Det går inte att genomföra betalningen hos KLARNA man kräver biometrisk information, pass, ID-Kort, ansiktsbild mm. Det fungerar inte att skanna bild och dokument. Detta är helt absurt. Det är tillr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag är så glad att ni finns. Nu har så mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan beställa efter konsultation med min homeopat, det är fantastiskt. Lättsam snygg sida och lätt att söka på... Ver mais
Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissättning och ofta rabatterade priser på visst sortiment och det är alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjänst med toppen fint bemötande! ❣️Lättsamma... Ver mais
Produkterna är mycket bra. När jag beställde denna gång på nätet var jag lite för snabb och glömde ett par produkter. Ringde lite senare och det var enkelt att ändra och lägga till i min beställning.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hälsa med fokus på hållbart och naturligt! Här hittar du homeopatiska läkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nätet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hälsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanläggning i Västra Frölunda är GMP- och HAACP-certifierad.
Informações de contacto
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ej fått min ena vara
Ej fått min ena vara!
Fick 2 av mina 3 produkter.
Räknar kallt med att detta åtgärdas . Alla kan göra fel med förutsätter att bli kompenserad .

Resposta da DCG Nordic AB
Mycket bra produkter fin och enkel…
Mycket bra produkter fin och enkel hemsida

Bra service och utbud med bra produkter
Bra service och utbud med bra produkter

Resposta da DCG Nordic AB
Väldigt trevligt bemötande och bra…
Väldigt trevligt bemötande och bra rådgivning.

Resposta da DCG Nordic AB
Det är helt omöjligt att göra inköp via KLARNA.
Detta är helt absurt. Det är tillräckligt säkert med BANK-ID. Vi är på väg mot det totalitära kontroll samhället.
😡😬
Lätt att beställa
Lätt att beställa, men rabatten på 10% gick inte att få in

Resposta da DCG Nordic AB
tydlig hemsida och rabatter ibland
tydlig hemsida och rabatter ibland, enkel betalning i kassan

Resposta da DCG Nordic AB
Det var lätt att hitta vad jag ville ha.

Resposta da DCG Nordic AB
Snabb och smidig hantering från köp…
Snabb och smidig hantering från köp till hämtning.

Väldigt nöjd
Väldigt nöjd, fanns många fantastiska produkter, mycket variation och bra pris. Toppen!

Resposta da DCG Nordic AB
Lätt att hitta det jag sökte och lägga…
Lätt att hitta det jag sökte och lägga beställningen och betalningssätt

Bra kampanjer
Bra kampanjer, Frifrakt. Och snabb leverans.
Rekommenderar.

Smidigt
Smidigt att beställa, det som drog ned betyget var att inte allt fanns hemma.

Rekordsnabb leverans
Beställning och leverans gick smidigt och snabbt och varan jag fick är av hög kvalitet.

Alltid snabba leveranser
Alltid snabba leveranser, hemsidan är lätt att handla från,
Handlar man i butik är det alltid mycket trevlig och kunnig personal kan bara ge er fem🌟Mvh Camilla

Resposta da DCG Nordic AB
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.