we werden vriendelijk geholpen, goede service, echt kijken wat mogelijk is en de beste oplossing. onze harde schijf was kapot door kortsluiting en ons bedrijf stond bijna geheel stil, door de goede... Ver mais
Maken waar wat zij beloven. had eerst telefonisch contact, schijf aangeleverd, offerte ontvangen in ruim één dag. Na akkoord was recovery gereed binnen 14 dagen. Ik had geluk, alle data zijn hersteld... Ver mais
Nadat mijn externe harde schijf gevallen was en de bestanden niet hersteld konden worden door de plaatselijke computerwinkel, kreeg ik de tip om het bij Data Recovery Nederland te proberen. Wat ideaa... Ver mais
Data Recovery Nederland biedt professionele hulp bij dataverlies. Data Recovery voor alle media - alle merken - alle besturingssystemen.
Rondweg 55, 5406 NK, Uden, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Helaas was mijn harde schijf gedeeltelijk beschadigd maar heeft DRN bijna alle bestanden weten te herstellen. Nu zelf nog even 1,5 TB aan foto,s opnieuw in mijn fotoalbum gaan indelen :)

Resposta da Data Recovery Nederland
Bij het inleveren van de harddisc kreeg ik geen ontvangstbewijs, wat wel de bedoeling was. Na een belletje met het bedrijf werd ik gerust gesteld dat het in orde kwam en dat het goed was binnengekomen. De status van het onderzoek is online goed te volgen. Bij terugzending was er gedoe met UPS over dat de schijf geleverd zou zijn bij een afhaalpunt, maar dat bleek niet zo te zijn. Ook wederom na een belletje werd ik gerust gesteld, dat mocht het niet geleverd worden zij altijd nog een back-up van de gegevens hebben en zij evt nog een kopie konden versturen mocht dit nodig zijn. Uiteindelijk de harddisc goed ontvangen en erg tevreden.

Resposta da Data Recovery Nederland
Wij zijn tevreden over de service. Zij hebben de data op onze harde schijf succesvol weten terug te halen.

Resposta da Data Recovery Nederland
Ik was alle data van een schijf van 16 kwijt.
90% heb ik terug.
Etg blij mee en tijdens het proces kan je op je eigen pagina de voortgang volgen.
Zeer professioneel

Resposta da Data Recovery Nederland
Door stroomstoring externe schijf niet meer toegankelijk. DRN heeft alle bestanden weer kunnen herstellen. De communicatie van begin tot eind, inclusief duidelijke updates tijdens de herstelwerkzaamheden, was uitstekend.

Resposta da Data Recovery Nederland
Zeer vlotte communicatie, duidelijke informatie en goede service.

Alle data hersteld!!
pittige prijs maar snel en goed contact. zeer tevreden

Resposta da Data Recovery Nederland
Goede en correcte behandeling, gewenste resultaat bereikt. Wel vrij prijzig, ook in relatie tot de in 1e instantie verwachte prijs via de website.
Uitstekende communicatie.

Resposta da Data Recovery Nederland
Super vriendelijk, snelle service. Wel een beetje duur maar ça va.

Resposta da Data Recovery Nederland
Als Computer- en Servicewinkel werk ik al langere tijd samen met Data Recovery nederland, altijd naar tevredenheid!

Resposta da Data Recovery Nederland
Kostbare data verliezen is echt een nachtmerrie. Boekhouding kwijt, ontwerpen kwijt…. Natuurlijk, ik had regelmatig een backup moeten maken zoals ik altijd deed…. Tot 5 jaar terug. DRN kon de data binnen twee weken (waarin ook de feestdagen zaten) terugvinden. Dure les, maar ik ben er blij mee.
Super kwaliteit, je kunt het hele proces online bijhouden. Daarnaast ook via de mail snel en goed contact gehad. Heb bijna alle bestanden van mijn kapote externe harde schijf terug gekregen en wat ben ik daar blij mee!!

Resposta da Data Recovery Nederland
Goede en duidelijke communicatie. Je weet exact is welk stadium het onderzoek zich bevindt.

Resposta da Data Recovery Nederland
Duidelijke mededeling over de kosten en de mogelijkheden om verloren gegane data terug te krijgen.
Na herstel bleek dat bijna alle verloren gegane data weer te lezen c.q. te gebruiken was.
Ik kan RDN bij iedereen aanbevelen.

Resposta da Data Recovery Nederland
Ik kreeg mijn externe harde schijf niet meer geopend, op geen enkele manier. DRN is erin geslaagd om dit wel in orde te brengen! De communicatie via de website is duidelijk, je weet steeds met welke stap ze bezig zijn tijdens de recovery. Er werd van bij de start een einddatum vooropgesteld, deze werd echter redelijk overschreden. Maar het resultaat telt, ik ben zeer tevreden.

Resposta da Data Recovery Nederland
DRN is betrouwbaar en doet wat ze beloven! Goeie communicatie en eerlijke informatie. De service kost wat maar je krijgt óók wat! Van harte aangeraden hoor.

Resposta da Data Recovery Nederland
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Gelijk antwoord na de betaling. Duidelijke uiteenzetting van het probleem.

Resposta da Data Recovery Nederland
Jullie zijn duidelijk, direct en hebben jullie zaakjes op orde. De website geeft duidelijke info over de status van de reparatie. Fair dat als data niet hersteld kan worden er géén kosten zijn. Heel belangrijk voor mij was dat jullie op alle mailwisseling snel en adequaat reageerde. Kortom professioneel en daardoor vertrouwen wekkend.

Resposta da Data Recovery Nederland
Heel goede service en response van het bedrijf. Goede restoratie van bijna al mijn bestanden van de kapote hard drive.