Jeg udfyldte en formular på hjemmesiden ift. et tilbud på bekæmpelse af myrer. Martin kontaktede mig inden for 30 minutter. Vi aftalte en tid for første behandling, som blev foretaget dagen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Martin er verdens bedste og mest servicemindede menneske. Og utrolig rar. OG MEGADYGTIG. Vores myrer er nærmest udryddet. Skal skadedyr ha klask - så ring til Martin, fra DASK - NU
Jeg har i flere år gjort brug af Dask til bekæmpelse af forskellige skadedyr. Jeg er yderst tilfreds med den service de yder, det serviceminded personale man møder. Jeg vil anbefale dem til al... Ver mais
Vi har brugt Dask flere gang, med forskellig udfordringer af skadedyr, og alt er blevet bekæmpet. Og er atid blevet mødet af Martin, som er dygtig og ved hvordan man takler det. Hele vores familie bru... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.
Informações de contacto
Vindinggård Ringvej 1, 7100, Vejle, Dinamarca
- info@dask.nu
- dask.nu
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
God service, får hvad man bliver lovet
Altid tilgængelig. Rigtig god kommunikation. Hver gang jeg har henvendt mig får jeg er opkald hvor vi aftaler nærmere.
De behandlinger vi har fået mod sølvfisk og myrer hjulpet upåklagelig.
Stor anbefaling herfra.
Super dygtige og professionelle
Vejledning
Jeg har fået vejledning af Thomas i forhold til om jeg havde skægkræ eller sølvfisk i mit hus. Thomas virkede utrolig troværdig(i modsætning til en del af de andre skaderdyrsbekæmpere som jeg har snakket med), og gav man ganske gratis hans bud på hvilket dyr det drejede sig om.
Han mente at det var sølvfisk som jeg havde besøg af, selvom det for ham vil være mere gunstigt hvis det havde været skægkræ.
Kæmpe anbefaling herfra.
Kun ros herfra
Jeg har sjældent oplevet sådan en god service og passionen for at hjælpe os i en enormt frusterende situation skinner igennem.
Vi fik hjælp af Martin, som er yderst hjælpsom, informativ, høflig og forstående. Giver sig tid og er meget dygtig og professionel.
Kæmpe ros herfra.
God service fra kompetent medarbejder
Vi var desværre så uheldige at have besøg af murbier sidste år. Jeg ringede derfor til DASK for at få noget hjælp. Jeg var så heldig at få fat i Martin, som rådgav mig om, hvordan jeg kunne få udbedret problemet og han havde endda viden om, hvilken fugemasse jeg skulle bruge. Martin har sparet mig for en skadedyrsbekæmper og en mure. Det er hvad jeg kalder for god service.!
Myrerbekæmpelse
Vi havde problemer med tilbagevendende myrer-familier. Da de ikke var velkommen bestilte vi DASK til at komme og hjælpe os.
God service, rare ansatte, effektiv behandling og fint til prisen.
Hvis vi får uønsket besøg igen, ringer vi til DASK.
Kan klart anbefale DASK skadedyr
Kan klart anbefale DASK skadedyr. Hurtig service og vi har ikke set skyggen af den mår siden 👍 fair priser.
Klar anbefaling.
DASK er fantastiske.
Venlige og rare medarbejdere Jonas og Thomas.
og Martin (Chef)
De tager pænt fodtøjet af og er meget forsigtige ved ens ting.
Vi har fået sprøjtet for skægkræ x 3.
Fair pris og effektiv behandling.
Vi ser forsat (døde) skægkræ. Men vi venter tålmodigt på at de forsvinder, vi har fået lagt æddegift, og sprøjtet sidste gang for 2 uger siden.
Kan klart anbefale DASK til andre.
Har lige haft besøg fra Dask.
Har lige haft besøg fra Dask.
Professionel gennemgang af huset.
Flink og imødekommende team med stor know how.
Kan klart anbefales
Venlig og professionel - og fin pris
Vi har fået sprøjtet huset for kattelopper. Vi fik en masse gode råd også. Venlig og professionel skadedyrsbekæmper. Og fair pris. Kan kun anbefales.
Super service og yderst proffesionelle…
Super service og yderst proffesionelle !!
Vi har havde Jesper fra DASK forbi vores hus, da vi igennem længere tid har haft problemer med skægkræ / sølvfisk.
Vi havde en god snak om problemet pr tlf. Dagen efter kom Jesper og forklarede alt om processen og skadedyrene og gik derefter grundigt til værks med at bekæmpe de små krapyler. Nu er der gået 1 uge og vi har ikke set skyggen af dem.
Jeg vil ikke betænke mig med at ringe til DASK en anden gang og de får mine varmeste anbefalinger
Super hurtig asistance kom få timer…
Super hurtig asistance kom få timer efter jeg ringede god vejledning i hvad jeg selv ku gøre for ikke at få mår ind igen
Super forløb
Overholder aftaler.
Hurtigt og effektivt blev mus i køkkenskab fanget.
Kompetent og venligt personale.
Kan helt klart anbefales.
Kan varm anbefales fantastisk…
Kan varm anbefales fantastisk bekæmpelse af muldvarper 👍
Vejledning vedr. skadedyr
Tak til Martin for god vejledning vedr. uønskede husdyr.
Der er ingen tvivl om at skulle jeg få brug for skadedyrsbekæmpelse, vil det være ham jeg ringer til
Kompetent
Kompetent, saglig og ærlig rådgivning modtaget af Martin.
En usædvanlig nyttig og god oplevelse!
1000 tak
1000 tak til Martin for super kompetent rådgivning og din flinke måde at være på.
Venligst
Tina Basse
Bedbugs på hotelværelse
Efter tre ugers interrail bød vores sidste hotel på bedbugs. Vi blev meget nervøse, googlede og googlede, men blev mere nervøse. Vi valgte derfor at ringe til Dask.nu og fik Martin i røret. Han forklarede os stille og roligt, hvad vi skulle gøre. Det gav en kæmpe ro at få råd(60-70 grader i tørretumbler minimum 30 minutter med alt tøj eller syv døgn i fryseren). Kæmpe thumbs up.
Absolut professionel service og…
Absolut professionel service og tilgang.
Obs Vi har ikke købt en service, kun snakket med dem.
De ringede op, hørte om sagen, stillede simple spørgsmål, som andre ikke havde, som vendte hele sagen (at skadedyrsbekæmperne for borebiller nok ikke kunne hjælpe i vores bestemte situation, da arbejdet ville ikke kunne udføres ordentligt i vores sag).
Så de sparede os penge fra at have folk ude og se (og betale dem for at se vores situation, som allerede ville kunne have været afvist over telefonen). Og de ønskede tydeligvis at levere oprigtig kvalitet.
Yderst faglig snak og de kom med løsningsforslag til os, nu hvor de ikke kunne hjælpe os. Desuden vedlagt yderligere kontaktoplysninger etc, således vi kan igen tage en faglig snak med dem ved behov.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.