DASK - Dansk Skadedyrskontrol Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg udfyldte en formular på hjemmesiden ift. et tilbud på bekæmpelse af myrer. Martin kontaktede mig inden for 30 minutter. Vi aftalte en tid for første behandling, som blev foretaget dagen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Martin er verdens bedste og mest servicemindede menneske. Og utrolig rar. OG MEGADYGTIG. Vores myrer er nærmest udryddet. Skal skadedyr ha klask - så ring til Martin, fra DASK - NU

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har i flere år gjort brug af Dask til bekæmpelse af forskellige skadedyr. Jeg er yderst tilfreds med den service de yder, det serviceminded personale man møder. Jeg vil anbefale dem til al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Dask flere gang, med forskellig udfordringer af skadedyr, og alt er blevet bekæmpet. Og er atid blevet mødet af Martin, som er dygtig og ved hvordan man takler det. Hele vores familie bru... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Escrito pela empresa

Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super god kundeservice

Har i en længere periode fået fantastisk og professionel hjælp og rådgivning af de sødeste mennesker. Det har været trygt, at være i kontakt med jer. Bestemt en person vil jeg gerne takke ekstra meget, Martin, tusinde tak for din tålmodighed, og forståelse. Hilsen en meget tilfreds kunde.

3 de abril de 2024

Oprigtigt og kompetent behandling

Da jeg ringede til DASK spurgte de detaljeret ind til problemet, og fandt deraf ud af hvad det drejede sig om. Vi fik en grundig vejledning og 2 dage efter kom en flink servicetekniker og behandlede huset.

Forinden havde jeg ringet til 2 andre skadedyrsbekæmpere, hvor der slet ikke blev spurgt ind til problemet. Det ene firma havde ikke tid til at hjælpe og henviste til det andet firma, som hurtigt ville behandle for væggelus. Ved DASK fandt de dog hurtigt frem til at vi ikke havde væggelus men derimod lopper, hvilket var vigtigt ift at give den rigtige behandling. Så jeg kan klart anbefale DASK! De virker ærlige, reelle og meget kompetent ift deres fagområde. Desuden er de konkurrencedygtige på priserne, og skiltre tydeligt med dem på hjemmesiden, hvilket givet gennemsigtighed.

17 de abril de 2024

Stig

"DASK.NU leverede en fremragende service, da jeg havde brug for hjælp til at håndtere et skadedyrsproblem i mit hjem. Personalet var utroligt venlige og imødekommende fra start til slut. De var professionelle og effektive i deres arbejde og løste problemet hurtigt og effektivt. Jeg blev virkelig imponeret over deres ekspertise og dedikation til at levere en høj kvalitetsservice. Jeg vil helt sikkert anbefale DASK.NU til alle, der står over for lignende udfordringer. En topkarakter fra mig!"

16 de abril de 2024

Dask er et godt valg

Jeg valgte tilfældigvis Dask, da jeg frygtede angreb af væggelus i mit soveværelse til at bekæmpe disse eventuelle skadedyr. Firmaet (Martin) introducerede mig grundigt i måden bekæmpelsen skulle foregå på. Aftalen blev overholdt præcis til tiden. Bekæmpelsen foregik også som aftalt og spørgsmål blev besvaret professionelt undervejs. Firmaet forekom mig tillidsvækkende. Jeg kan kun anbefale firmaet, hvis du har mistanke om væggelus.

9 de fevereiro de 2024

5 store stjerner til Dask

5 store stjerner til Dask

Jeg kom hjem fra ferie med væggelus i kufferten og følte mig ret magtesløs. Man skal ikke læse meget for at finde ud af, at det kan man ikke håndtere selv. Der er mange firmaer derude, så jeg læste anmeldelser på Trustpilot og fandt Dask.nu. Firmaet får rigtig gode anmeldelser, og jeg må sige, at de taler sandt. Midt i en meget ubehagelig og stressende periode med væggelus har Martin og hans tekniker været meget professionelle, dygtige og servicemindede i en grad, jeg slet ikke troede fandtes mere. Ved den første samtale fik jeg præcist at vide, hvordan jeg skulle forholde mig med tøj, der skulle fryses ned eller tumbles, og hvordan det efterfølgende skulle pakkes ned i perioden. Herefter tog firmaet over, og jeg kunne slappe af. Hele vejen igennem forløbet har jeg været i kontakt med Martin, som altid er rar og behagelig at tale med, og som har svaret på de spørgsmål, der var mange af. Det har været meget trygt. Alle aftaler er altid blevet holdt til punkt og prikke i behandlingsforløbet, som nu er ved at være ved vejs ende.
Jeg giver de allerbedste anbefalinger til Dask.nu og kan kun ønske for andre, der måtte være så uheldige som mig, at de bruger firmaet. Det er en rigtig god oplevelse midt i en mildest talt træls tid.

15 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis du skal give myrerne en tur

Hvis du skal give myrerne en tur, så har DASK.nu midler der dur! De ved hvad de snakker om og kommer gerne med råd og vejledning. Super venlig og engageret i sin tilgang. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bruger DASK.nu.

7 de fevereiro de 2024

Entuiastiske og professionelle

Vi har anvendt DASK til både bekæmpelse af mosegris/muldvarp og rotter. DASK er meget professionelle og entutiastiske i deres tilgang og er altid klar til at hjælpe både på matriklen og per telefon. Vi kan varmt anbefale dette firma.

22 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fabelagtig service, ordentlighed og redelighed

Fabelagtig service! Glem alt om "alle de store"! Hos DASK var de ærlige omkring tvivl om effekten af et middel mod en konkret (sjælden) bille-art fra start af. Indvilgede i at give det et forsøg, hvor andre bare meldte hus forbi. Fik et virkelig flot tilbud og så gav de det en ordentlig skalle. Fantastisk dialog fra start til slut.

Ingen ventetid på telefon, kort ventetid på at skadedyrsbekæmperen ankom på adressen, fantastisk fair pris og ikke mindst en virkelig venlig og behagelig behandling (kun af os - ikke billerne!) hele vejen igennem.

Hvis man kunne give en ekstra stjerne for ordentlighed og redelighed, så var det klart DASK, der skulle have den! Det hører sgu til sjældenhederne, at man støder på virksomheder, der ikke kun skriver og reklamerer med, at de går op i god service til kunderne, men rent faktisk lever op til det og endda i en grad, hvor man bare må bukke sig i støvet. Tusind tak for jeres måde at være på, jeres professionalisme og virkeligt gode behandling. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, hvor vi henvender os, hvis det skulle blive aktuelt en anden gang.

8 de novembro de 2023

Ordenlighed og professionalisme

Ud over at Martin og Co har valgt et fantastik sjovt navn, så er de også yderst professionelle og kompetente.
Vi har været uheldige at have et problem med væggelus. Efter flere samtaler med Martin har han selv vurderet, at det ikke er nødvendigt med et besøg og har ej heller sendt en regning.
Mange andre havde straks foreslået et besøg og dermed en og sendt en faktura.
Derudover har samtalerne været konstruktive og han har kunnet berolige og guide os i forhold ned nedkæmpelsen af utøjet.
Stor tak og endnu større anbefaling her fra.

10 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ringede vedr. muligt skadedyr. Sendte billeder og blev ringet op umiddelbart efter med svar, og evt. behandling. Meget venlig og imødekommende og med tålmodighed til at besvare mine mange spørgsmål! Dem vil jeg på det bestemteste give min varmeste anbefaling.

16 de outubro de 2023

Fremragende service

Vi tog kontakt til DASK fordi vi havde været så uheldige at erhverve os et væggelus angreb i vores hus efter at have fået senge fra et hotel. Vi vågnede op dagligt med voldsomt udslet og var mildt sagt enormt presset..

Vi bliver derfor sat i kontakt med Martin, som prompte guider og vejleder os til punkt og prikke, allerede bed første opkald!
Han får lagt en god fagligt kompetent plan for hvordan vi kommer problemet til livs og går i sving med at behandle kun 2 dage efter kontakt.
Han får styr på det og giver os tilmed gode råd til forebyggelse fremadrettet, så vi kan være væggelusfri i fremtiden!

Generelt helt igennem fantastisk service og punktlighed. Vi har været så glade for at have valgt dask!

27 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Når service og bekæmpelse går hånd i hånd

Jeg har af flere omgange være i kontakt med Dask.nu og jeg er yderst tilfreds med de virkelig gode service. Martin har virkelig formået at anerkende mig i problematikken, og handle hurtigt så jeg kunne komme af myrerne i en fart. Jeg havde selv samme dag besøg af Patrick, en mega kompetent medarbejder fra Dask.nu, han havde en meget bred viden og gav en effektiv behandling. Dask får top point fra mig.

5 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk behandling både af kunder og…

Fantastisk behandling både af kunder og skadedyr.

Har brugt DASK i flere sammenhænge lige fra, skimmelbiller, myrerangreb, gedehamse og svirrefluer. Alle gange har kvaliteten og behandlingen været i top, med god dialog, rådgivning, behandling og opfølgning. I mit tilfælde har jeg talt i telefon med Martin og Patrick har besøgt os. Og man får hurtigt en fornemmelse af de tager det seriøst, de taler sammen og er effektive. Intet negativt herfra!

12 de setembro de 2023

God vejledning

Havde en rigtig god snak, hvor jeg fik relevant og hjælpsom vejledning over telefonen.

29 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais