A empresa respondeu
På trods af at der på siden stod at jeg på grund af sygdom skulle væbne mig med tålmodighed, så kom min pakke lynhurtigt i perfekt stand Og til en pris ikke engang Kina kan slå
A empresa respondeu
Jeg har flere gange brugt "Dansk vagt" ved større event begivenheder i DK. Vi brugte først andet firma men var ikke tilfreds med dem så heldigvis skiftede vi undervejs til "Dansk vagt". Både hundevagt... Ver mais
A empresa respondeu
Hvor er mine penge..? Har ringet adskillige gange på nummeret oplyst på jeres hjemmeside, og det er umuligt at komme igennem. Uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt, så får man meddelelsen om... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk Vagt udfører al uniformeret Servicevagt, Centervagt, Receptionsvagt, Tryghedsvagt, Hundevagt, Tryghedsvagt, Alarmudrykning og Tilsyn. Dansk Vagt har tillige en Webshop, hvor du kan kigge nærmere på alarmanlæg, videoanlæg til både private som til erhverv, skud- og stiksikre veste og meget andet. Kig ind!
Herstedvang 7c, 2620, Albertslund, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Og til en pris ikke engang Kina kan slå

Resposta da Dansk Vagt
Jeg bestilte en vare fra denne netbutik for over en uge siden og har stadig ikke modtaget noget. Efter 7 dage skrev jeg flere gange til dem uden at få svar. Jeg har også forsøgt at ringe, men ingen tager telefonen.
Da jeg endelig fik noget tilsendt, viste det sig ovenikøbet at være den forkerte vare!
Det virker som om kundeservicen er helt fraværende, og kommunikationen er virkelig dårlig.
Jeg kan desværre ikke anbefale denne butik, og jeg kommer ikke til at handle her igen.

Professionel og god kundeservice både fra MK og Bobby
Bestilte et sæt med baofeng 888s. Afsendt samme dag med track and trace nummer.
Ikke sidste gang jeg bestiller igennem jer🤩

Resposta da Dansk Vagt
Kan ikke rådgive, giver direkte falske og forkerte oplysninger. Jeg spurgte ind til lovligheden ved deres radioer og får et uprofessionelt ja nej svar tilbage. De siger direkte at de ikke kræver licens at benytte selvom alle deres radioer sender med over 0,5W. Rådgivning på deres webshop kan ikke anbefales.

Resposta da Dansk Vagt
Jeg har kun gode ting at sige om at handle hos Dansk Vagt, nem webshop, hurtig ekspedition af varer og god service når der er brug for det.
Folk kan trygt og roligt handle på denne side.

Hvor er mine penge..?
Har ringet adskillige gange på nummeret oplyst på jeres hjemmeside, og det er umuligt at komme igennem. Uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt, så får man meddelelsen om at nummeret er optaget i et andet opkald.
Der er intet svar fra mails heller.
Jeg har returneret et produkt fra jer som jeg d. 23/12 stadig ikke har fået refundering for.
Dette firma går mere op i at argumentere og levere dårlig kundeservice end at have tilfredse og tilbagevendende kunder.
Hold jer væk fra at benytte dette firma medmindre i gerne vil have dårlig kundeservice og miste jeres penge!

Resposta da Dansk Vagt
Kundeservice svarer ikke tilbage.
Gps tracker viser 7 km forkert.
Takker for at refundere.
Undrer at mail ikke er kommet frem, men det sker desværre engang imellem.

Resposta da Dansk Vagt
Jeg bestilte 4stk BF888S walkier hos DV...
Pakken landede efter en uges tid og alt så fint ud... Radioerne var i god stand, virkede perfekt og alt var som det skulle være...
Dog manglede de 4 stk Kenwood øresnegle som skulle have fulgt med...
Jeg skrev en mail til dem og forklarede mit problem... Under et døgn senere havde jeg modtaget ikke blot en venlig mail retur, men også en notering fra posten om at min pakke allerede var på vej...
Det er en super fin og ikke mindst lynhurtig service👍👍
Jeg ser at DV får stryg fra flere folk herinde og det viser sig som regel at være folks egen uvidenhed om de produkter de bestiller eller at der er mandefald i firmaet pga corona, ferie etc... Min oplevelse med dem har været god.. Jeg har kun oplevet at de har været venlige og meget servicemindede over for mig... Derfor får de 5 stjerner fra mig..
Og så håber jeg at det kan medvirke til at folk tæller til ti inden de farer i blækhuset..
Vi er alle mennesker og vi skal behandle hinanden ordentligt...
Mange tak til DV for den gode oplevelse👍👍
Vi handles ved igen...
Vh Jens

Handle aldrig med dem.
Købte kamara og står med batteri, men det var det ikke og ikke hjælpe at hente fra service.
Det er afprøvet og virker ikke uden batteri tilsluttet.

Resposta da Dansk Vagt
Jeg købte to sæt walkie talkies som tog lang tid om at komme fordi webshoppen var lukket pga. sygdom. I mellemtiden har jeg så købt fra en anden hjemmeside og skal ikke bruge disse walkie talkies mere. Har nu skrevet to gange til kundeservice for at returnere ordren og pakken er endda ikke åbnet, men intet svar.
Dårlig kundeservice!
Opdateret svar:
Jeg har fået svar på mail den 16 marts, men ingen svar på nogen mails overhovedet i april, så jeg vil gerne se hvad det er for nogle svar du snakker om :)

Resposta da Dansk Vagt
Rigtig fin service, bestilte en radio fredag, lørdag middag lå den klar til afhentning i pakkeshop :-)
Der er vist ikke mange der kan slå den service.

Resposta da Dansk Vagt
kæft en dårlig service de har
ringer man ind er det en sur kunde service der kører bil og ikke kan udtale sig før de er tilbage på kontoret også selv der går der flere dage før man for svar også skal man bruge en masse tid på og fortælle dem igen og igen hva problemet er
samt der cam er en billige udgave til over pris
hold jer væk fra der web fup side

Resposta da Dansk Vagt
Nemme at komme i kontakt med, nemme at kommunikere med og de holder deres aftaler til punkt og prikke.
Mindst lige så vigtigt, man kan altid komme i kontakt med dem.

Resposta da Dansk Vagt
Forfærdeligt fup Firma hold jer langt væk fra dem de er nogle svindler især ham ved navnet Aleksander han svare hverken på beskeder eller noget han ansatte mig først også gav han mig en opsigelse uden grund…
Er du skeptisk omkring at handle med Dansk Vagt?
Det var jeg også, men jeg tog chancen og kan nu varmt anbefale dem, du kan roligt gøre din handel hos dem.
Lad mig forklare:
Jeg var på udkig efter to Baofeng UV-9R PLUS, og så at Dansk Vagt havde den på et tilbud. Først fandt jeg det meget skeptisk, og de få anmeldelser på Trustpilot gjorde det ikke mindre.
Men så var det at jeg så de har en aftale med Viabill, og tænkt at så må der være en smule troværdighed, og hvis ikke ville det være let at trække pengene tilbage igennem Viabill. Derfor tog jeg chancen og lagde en ordre hos dem.
Derfra har Dansk Vagt gjort alt for at give mig en rigtig god oplevelse.
Jeg modtog øjeblikkeligt en ordrebekræftelse, og jeg tror ikke engang der gik 30 min så havde jeg ikke kun fået en mail med Trace & Trace nummer, nej jeg fik også en SMS fra dem om at min ordre var blevet afsendt.
Jeg tror aldrig jeg har oplevet at få en SMS på den måde før, ikke virksomheder der nok er større end dem. Den ekstra service giver derfor kun et ekstra plus.
Min pakke ankom i dag den 23. maj, indpakningen var gennemført, der var gjort alt for at pakke på produktet i kassen, virkelig god indpakning, det skal de have stor ros for.
Der lå også lidt til den søde tand, en fantastisk lille detalje, som for mig vidner om at Dansk Vagt er bevidst om at forsøge at yde en god service.
Produktet har jeg fået testet af i dag, og det lever op til forventningerne.
Jeg har INTET at klage over, Dansk Vagt har bevist at de er en troværdig virksomhed man kan stole på. Derfor skal de bestemt også have 5 stjerner.
Står du i samme situation som jeg stod i, håber jeg min oplevelse kan bruges.
Det bestemt nok ikke sidste gang jeg vil handle med Dansk Vagt, og de har mine varmeste anbefalinger.
Tak for en god handel og oplevelse med jer :)
Kan varmt anbefale at handle her, købte 3 baofeng radioer, og de kom næste dag.

Resposta da Dansk Vagt
Det er efter handlen du oplever forskellen siges der. Og det er fuldstændig korrekt.
Og hos Danskvagt.dk bliver du godt behandlet.
Har haft lidt knas med et par produkter (produktfejl) og de er bare blevet byttet/rep. uden vrøvl.
Stor ros for det.
Jeg handler helt sikkert her igen.
Mvh
Christian

Resposta da Dansk Vagt
Dansk Vagt lever op til deres renomme, og man kan tydeligt mærket at de har været i branchen længe. Der er styr på arbejdsgangen, og alt foretages upåklageligt og med professionalisme.

Resposta da Dansk Vagt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.