Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Ødelagte epoxy-gulve i brusekabine

Købte hus med nye epoxy-gulve lavet af Epoxy Design. Gulvene i brusekabinen omkring afløbene krakelerede og overfladen skallede af efter omkring et halvt år. Søgte råd og vejledning om hvorfor og hvordan vi kunne behandle det, men måtte kontakte dem flere gange for bare at få en tilbagemelding, som endte med en udmelding om, at det ønskede de ikke at pille ved…. Fantastisk service!!!

14 de fevereiro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Den ene stjerne er for ham der lagde…

Den ene stjerne er for ham der lagde vores gulv. Kan desværre ikke huske hans navn.

Vi har fået lagt gulv i køkken. Resultatet er meget svingende. Farven er ikke skarp nok, der er flere steder hvor grå "grundfarve" skinner igennem flere steder.
Der er små gryn og hår i lakken. Som vi fik fortalt ville blive slidt af med tiden. Det sker ikke.

På afstand og billeder er gulvet flot, men når vi går og kigger på det er resultatet ikke som ønsket.

1 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har fået udført polyurethan gulv af…

Vi har fået udført polyurethan gulv af Dennis og hans makker. Jeg kan ikke anbefale andre at få lavet gulv af dem. Vi fulgte deres retningslinjer og stadig er vi kede af resultaterne.

Vi havde rå vandskuring af vægge og vi spurgte om vi skulle male inden. Det skulle vi ikke, så behøvede de nemlig ikke være forsigtige med deres behandling af gulvet. Det resulterede i alle de små sandkorn fra væggene blev kørt ud i gulvet. Deres svar var at det ville blive slidt af med tiden. Det gør det selvfølgelig ikke. Vi går med steømpsokker indenfor så jeg har selv været igang med at skrabe dem af med en bred spartel som så resulterer i en masse små fine huller. I brusenichen puttede de en forhøjer ramme på afløbet uden at fjerne risten, så nu har vi en indespærret rist. Finishen rundt om riste er heller ikke pæn. De prøvede at gøre det pænt med en hobbyknov men kom til at ridse gulvet fordi kniven smuttede. Alle fuger ses nu gennem gulvet efter et år og nu sprækker det i stuen. Når man slår lidt på det med en kno kan man hører at gulvet har sluppet flere steder. Gulvet er lagt direkte ovenpå et klinkegulv hvilket jeg ikke kan anbefale med nuværende erfaringer. Vi har ringet og skrevet et utal af gange og når man endelig får kontakt kan de ikke give en dato eller lover at ringe tilbage, hvilket ikke sker.
Vi er rigtig kede af resultaterne og ville ønske vi havde holdt pengene tilbage.

20 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi fik lavet et rigtig fint gulv af…

Vi fik lavet et rigtig fint gulv af Dennis, men der er noget galt med lakken og jeg har ringet og skrevet til ham i et år, da jeg fik fat i ham, lovede han at komme forbi, men svarer ikke mere og dukker ikke op. Det er simpelthen ikke oki, kan ikke anbefale det til nogen!

13 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Kommer ikke og retter fejl - står med brusekabine der ikke kan benyttes.

Efter belægning af design betongulv, stod vi i en situation hvor gulvet havde flere lunker. Dette accepterede vi, og har fuld ud forståelse for at det er et håndværk. Efter 1 dag med de nye gulve, kunne vi konstatere, at faldet i den ene brusekabine var forkert, og vand nu stod ud på gulvet. Dennis fra firmaet kom ud, og fixede dette. Han sleb gulvet i kabinen ned, og lagde et materiale som underlag på betonen. Efter ca. 6 måneder, begyndte betonen at skalle af og blive rigtig grimt, da det materiale som han havde genskabt faldet med, ikke var så venlig stemt overfor vand. Dette reklamerede vi over, og Dennis kiggede forbi og konstaterede at det skulle laves om. Han sender så en mand som igen sliber gulvet ned i brusekabinen, med beskeden om, at de ikke lige havde det korrekte materiale på lager og at vi ikke må benytte kabinen til bad i mellemtiden. Siden hen har jeg været i kontakt med Dennis, hvor han lover at skrive og ringe tilbage mhb. på en ny aftale. Sådan har det kørt siden September. Nu svarer han ikke mere, omend jeg har holdt mig EKSTREMT positiv, situationen taget i betragtning. Men der må også være grænser for overbærenheden. Tålmodigheden er nu væk, og han kommunikerer overhovedet ikke. Derfor denne anmeldelse. Hvis du / I agter at bruge Epoxy Design, vil jeg håbe for jer at den sidder i skabet i første forsøg. For de kommer ikke og laver deres egne fejl.

15 de janeiro de 2023

Dukkede aldrig op

Vi tømte garage forud for hans aftalte ankomst ( sofa, bord, arbejdsborde, værktøj mm. ). Tilmed skruede vi op for varmen og lavede afdækning til garageporten.

Sagt med andre ord... en masse arbejde fra vores side, så det hele var klart.

Men, han dukkede ikke op. Ej heller svarer han på mail. Det er en besynderlig måde, at drive forretning på.

1 de abril de 2022

Pas på med dette firma!

Startede med at få et fint tilbud fra Dennis, som ejer firmaet og det hele virkede godt. Pæn hjemmeside osv.

Allerede fra start var han enormt dårlig til, at overholde aftaler og blev ved med at komme med løfter. Det trak meget ud og da han endelig kom så kom de epoxy på samtlige vægge, skydedørs håndtag, håndtag ved hovede dør og alle alutrin i dørene.

Efter han havde lavet gulvet var coaten udført helt forkert, her påstod han, at det var coaten der var noget galt med og vi rykkede ham ekstremt mange gange for, at få ham ud og udbedre det. Der gik så langtid at vi ikke kunne vente med at bygge videre og det endte så med, at han skulle lave nyt gulv over det hele. Dvs. At vi skulle skille hele snedker køkken øen af og efter han kom et lag mere på passede ingen sokler til øen mere.

Anden lag blev meget bedre, men vi havde et større hænge parti med hensyn til udbedring af diverse fejl og mangler, fra han kom epoxy flere steder, som nævnt ovenfor.

Han betalte nye håndtag og sagde jeg bare kunne finde en maler, og få udbedret manglerne så skulle han nok betale det - "det var han vant til" som han siger. Efter flere måneders kæmpen med, at få ham til at betale regningen er dette ikke sket endnu. Måtte indgå et forlig med ham så jeg betalte noget af den så vi kunne komme i mål, men han svare hverken maler eller jeg og hver gang jeg ringer til ham, får jeg fat i ham, men her lover han bare igen uden, at gøre noget.

Så nu står jeg tilbage med dør trin i hele mit nye hus der er ødelagte, en udbetalt regning fra en maler, til skåret snedker sokler, tomme løfter dag ud og dag ind og ingen afklaring.

Jeg vil aldrig anbefale nogen at vælge ham til at lave noget for nogen! Vil til enhver tid hellere bruge det dobbelte af hvad vi gav på en der har styr på det end på det mareridt vi har været igennem med epoxy-desogn.dk.

16 de fevereiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har fået lavet Polyurethangulv ved…

Jeg har fået lavet Polyurethangulv ved epoxy design, hvor jeg valgte med design. Men desværre var farve blandingen slet ikke ens i hele huset. I køkkenet er det meget mørkt, og det er hældt meget hurtigt på, så det fremstår sjusket i designet. På en tredjedel af stue gulvet er blandingen utrolig lys, i en stor rund plamage.
Desuden ses der lange revner fra Opretning af undergulv. Desværre bliver der bare snakket i mod og talt uden om. Dårlig service desværre.

16 de maio de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais