Leia as opiniões dos outros
De communicatie verliep van het begin tot het einde goed. Het herstelproces heeft iets langer geduurd dan gepland maar heb hier uitleg over gekregen waarom.
Informações sobre a empresa
Data Recovery Nederland biedt professionele hulp bij dataverlies. Data Recovery voor alle media - alle merken - alle besturingssystemen.
Informações de contacto
Rondweg 55, 5406 NK, Uden, Holanda
- 0413270314
- info@datarecoverynederland.nl
- datarecoverynederland.nl
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Veel geredde bestanden dankzij DRN
Nadat mijn externe harde schijf gevallen was en de bestanden niet hersteld konden worden door de plaatselijke computerwinkel, kreeg ik de tip om het bij Data Recovery Nederland te proberen. Wat ideaal is, is de gratis diagnose en de no cure no pay policy. Dat geeft vertrouwen. De bestanden op mijn schijf zijn voor bijna 80% hersteld, daar ben ik ongelooflijk blij mee!
Ja, het is prijzig en het is een langdurig proces, voor mij is het het waard.
Klantencommunicatie
Top!
Top! 99,06 % van mijn verloren gewaande data op mijn kapotte externe harde schijf door jullie hersteld. Het kost een paar centen, dan heb je ook wat.
Bijna al mijn data terug!
DRN heeft bijna al mijn data terug weten te krijgen. Daarnaast was het contact ook prettig, DRN staat je snel te woord. Al met al een positieve ervaring aan overgehouden, ondanks dat de situatie met kans op dataverlies natuurlijk niet leuk is
Snelle service, professioneel en grondig werk
Het verschil tussen de prijsinschatting en de effectieve prijs was wel groot. Over de service zelf heb ik geen klachten. Harde schijf werd zeer snel thuis opgehaald, zeer transparant op de website te volgen welke stappen er gezet worden. Zo goed als alle documenten konden gered worden wat een heel grote geruststelling was.
Bestanden gered
Ik was erg bang dat al mijn bestanden weg zouden zijn, maar Data Recovery Nederland heeft 97% van al mijn foto's en werkdocumenten van meer dan 10 jaar kunnen redden! Het was even wachten, en niet goedkoop, maar dat was het waard, ik ben erg opgelucht.
DRN Data recovery beste van het beste
DRN Data recovery beste van het beste. Duidelijk in communicatie en prijzen.
Super goede prijs-kwaliteit ervaring
Duidelijke communicatie
Goed product afgeleverd
Super kwaliteit; oude schijf gevallen en bijna al onze foto’s kwijt; nieuwe schijf geleverd door DRN met het merendeel van onze foto’s en bestanden op.
Goede service en een snelle afhandeling
Goede service en een snelle afhandeling
Hoezo versleuteld?
Altijd fijn om je data terug te krijgen op het moment dat je RAID configuratie ermee ophoudt i.v.m. een defecte schijf. Wat ook fijn zou zijn is dat er zorgvuldig met je data wordt omgegaan op het moment dat je het uit handen geeft. Hier heeft DRN echter op een grove manier gefaald. De doorlooptijd van de case duurde al veel langer dan aangegeven. Nu was dat op zich geen probleem, maar wanneer je na 2 telefoontjes wordt verzekerd dat het pakket onderweg is, wat niet zo blijkt te zijn, dan gaat er iets niet goed. Op email wordt al helemaal niet gereageerd, dus daar zijn zeker nog verbeteringen mogelijk. Nu naar de herstelde data. Fijn dat je een email krijgt met daarin een encryptiesleutel om je opgestuurde data mee te ontsleutelen. Het zou echter nog veel fijner zijn dat de data ook daadwerkelijk versleuteld is! Niet gebeurt, gewoon zo opgestuurd zonder versleuteling. Hele bedrijfsinfo zo met een postbode verstuurd. Wederom een mail gestuurd met mijn ervaring en gevraagd om een gepaste reactie. 2,5 maand verder en nog steeds geen reactie. De volgende keer kijken we even verder.
Case: 2-49998
Goede ervaring
Goed bereikbaar, eerlijk advies en snelle reactie. Ze hebben mijn documenten bijna allemaal terug kunnen halen.

Resposta da Data Recovery Nederland
DRN is een echte aanrader
Correcte afhandeling zowel naar het terug vinden van bestanden als het aanleveren van nieuwe externe harde schijf met alle files erop.
Behulpzaam tijdens problemen uitlezen van filelist.
Dit alles binnen het tijdsbestek dat zij voorstellen.Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Resposta da Data Recovery Nederland
Helaas was mijn harde schijf…
Helaas was mijn harde schijf gedeeltelijk beschadigd maar heeft DRN bijna alle bestanden weten te herstellen. Nu zelf nog even 1,5 TB aan foto,s opnieuw in mijn fotoalbum gaan indelen :)

Resposta da Data Recovery Nederland
Je gegevens zijn in goede handen
Bij het inleveren van de harddisc kreeg ik geen ontvangstbewijs, wat wel de bedoeling was. Na een belletje met het bedrijf werd ik gerust gesteld dat het in orde kwam en dat het goed was binnengekomen. De status van het onderzoek is online goed te volgen. Bij terugzending was er gedoe met UPS over dat de schijf geleverd zou zijn bij een afhaalpunt, maar dat bleek niet zo te zijn. Ook wederom na een belletje werd ik gerust gesteld, dat mocht het niet geleverd worden zij altijd nog een back-up van de gegevens hebben en zij evt nog een kopie konden versturen mocht dit nodig zijn. Uiteindelijk de harddisc goed ontvangen en erg tevreden.

Resposta da Data Recovery Nederland
Wij zijn tevreden over de service
Wij zijn tevreden over de service. Zij hebben de data op onze harde schijf succesvol weten terug te halen.

Resposta da Data Recovery Nederland
Ik was alle data van een schijf van 16…
Ik was alle data van een schijf van 16 kwijt.
90% heb ik terug.
Etg blij mee en tijdens het proces kan je op je eigen pagina de voortgang volgen.
Zeer professioneel

Resposta da Data Recovery Nederland
Bestanden weer hersteld na stroomstoring
Door stroomstoring externe schijf niet meer toegankelijk. DRN heeft alle bestanden weer kunnen herstellen. De communicatie van begin tot eind, inclusief duidelijke updates tijdens de herstelwerkzaamheden, was uitstekend.

Zeer vlotte communicatie
Zeer vlotte communicatie, duidelijke informatie en goede service.

Goed!
Alle data hersteld!!
pittige prijs maar snel en goed contact. zeer tevreden

Goede en correcte behandeling
Goede en correcte behandeling, gewenste resultaat bereikt. Wel vrij prijzig, ook in relatie tot de in 1e instantie verwachte prijs via de website.
Uitstekende communicatie.

Resposta da Data Recovery Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.