Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

På trods af at der på siden stod at jeg på grund af sygdom skulle væbne mig med tålmodighed, så kom min pakke lynhurtigt i perfekt stand Og til en pris ikke engang Kina kan slå

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har flere gange brugt "Dansk vagt" ved større event begivenheder i DK. Vi brugte først andet firma men var ikke tilfreds med dem så heldigvis skiftede vi undervejs til "Dansk vagt". Både hundevagt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvor er mine penge..? Har ringet adskillige gange på nummeret oplyst på jeres hjemmeside, og det er umuligt at komme igennem. Uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt, så får man meddelelsen om... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de guardas de segurança

Escrito pela empresa

Dansk Vagt udfører al uniformeret Servicevagt, Centervagt, Receptionsvagt, Tryghedsvagt, Hundevagt, Tryghedsvagt, Alarmudrykning og Tilsyn. Dansk Vagt har tillige en Webshop, hvor du kan kigge nærmere på alarmanlæg, videoanlæg til både private som til erhverv, skud- og stiksikre veste og meget andet. Kig ind!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

God forretning

Og til en pris ikke engang Kina kan slå

4 de dezembro de 2025

Resposta da Dansk Vagt

Tusinde tak for den pæne anmeldelse, må du få en fantastisk jul og godt nytår

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse – modtog ikke min ordre, og ingen svar fra kundeservice

Jeg bestilte en vare fra denne netbutik for over en uge siden og har stadig ikke modtaget noget. Efter 7 dage skrev jeg flere gange til dem uden at få svar. Jeg har også forsøgt at ringe, men ingen tager telefonen.

Da jeg endelig fik noget tilsendt, viste det sig ovenikøbet at være den forkerte vare!
Det virker som om kundeservicen er helt fraværende, og kommunikationen er virkelig dårlig.

Jeg kan desværre ikke anbefale denne butik, og jeg kommer ikke til at handle her igen.

12 de novembro de 2025

Hej Simon,

Først og fremmest vil vi gerne beklage at du har haft en dårlig oplevelse.

Vedkommende der har varetaget webshoppen har været syg siden midt oktober, hvilket desværre har resulteret i at nogle kunder ikke har fået deres varer.

Du må meget gerne gensende din ordre eller skrive dit ordre nummer til os på info@danskvagt.dk så tager vi af os så hurtigt det kan lade sig gøre - vi er desværre ret langt bagud, men arbejder så hurtigt vi kan.

Aleksander

Bestilte et sæt med baofeng 888s

Bestilte et sæt med baofeng 888s. Afsendt samme dag med track and trace nummer.

Ikke sidste gang jeg bestiller igennem jer🤩

24 de abril de 2025

Hej Marcus.

Det var dejligt at du fik en god oplevelse- og anmeldte den. Tak for det!

God weekend til dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sender hverken vare eller refundering.

20 de abril de 2025

Resposta da Dansk Vagt

Øøøøhhh what ¿?¿? Navn, ordre- eller fakturanummer modtages med tak.
Venligst
DANSK VAGT - Web shop

Denne anmeldelse er ren svindel, løgn og latin, som så mange - andre 1-stjernede anmeldelser, påvist senest af TV2.
"Remdi G" har som man kan se, alene oprettet sin profil med henblik på at sende en 1-stjernet anmeldelse.

"Remdi G" kommer aldrig nogrnsinde til at oplyse yderligere om et køb hos os, da købet aldrig har fundet sted

Classificada 2 em 5 estrelas

Giver direkte forkerte oplysninger

Kan ikke rådgive, giver direkte falske og forkerte oplysninger. Jeg spurgte ind til lovligheden ved deres radioer og får et uprofessionelt ja nej svar tilbage. De siger direkte at de ikke kræver licens at benytte selvom alle deres radioer sender med over 0,5W. Rådgivning på deres webshop kan ikke anbefales.

25 de fevereiro de 2025

Hej "Phoenix"

Det er jo det rene nonsens du brager ud med her på denne side.

Hvis du spurgte i et sprog der var til at forstå, havde du nok fået et korrekt svar, tror du ikke??

Du stillede omtrent 50 spørgsmål på 10 sekunder, så det var helt tydeligt en øvelse du havde planlagt ned til mindste detalje. Detaljen lå i, at en medarbejder skulle overrumples med en byge af spørgsmål, - det kunne vi godt regne os frem til. Og han BLEV faktisk overrumplet.
Du vælger at ringe op og lege "50 spørgsmål til professoren", og helt ærligt; det har vi altså ikke tid til at medvirke i.

Vi medvirker gerne i, og besvarer gerne almindelige gennemsnits-kunders spørgsmål, meget gerne endda, men når det udvikler sig i den retning du udviklede dit show til, så medvirker vi som nævnt ikke, hvis vi kan undgå det.

Du købte da heller noget, så, så er meningen med dit opkald åbenlys for enhver. Bevares, når man - som du, vælger at brække dig her på siden, anonymt og bag et tastatur, så er du mere end svær, at tage alvorligt på nogen måde.

PS.: Du kender jo vores "identitet", Vi vil gerne kende din. Hvem er du egentlig "Phoenix"? Sælger du selv radioer "Phoenix"?
Afventer dit svar.

Hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt - Effektivt - Billigt.

Jeg har kun gode ting at sige om at handle hos Dansk Vagt, nem webshop, hurtig ekspedition af varer og god service når der er brug for det.

Folk kan trygt og roligt handle på denne side.

14 de janeiro de 2025

Resposta da Dansk Vagt

Tak for de pæne ord, - det luner meget.

Hvor er mine penge..?

Hvor er mine penge..?
Har ringet adskillige gange på nummeret oplyst på jeres hjemmeside, og det er umuligt at komme igennem. Uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt, så får man meddelelsen om at nummeret er optaget i et andet opkald.
Der er intet svar fra mails heller.

Jeg har returneret et produkt fra jer som jeg d. 23/12 stadig ikke har fået refundering for.

Dette firma går mere op i at argumentere og levere dårlig kundeservice end at have tilfredse og tilbagevendende kunder.

Hold jer væk fra at benytte dette firma medmindre i gerne vil have dårlig kundeservice og miste jeres penge!

2 de dezembro de 2024

Resposta da Dansk Vagt

Hej igen Mattias - altid en udsøgt fornøjelse, at handle med dig i almindelighed samt at argumentere med dig i særdeleshed, netop fordi du ikke har den største X-faktor, når det kommer til at holde dig til sandheden.

Vi er lutter gode mennesker, - og da vi har besluttet at blive ENDNU bedre i 2025, har vi allerede betalt dig alle dine penge tilbage, netop til fristen og fordi vi midt i det hele besluttede os til, at blive ENDNU bedre end vi er allerede.

ARGUMENTATION??: Som du selv har opdaget: når du ikke just holder dig til den faktuelle sandhed, ja, så argumenterer vi gerne dybt og længe.

Det der også er supersjovt for os (som din udvalgte web shop leverandør), er, at du ignorerer fuldstændigt, at din foretrukne web shop du køber hos, OGSÅ har lovmæssige rettigheder. Det vidste du ikke?? Okay, vores ven, dét er så tilgivet, men prøv at sætte dig ind i disse rettigheder (bare lidt), så du i det mindste MÅSKE skriver NOGET rigtigt om os, næste gang vi handler sammen, hvilket vi håber sker allersenest i de første dage i det nye år.

INTET TELEFONSVAR: Jeg tror du er lige så stor en kylling, som de laveste usandheder du i øvrigt hælder ud her på siden. Hvorfor?? Fordi Mattias, - du ringer fra hemmeligt nummer når du får trangen til, at hælde dit skrald ud, her siden.. Vi har i anledning af dit telefon-skrald, fået alle linier til, at afvise anonyme opkald, - derfor ved vi, at du ringer fra et anonymt nummer. Prøv at ringe fra en telefon der viser nummer, så skal du bare se et lille julemirakel udfolde sig.

Til SLUT: Ingen kunder what-so-ever har i vores 10 år med web shoppen, mistet penge hos os. Ingen, Nada, Zip. Med undtagelse af kunder der sender et produkt tilbage, som disse kunder tydeligvis for et 2-årigt barn, eksempelvis har ødelagt med vilje, har blæst 5 cartoner rå Cecil uden filter, ned i æsken eller posen, - hvilket jo som bekendt gør, at produktet ikke kan sælges igen.

Som nævnt, kan vi kun glæde os til at skriges ved, når du ringer til os fra en telefon der viser nummer, gerne mellem jul og nytår. Hvis ikke, da gerne straks i det nye år. Vi krydser fingre og alt andet.............

Nu må du få dig en rigtig glædelig jul, ligesom alle os andre i Dansk Vagt´s web-shop.

RIGTIG GLÆDELIG JUL MATTIAS !!

PS: husk telefon med Vis Nummer Mattias ;-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Kundeservice svarer ikke tilbage.

Kundeservice svarer ikke tilbage.
Gps tracker viser 7 km forkert.

Takker for at refundere.
Undrer at mail ikke er kommet frem, men det sker desværre engang imellem.

1 de maio de 2024

Hej Michael.
Det ville være mere end rart, hvis du sendte f.eks. en e-mail til os med din klage over, at vi ikke svarer på dine henvendelser.
Vi har ledt efter ("klage")-mails fra dig, med søgninger på dit navn, din adresse, telefonnummer m.m.
Vi har søgt i perioden fra d. 01/01-24 til dags dato d. 11/08-24. Vi har søgt i de systemer vi kan søge søge i, men kan intet finde fra dig, bortset fra selve din ordre på den (defekte) GPS. Denne ordre stammer fra d. 24/04-24.

Dette køb stammer fra den sidste måned, hvor vores mand, var indlagt til genoptræning efter en blodprop med efterfølgende hjerneblødning. Vi haft lukket for salget i denne periode, også telefonisk. At du så er lykkedes med at komme igennem med en telefon klage, er fornemt.

Men et par uger inden dit køb, besluttede vi at smide alle GPS i affaldsbunken, GPS der til orientering indeholdt - og indeholder - varer der på ingen måder svarer til vores eller kundernes forventninger. Alle der har henvendt sig, har fået refunderet beløbet der er brugt på de 2 forskellige GPS vi havde på lager.
Vi har - i dag - refunderet de 288,41 kroner du brugte på købet, til den konto du brugte ved købet, også selvom vi heller ikke har modtaget den købte enhed.

Dansk Vagt -Web shop

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte 4stk BF888S walkier hos…

Jeg bestilte 4stk BF888S walkier hos DV...
Pakken landede efter en uges tid og alt så fint ud... Radioerne var i god stand, virkede perfekt og alt var som det skulle være...
Dog manglede de 4 stk Kenwood øresnegle som skulle have fulgt med...
Jeg skrev en mail til dem og forklarede mit problem... Under et døgn senere havde jeg modtaget ikke blot en venlig mail retur, men også en notering fra posten om at min pakke allerede var på vej...
Det er en super fin og ikke mindst lynhurtig service👍👍
Jeg ser at DV får stryg fra flere folk herinde og det viser sig som regel at være folks egen uvidenhed om de produkter de bestiller eller at der er mandefald i firmaet pga corona, ferie etc... Min oplevelse med dem har været god.. Jeg har kun oplevet at de har været venlige og meget servicemindede over for mig... Derfor får de 5 stjerner fra mig..
Og så håber jeg at det kan medvirke til at folk tæller til ti inden de farer i blækhuset..
Vi er alle mennesker og vi skal behandle hinanden ordentligt...
Mange tak til DV for den gode oplevelse👍👍
Vi handles ved igen...
Vh Jens

11 de julho de 2024

Hej Jens Christian.
Rigtig mange tak for dine venlige ord. Det luner rigtig rigtig meget, i en kold tid, hvor netop det at gemme sig bag en skærm, og så ellers bare hælde skrald ud fra tastaturet, synes at være en kedelig vane hos for mange mennesker. Desværre.

Og JA, 2023 og starten af 2024, har været en periode, vi end ikke under vores værste fjender, - som man siger. Det har været en rædselsfuld periode, hvor næsten alt hvad der kunne gå galt, er gået galt. Pyha, nå, men vi er optimister og kører på, så godt vi.overhovedet kan.

igen: mange mange tak for din opbakning!

Dansk Vagt - web shop
T. Schreiber

Tlf.: 3125 2727

Classificada 2 em 5 estrelas

Handle aldrig med dem

Handle aldrig med dem.
Købte kamara og står med batteri, men det var det ikke og ikke hjælpe at hente fra service.
Det er afprøvet og virker ikke uden batteri tilsluttet.

24 de junho de 2024

Hold da op "Anna"

Du er åbenbart ekspert udi kunsten at vide, hvor vi køber vores varer??.
Den vare du har købt, er fremstillet i Kina, men købt i Vietnam.

Men ja, når vi skal bestille varer, så åbner vi vores leverandøres web sider, lukker øjnene og peger med pegefingeren på skærmen og vælger på denne måde hvad vi vil købe. Med lukkede øjne, jf din påstand. Dernæst betaler vi for den vare vi ikke hved hvad er, og venter spændt på hvad postmanden kommer med. En slags juleaften faktisk og vanvittigt spændende, hvilke varer der mon kommer.

Du kontaktede os i dag, vred over, at der ikke var vedlagt batterier til det kamera du har købt.

Vi forsøgte ihærdigt, at overbevise dig om, at når enheden har INDBYGGET 3000MAH BATTERI, så skal du ikke bruge eksterne eller flere batterier.
Trods mange mange forsøg på at overbevise dig om, at enheden har INDBYGGET 3000MAH BATTERI, var du ikke kapabel nok til at forstå dette. Mærkeligt nok.
Hvis du går ind på danskvagt.dk, skriver "bend neck" i søgefeltet øverst på siden, så kommer du frem til varen som du har købt.
Der finder du så din vare, hvor det flere gange, også i overskrifterne, er nævnt, at enheden har "INDBYGGET BATTERI".
Ergo skal du IKKE bruge batterier. Det kan næsten alle forstå, dog ikke dig, da det ikke, jf. dig, er muligt at indbygge et 3000mAh batteri i sådan en enhed (?!).

Du svarer også NEJ til, at have afprøvet og/eller have opladet enheden.

Det skriger til himlen, at du baserer dine 2 stjerner uden at have afprøvet/ladet enheden.

Det svarer til, at forsøge at hælde benzin i en Tesla.

Ingen svar på mails

Jeg købte to sæt walkie talkies som tog lang tid om at komme fordi webshoppen var lukket pga. sygdom. I mellemtiden har jeg så købt fra en anden hjemmeside og skal ikke bruge disse walkie talkies mere. Har nu skrevet to gange til kundeservice for at returnere ordren og pakken er endda ikke åbnet, men intet svar.
Dårlig kundeservice!

Opdateret svar:
Jeg har fået svar på mail den 16 marts, men ingen svar på nogen mails overhovedet i april, så jeg vil gerne se hvad det er for nogle svar du snakker om :)

22 de abril de 2024

Hej Osmund.
Mange tak for din anmeldelse af vores web shop.
Før du begiver dig ud i, at dele 1-stjernede anmeldelser ud her på Trustpilot, kan jeg anbefale dig, at du tjekker din email postkasse ekstra GRUNDIGT, inklusive din **SPAM**-folder/mappe
Vi har besvaret dine emails til os, på følgende datoer:

03.03.2024 (intet mindre end 5 (FEM) besvarelser samme dag))
13.04.2024
15.04.2024
16.04.2024
22.04.2024

... så jo, det er yderst kritisabelt at vi aldrig svarer på dine henvendelser.

Dansk Vagt - web shop

Rigtig fin service

Rigtig fin service, bestilte en radio fredag, lørdag middag lå den klar til afhentning i pakkeshop :-)
Der er vist ikke mange der kan slå den service.

29 de setembro de 2023

Resposta da Dansk Vagt

Tak for din pæne anmeldelse..............

dårlig service fup webside

kæft en dårlig service de har
ringer man ind er det en sur kunde service der kører bil og ikke kan udtale sig før de er tilbage på kontoret også selv der går der flere dage før man for svar også skal man bruge en masse tid på og fortælle dem igen og igen hva problemet er
samt der cam er en billige udgave til over pris
hold jer væk fra der web fup side

14 de julho de 2023

Sendt fra Mail til Windows

Fra: Dansk Vagt
Sendt: 17. august 2023 12:00
Til: Søren Pedersen

Hej igen.

Hvis du tilslutter anlægget til bilen, starter og kører en tur på 10-15 minutter, går anlægget da også ud??

Fra: søren pedersen pedersen3329@xxxxxxxx.dk
Sendt: torsdag, august 17, 2023 11:50:57 AM
Til: Dansk Vagt info@danskvagt.dk
Emne: SV:

Som bekrevet fra starte har den været ladet op med jeres lader i sender med enheden og har ikke virket så har jeg brugt en anden lader hvor dan heller ikke vil lade op
Og den lader der er brugt er til en mobil og den kan lade en gps op men vil sige i ikke kan hjælpe og jeg nu står med en klump jeg ikke kan bruge til noget og en regning på 900 kr
Ledning var måske ikke virker men vis svaret hurtiger eller havde en til det ville du se kabelet ikke fejler noget er jeres bakcam der ikke kan vil virke
Skal vel ikke tænde og sluk hver 5 mit alle andre kan kører indtil man selv slukker det

Sendt fra Mail til Windows

Fra: Dansk Vagt
Sendt: 17. august 2023 11:43
Til: søren pedersen

Hej igen.

Vi kan ikke finde ud af, hvad der er galt, når bortses fra, at en ledning der ikke virker, ligesom enheden formentlig er ladet med for meget strøm.

Hvordan vil du have vi skal hjælpe dig??

Firma tlf. 3125 2727

info@danskvagt.dk

Fra: søren pedersen pedersen3329@xxxxxxxx.dk
Sendt: torsdag, august 17, 2023 11:39:06 AM
Til: Dansk Vagt info@danskvagt.dk
Emne: Re:

Jeg har brugt den mail du svaret på og nej har ikke fået svar siden du bad om foto af mine lader tjekker min mail hverdag så tjek lig jeres system Søren

Sendt fra Outlook til Android

From: Dansk Vagt info@danskvagt.dk
Sent: Thursday, August 17, 2023 11:32:51 AM
To: søren pedersen pedersen3329@xxxxxxxx.dk
Subject: Re:

Hej Søren.

Du må tjekke hvor dine emails bliver af, for vi har svaret dig på dine forespørgsler. Så vi har brugt rigtig meget energi og tid på at svare dig.

Din seneste e-mail tiil Dansk Vagt, web shop:

"DET GÅR IKKE UD DET TABER STRÆM OG GENSTARTER SELV MED JERES LADER hvilket er problemet det er jo ikke en skid vær vis video bliver stoppet efter 5 min og alt skal indstille igen er som om i ikke læse hva man har af problemer sgu aldrig har købt hos jer men sket er sket"

Dansk Vagt´s seneste E-mail tid dig:

Hej igen (Søren).

Det eneste jeg kan hjælpe dig med lige nu er, at du sender anlægget retur. Vi sender herefter anlægget til fabrikken og beder fabrikken om at finde ud af hvad der er sket og hvad der er overgået anlægget.

Du behøves ikke sende "den lader i har sendt med anlægget", da vi ikke sender nogle lader(e) med.

Det hjælper ikke din sag, at du skriver med store bogstaver. Tværtimod. Så hold dig til normal respektfuld "samtale", idet jeg ellers afslutter min korrespondance med dig, med det samme.

Du kan sende anlægget til vores adresse i Køge, som denne fremstår på vores website.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet til den rigtige pris.

Nemme at komme i kontakt med, nemme at kommunikere med og de holder deres aftaler til punkt og prikke.

Mindst lige så vigtigt, man kan altid komme i kontakt med dem.

30 de dezembro de 2022

Hej KnFc.

Tak for de pæne ord og den pæne omtale. Desværre er det altid meget nemmere at klage over alt mellem himmel og jord. Desværre. Derfor luner de pæne ord. Mange tak !

Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdeligt fup Firma hold jer langt…

Forfærdeligt fup Firma hold jer langt væk fra dem de er nogle svindler især ham ved navnet Aleksander han svare hverken på beskeder eller noget han ansatte mig først også gav han mig en opsigelse uden grund…

30 de junho de 2023

Troværdige at handle med

Er du skeptisk omkring at handle med Dansk Vagt?
Det var jeg også, men jeg tog chancen og kan nu varmt anbefale dem, du kan roligt gøre din handel hos dem.

Lad mig forklare:

Jeg var på udkig efter to Baofeng UV-9R PLUS, og så at Dansk Vagt havde den på et tilbud. Først fandt jeg det meget skeptisk, og de få anmeldelser på Trustpilot gjorde det ikke mindre.

Men så var det at jeg så de har en aftale med Viabill, og tænkt at så må der være en smule troværdighed, og hvis ikke ville det være let at trække pengene tilbage igennem Viabill. Derfor tog jeg chancen og lagde en ordre hos dem.

Derfra har Dansk Vagt gjort alt for at give mig en rigtig god oplevelse.

Jeg modtog øjeblikkeligt en ordrebekræftelse, og jeg tror ikke engang der gik 30 min så havde jeg ikke kun fået en mail med Trace & Trace nummer, nej jeg fik også en SMS fra dem om at min ordre var blevet afsendt.

Jeg tror aldrig jeg har oplevet at få en SMS på den måde før, ikke virksomheder der nok er større end dem. Den ekstra service giver derfor kun et ekstra plus.

Min pakke ankom i dag den 23. maj, indpakningen var gennemført, der var gjort alt for at pakke på produktet i kassen, virkelig god indpakning, det skal de have stor ros for.

Der lå også lidt til den søde tand, en fantastisk lille detalje, som for mig vidner om at Dansk Vagt er bevidst om at forsøge at yde en god service.

Produktet har jeg fået testet af i dag, og det lever op til forventningerne.

Jeg har INTET at klage over, Dansk Vagt har bevist at de er en troværdig virksomhed man kan stole på. Derfor skal de bestemt også have 5 stjerner.

Står du i samme situation som jeg stod i, håber jeg min oplevelse kan bruges.

Det bestemt nok ikke sidste gang jeg vil handle med Dansk Vagt, og de har mine varmeste anbefalinger.

Tak for en god handel og oplevelse med jer :)

23 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Det er efter handlen du oplever…

Det er efter handlen du oplever forskellen siges der. Og det er fuldstændig korrekt.
Og hos Danskvagt.dk bliver du godt behandlet.
Har haft lidt knas med et par produkter (produktfejl) og de er bare blevet byttet/rep. uden vrøvl.
Stor ros for det.
Jeg handler helt sikkert her igen.
Mvh
Christian

6 de março de 2023

Resposta da Dansk Vagt

Takker og bukker Christian B. - rigtig god påske til dig og dine.......

Classificada 5 em 5 estrelas

Dansk Vagt lever op til deres renomme

Dansk Vagt lever op til deres renomme, og man kan tydeligt mærket at de har været i branchen længe. Der er styr på arbejdsgangen, og alt foretages upåklageligt og med professionalisme.

22 de junho de 2022

Takker mange gange

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais