elastyczna polityka zwrotów przypadły Ci do gustu! Dziękujemy za polecenie i zaufanie. Zapraszamy ponownie!

Super buty Bardzo szybka dostawa

Bardzo szybka dostawa

10 de julho de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze! Cieszymy się, że udało nam się szybko zrealizować twoje zamówienie. Dziękujemy za zaufanie!

Classificada 3 em 5 estrelas

Produkt świetny, ale długi czas oczekiwania

Jestem bardzo zadowolona ze spodni, które kupiłam w dancespot. Jedyne, co było problemem, to bardzo długi czas dostawy. Spodnie były zamawiane u producenta, więc jest to usprawiedliwione, z tym, że dostałam informację od sklepu, że otrzymam produkt do dwóch tygodni, a w sumie trwało to ponad miesiąc.

24 de maio de 2024

Resposta da Dance Spot Dance store

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i za zakup w DanceSpot! Cieszymy się, że jesteś zadowolona ze spodni, które u nas kupiłaś. Przepraszamy za długi czas dostawy. Rozumiemy, jak frustrujące to mogło być, zwłaszcza że liczyłaś na dostawę w krótszym czasie. Zdecydowanie wyciągniemy wnioski z tej sytuacji i postaramy się poprawić naszą komunikację oraz czas realizacji zamówień. Dziękujemy za wyrozumiałość i mamy nadzieję, że będziesz zadowolona z kolejnych zakupów u nas!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais