DASK - Dansk Skadedyrskontrol Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg udfyldte en formular på hjemmesiden ift. et tilbud på bekæmpelse af myrer. Martin kontaktede mig inden for 30 minutter. Vi aftalte en tid for første behandling, som blev foretaget dagen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Martin er verdens bedste og mest servicemindede menneske. Og utrolig rar. OG MEGADYGTIG. Vores myrer er nærmest udryddet. Skal skadedyr ha klask - så ring til Martin, fra DASK - NU

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har i flere år gjort brug af Dask til bekæmpelse af forskellige skadedyr. Jeg er yderst tilfreds med den service de yder, det serviceminded personale man møder. Jeg vil anbefale dem til al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Dask flere gang, med forskellig udfordringer af skadedyr, og alt er blevet bekæmpet. Og er atid blevet mødet af Martin, som er dygtig og ved hvordan man takler det. Hele vores familie bru... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Escrito pela empresa

Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

17 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

STIK MOD ALT FORNUFT.

Jeg føler mig godt og grundigt "Bagrendt". Her kom en person fra Dansk Skadedyrskontrol som skulle fjerne et hvepse bo og et bi bo i jorden. Han sprøjtede noget ind over hvepse boet og det samme gjorde han ud over bi boet i jorden, det hele tog ET KVARTER og vi kom af med 2600, 00 kr for operationen. Jeg har fået oplyst forkert pris, ligesom den samme operation hos de fleste andre der fjerner hvepse og bier koster mellem 6 0g 800 kr pr stk ALT inclusive.

9 de agosto de 2022

Professional and pleasant

Professional, friendly, prompt and thorough. These guys know what they’re doing and they are pleasant to interact with. Called them on a Monday and had someone on-site Wednesday to take care of murbier.

6 de julho de 2022

Virkelig god service!

Jeg ringede ind til DASK, efter formodning om væggelus. Jeg havde en rigtig god snak med Martin, som virkelig kunne berolige mig. Vi skulle ikke have gang i behandling, men alligevel tog han sig tiden til at besvare alle mine spørgsmål. Det er virkelig god kundeservice! Jeg ville anbefale alle der har skadedyrsproblem at kontakte DASK - man føler sig hørt og ekstremt godt hjulpet. Stort tak herfra.

30 de maio de 2022

Væggelus bekæmpelse

Vi var ramt af væggelus og kontaktede dask.nu og vi havde en god snak med Martin over telefonen. Han ved stort alt om dette og var meget kompetent til at forklare og berolige os. Vi fik 3 behandlinger mod væggelus og pt er der ingen at se. Kan klart anbefale dask.nu og følg endelig deres råd! Vi gjorde og det lykkes pt at få has på de små sataner.
Som sagt, følg deres råd så har i større chance for succes.

30 de maio de 2022

Myrebekæmpelse

Jeg brugte dask.nu til myrebekæmpelse, og al spillede bare! Venlig og kompetent medarbejder som vidste hvad der skulle til. Varmeste anbefaling herfra, jeg kommer til at bruge firmaet fremadrettet!

5 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Super rådgivning ifm second opinion

Jeg kontaktede dem for second opinion ift mistanke om møl, som anden skadedyrsbekæmper havde sagt det var, efter fremsendelse af fotos. DASK kunne fortælle at det IKKE var møl og professionel behandling ikke var nødvendig. Gratis råd og vejledning og knap 5.000 kr. sparet som den anden ville have for at rense sommerhuset. Ærlig og kompetent rådgivning - uden det kostede en krone. Kommer helt sikkert igen hvis jeg skulle få andre uventede besøg der kræver handling. Varme anbefalinger herfra.

4 de maio de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Har ræv i haven

Har ræv i haven, og selvom DASK ikke kan gøre noget da den er med hvalpe, så fik jeg meget fin rådgivning omkring muligheder.

20 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bondefangeri

Bondefangeri. 1.975 kr. for praktisk talt ingenting. Intet konkret blev gjort - kun italesat. Istedet blev et A4-ark udleveret med ting, man selv skal gøre.

11 de abril de 2022

God og samvittighedsfuld rådgivning

God og samvittighedsfuld rådgivning. Ringede ang. større myreproblem i haven, og blev rådgivet i, hvordan vi kunne løse det selv. De ville selvf. gerne hjælpe os med det, men økonomisk ville det ikke kunne svare sig, fremfor at gøre det selv. Så super god service! Ringer klart en anden gang hvis vi får andre problemer!

30 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og meget kompetent hjælp

Venlig og meget kompetent hjælp. Det er tydeligt at dem man snakker med i DASK ved hvad de snak om. Der bliver lytte til en og givet en klar rådgivning om hvordan de vil gribe problemet an. Kan varmt anbefales.

2 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik meget kompetent vejledning

Jeg fik meget kompetent vejledning, hvor man vurderede vores situation seriøst og omhyggeligt, uden behov for at sælge ydelser der ikke var nødvendige eller lignende. Jeg er meget tilfreds med jeres hjælp. Tak!

7 de dezembro de 2021

Fantastisk service

Jeg har i flere omgange i møder med skadedyr ringet til DASK. De yder en stor service ved vejledning og gode råd. Jeg har ikke haft penge op af lommen, men har fået utrolig god hjælp uanset. Jeg vil anbefale alle andre at få skrevet/ringet til DASK, for de er klar til at hjælpe.

6 de dezembro de 2021

God og seriøs rådgivning

God og seriøs rådgivning. Vellykket nedkæmpelse af vægdyr. Vi har prøvet andre firmaer som ikke ikke klarede opgaven. Anbefaler dask.nu til alle.

9 de novembro de 2021

Rigtig god service!

Vi var bekymrede for, om vi havde fået væggelus efter et ferieophold.
Vi ringer derfor til Dask og får fat i Martin.
Han er meget venlig og løsningsorienteret. Vi aftaler, vi sender billeder og video til ham af “problemet”, så han kan vurdere, hvorvidt der er brug for hjælp eller ej.
Kun 20 minutter senere ringer Martin tilbage med den gode nyhed, at det IKKE er væggelus. Så vi slap med skrækken.
Vi vil give Martin og dermed også Dask vores bedste anbefaling.
Hurtigt og effektivt - tak for det!

1 de novembro de 2021

Samvittighedsfuld og vedkommende telefonrådgivning+kundeservice

God og vedkommende telefonrådgivning. Fik god rådgivning og afklaring af behov og rådgiveren var ikke ked af at sige, at med den håndværker jeg havde haft ude til at se på rottesikring, så lød det til, at det ville være til overflod at få dem ud - til unødvendig udgift for os. Fik oplevelse af en god og samvittighedsfuld kundeservice.
Jeg ved bestemt hvor jeg skal kigge efter hjælp, hvis behovet (7, 9, 13) skulle vise sig.

13 de junho de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais