Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro para instalação/reparação de pisos

Escrito pela empresa

Vi udfører professionelle specialbelægninger med epoxy og polyurethan. Uanset om du er privat eller erhverv, står Dansk Epoxy ApS til rådighed. Vi tilbyder både små og store opgaver, med udgangspunkt i dine ønsker og behøv

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fik mundtligt tilbud, som ikke holdt

Jeg fik mundtligt at vide at mine trappetrin kostede 250.- kr. stykket. Det sagde jeg ja til. Efter arbejdet var gået i gang, fik jeg tilbud/faktura på 883.- kr. pr. trin. Dansk Epoxy lavede 3 opgaver omtrent samtidig. Alle tre arbejder måtte laves om, fordi de ikke var blevet glatte i overfladen. Dennis virkede ok til at rette op fejlene inden jeg havde betalt, men efter jeg havde betalt, var der ingen hjælp at hente.

25 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

epoxy gulv i bryggers og…

Har fået lavet epoxy gulv i bryggers og garage.
Resultatet er smukt og der var god service og arbejdet blev udført efter aftale og hurtigt.
Dygtig medarbejder der var god til st informere omkring tørretid etc.
Klart en anbefaling herfra - vi skal bruge dem næste gang vi har et lign projekt.

3 de abril de 2024
logótipo da Dansk Epoxy

Resposta da Dansk Epoxy

Hej Lene,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har været tilfreds med både resultatet og processen!

De bedste hilsner
Dansk Epoxy

Classificada 1 em 5 estrelas

dårlig kundeservice og…

Ekstremt dårlig og afvisende kundeservice med manglende opfølgningsarbejde. Hænger slet ikke sammen med prisen og den kvalitet man så forventer ift det færdige resultat. Har lige opdaget flere fejl i gulvet og har nu selv bestilt gulv reparationskit. Har opgivet at kontakte dem igen for opfølgning og kan ikke anbefale dem til andre.

Tak for svaret her på Trustpilot. Holder nu fast i min anmeldelse da I ikke vender tilbage som aftalt og når man så kontakter jer er det en ubehagelig samtale. Vi fikser det selv nu og har købt produkterne til det.

Kvalitetsvurderingen går iøvrigt ikke kun på de kosmetiske skader som nævnes her men også det faktum, at der er synlige fordybninger og bobler i epoxyoverfladen hvor den ekstra tid I bad om tilsyneladende ikke gav det forventede resultat og hvor I hele tiden skyder bolden tilbage til os som bortforklaring.

15 de março de 2024
logótipo da Dansk Epoxy

Resposta da Dansk Epoxy

Hej K. Jacobsen,

Vi har lavet et epoxy gulv til dig som du har godkendt, hvorefter du har fået nogle andre til at lave fugearbejde langs gulvets kanter. Fugearbejdet har svinet gulvet til, som I efterfølgende har forsøgt at rense af, hvilket har resulteret i at der er røget en lille (ca. 3x3 mm.) flis af i hjørnet af gulvbelægningen.

Vi har efterfølgende sagt at vi meget gerne ville komme ud og kigge på gulvet igen så vi kunne fikse det ved lejlighed.
Derfor ærgrer det os meget, at vi modtager denne anmeldelse før vi er nået ud til dig for at kigge på problemet.

De bedste hilsner
Dansk Epoxy

God oplevelse med Dansk Epoxy

Vi har gennemført flere projekter med Dansk Epoxy og hver gang er det en god oplevelse.

De er fornuftige på pris, overholder altid aftaler samt levere en kvalitet som svare til vores og vores kunders forventning.

Vi har altid fået god rådgivning, så der kunne vælges den rigtige løsning til projektet.

I situationer hvor det går rigtig stærkt, har Dansk Epoxy været imødekommende og fleksible, for at løse entreprisen.

VI ser fortsat frem til at udvikle samarbejdet med Dansk Epoxy

4 de março de 2024

Samarbejdspartner når det drejer sig om Epoxy og PU

Dansk Epoxy har i en længere periode været samarbejdspartner, og har udført både Epoxy, og PU, i store antal m2.

Dansk Epoxy, er altid imødekommende, og kan løse de fleste småting indenfor, ofte stramme tidsrammer. De løser det, og til en fornuftig pris også!

Når det kommer til ekstraarbejder og mangler, er de altid løsningsorienterede og kommer efter aftaler der bliver lavet.

Vi har efter snart 3 projekter sammen, ikke haft nogle væsentlige mangler, tværtimod kun ros fra slut kunden/brugeren, og ønsker om flere udførte gulve i andre områder.

Kan kun anbefale Dansk Epoxy når det kommer til Epoxy og PU!

15 de agosto de 2023

top service!

vi kan kun anbefale firmaet, overholdt alle aftalte tider og var villig til at flytte tiden med kun 12 timers varsel.
Super flot arbejde. Hvis nolge vil se resultetet ude hos os er i velkommen.
Knapholm 3, 2730 Herlev
eller ring på 21700000 så kan vi sende billeder !

1000Tak Danskepoxy

4 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais