Bestilte 2 forskellige dirksæt, som hurtigt blev sendt. Da jeg hentede pakken var der kun et sæt i. Ringede derind og svaret var: "ja, det gik nok lidt hurtigt. Vi sender det manglende dirksæt... Ver mais
A empresa respondeu
Alt er som beskrevet. Jeg har netop modtaget mine laserpen jeg skal bruge under mit arbejde i brandvæsnet. Da jeg kender flere hos politiet der bruger denne var valget ikke svært. Denne pen med 350 m... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kan kun fraråde at handle hos alabazar. Jeg har købt et halsbånd, som kan afgive lyd, vibration og stød. Udstyret er gået i stykker 2 gange på under 1 år. Første gang får jeg varen ombyttet uden... Ver mais
A empresa respondeu
Havde en rigtig god oplevelse med at bestille teknik fra hjemmesiden. Bestilte min vare om fredagen - den kom allerede dagen efter lørdag ved middagstid. Jeg havde lidt problemer med at få teknikken t... Ver mais
A empresa respondeu
Gadgets, elektronik, værktøj og meget andet - kig indenfor!
Kirkeallé 10, 6510, Gram, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Ikke god svare ikke folk og spørger om en vare men har aldrig svaret mig så man skulle tro at det er en fup firma da de ikke svare på det man spørger om af vare så jeg regner ikke med at jeg får de vare jeg har bestilt så må jeg se på tirsdag om jeg modtager det ellers må jeg gå videre med det så må andre tage affære om sagen

Resposta da Alabazar
Jeg har idag modtaget en låsepistol fra Alabazar. Den har absolut ingen brugbar funktion og er defekt i indstillinger hvor man styre låsepindens mm den hopper skævt når man bruger aftrækker. Det er ikke værd at købe denne låsepistol og tro at man kan spare en dyr låsesmed. Kundeservice har været meget flinke ov vil sende mig en ny så det får de et par stjerner for. Men modellen kommer aldrig til at virke så længe de så skråt med pinden. Det kan være at nogle modeller ikke har den fejl. Men jeg har forsøgt mig med en elektrisk istedet for. Og Albazar er jo blevet snydt lige så meget som jeg er af deres forhandler de køber af.
Mvh
Heini
Tak for svar. Værktøjet er ikke i stykker det er bygget forkert. Så det er ikke et enkelt værktøj med fejl. Det er hele produkt serien og det er den billige låsepistol som sælges mange steder af en pris fra ca 300 til 700 kr.
Den er blank som Crome har en lille kobber skue bag på til at indstille slaglængde men den har heller ikke effekt. Låsepistolen slår skråt istedet for vandret og det gør den ubrugelig. Desværre. Jeg håber ikke at i har købt for mange af dem. I får kun problemer med produktet
Mvh

Resposta da Alabazar
Bestilte en vare der kom hurtigt. Vare var defekt, jeg sendte mail med info. Retursvar var med beklagelse og fik kort efter tilsendt ny vare der var testet inden afsendelse. Virker perfekt.
God service 👍😊

Resposta da Alabazar
Hurtig levering. Jeg modtog præcis, hvad jeg bestilte.

Resposta da Alabazar
Ved indpakningen af det bestilte opdagede firmaet en fejl. Jeg blev ringet op, og vi fandt frem til et andet produkt, som blev sendt omgående og modtaget dagen efter.

Resposta da Alabazar
Nu er der gjort Indsigelser I Mod Alabazar, og deres måde at drive forretning på, et søgsmål er en god forretning for mig, det bliver billigere for jer, at betale mine 259 kr for 13.1.2024 og 239 kr for 27.8.2024. Hold jer fra dette firma.

Resposta da Alabazar
Det var da dejligt at der var et sted hvor jeg kunne købe batterier som jeg ikke kunne finde andre steder på nettet
ordre nr 40030440

Resposta da Alabazar
Jeg har lige købt en ret fin ventilator.
Min betaling gik dog ikke igennem første gang, så jeg prøvede igen og det gik fint.
Dagen efter så jeg dog at der var blevet betalt 2 gange.
Jeg kontaktede derfor deres support og fik med det samme svar og uden problemer også mine penge retur.
Dagen efter modtog jeg min vare som absolut lever op til forventningerne.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Alabazar
Service ud over det forventlige. Kan kun anbefale dette firma.

Resposta da Alabazar
Jeg har købt 6 graveringspenne til den friskole, jeg arbejder på til glasgravering. De er så dårlig kvalitet - at de ikke kan bruges til et ordentligt resultat. Dette skyldes at metalspidsen vibrerer for meget - samtidig med at knapper og spids (metaldelen) falder ud af plastikken. 1 pen fik jeg slet ikke til at køre.
Jeg har tidligere brugt nogle penne, der lignede meget - (dem som Alabazar sælger - de er også hvide og blå). De fungerede fint - og børnene kunne lave virkeligt flotte præcise tegninger og glas). Derfor var jeg så skuffet over, at disse var ubrugelige.
Jeg har skrevet det til Albazar - men ikke fået svar fra kundeservice. Derfor skriver jeg her - så andre ikke køber de samme penne.

Virkelig dårlig kundeservice.
Jeg bestilte nogen genopladelige knapcelle batterier og en lader.
Først er 2 af de batterier jeg modtager ikke de samme som de andre. Jeg skriver og får af vide det bare fordi de fra et andet parti af der står noget andet på dem med de er ens alle sammen.
1 måned efter vil den ene af batterier ikke lade mere. (Den er kun opladet en gang) jeg skriver igen og får af vide det er fordi den er overafladet (det har jeg virkelig aldrig hørt om før) jeg skriver tilbage til dem, men bliver ignoret.
Lad være med af handle der, deres service er for dårlig og de er total ligeglade med en hvis man har problemer med en af deres vare.

Resposta da Alabazar
Min oplevelse med alabazar har kun været positiv. Flemming har virkelig givet god service og jeg har følt mig godt behandlet, kan kun anbefale at bruge dem.

Resposta da Alabazar
Vores datter købte en Wanbo T2 projektor på Alabazar, og den er superlækker! Derudover oplevede vi glimrende kundeservice og varen blev hurtigt leveret.

Resposta da Alabazar
Mega godt! Produktet er super og der er god service. Alabazar klart anbefales

Resposta da Alabazar
Super priser, blev sendt hurtigt fra lageret. Havde købt 2 af samme ting (bl.a.) men de sendte kun 1.
Én email til deres support, og så havde jeg manglende varer på vej i posten. God og hurtig service skal have en god karakter :)

Alt er som beskrevet.
Jeg har netop modtaget mine laserpen jeg skal bruge under mit arbejde i brandvæsnet. Da jeg kender flere hos politiet der bruger denne var valget ikke svært. Denne pen med 350 mW med grøn prik virker robust og kvalitetsmæssig som en rigtig god laser til prisen. Den opfylder alle mine krav. Ordren blev hurtigt ekspederet og afsend fra forhandler. Jeg er ret sikker på der bliver handlet til kollegaer også. Hvis denne laserpen skulle udvikles kunne det være fedt med et hylster til den.

Resposta da Alabazar
Købte en laser der inde, selve beskrivelsen på dette produkt lever overhovedet ik op til hvad de skriver. Fup og fidus!

Resposta da Alabazar
Alt var bare som det skulle være ... Samt at da jeg bestilte varerne, gik der lidt 'ged' i det. Jeg ringede til dem og det blev ordnet med det samme.
Jeg modtog pakke uden problemer ....
Super oplevelse at købe her, god kunde service

Resposta da Alabazar
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.