Zou geen ster geven Slecht product, werkt niet Slechte service Aangeduid na 180 dagen 100% terug betaald en ze doen niks Ongelooflijk

ordered their product from facebook, on 19th June, claimed to be a Dutch company, manufacturing in NL never received when I clicked on track and trace was directed to a CHINESE company! Product neve... Ver mais

nadat zij eerst teveel van mijn creditcard hadden afgeschreven wat uiteindelijk is gecorrigeerd kreeg ik na anderhalve maand mijn pakket. ipv 2 doosjes met 8 flesjes + 2 extra heb ik 1 doosje met 5 fl... Ver mais

Pleisters besteld in april, voor de zekerheid met Klarna geregeld. Pakketje nooit ontvangen. Meerdere malen gemaild, geen reactie. Volgens Klarna, die hebben wel contact, is het pakketje afgeleverd. N... Ver mais

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

Spookbedrijf

Een bestelling geplaatst, maar nooit iets ontvangen en geen reacties op mijn mails. Blij dat ik mijn betaling nog kan terugtrekken.

24 de abril de 2025

Liever nog 0 sterren

Als het kon, gaf ik nog een ster minder. Dit is pure oplichting.
Een product bestellen, met name Nederlands, en dat chinese brol krijgen zonder enige uitleg.
Contact met de klantendienst of via mail is hopeloos. Ik was blij dat ik met Klarna na 30 dagen zou betalen. Deze betaling kon ik via hen annuleren. Zonder enig antwoord van ddhope hebben zij zelf de betaling geannuleerd. Dit zegt genoeg denk ik...

4 de abril de 2025

Slecht!

Slecht!

Betalen maar geen produkt en ook nooit enkele reactie op een mail. Wel reclame mails blijven sturen maar nooit echt contact.

Eigenlijk een min1 ster

4 de abril de 2025

Micro needle pleisters afvallen

Pleisters waren er snel. 1 pleister per week. Ik werd direct vreselijk duizeling en hoofdpijn. Dat is ook t enige wat er gebeurd. Afvallen echt niet. Ik kwam zelfs 1 kilo aan. Klacht ingediend en had wel binnen 4 dagen geld terug

24 de março de 2025

Nooit!!!

Wacht al even op mijn bestelde product. Komt waarschijnlijk nooit binnen.
Geen antwoord op mijn mails.
Geld terug??? Wat is dat
Vreselijk irritant dit. Geef gewoon antwoord opmijn mail

28 de março de 2025

Dropshipment

Dropshipment! Op het mailadres van de klantenservice wordt niet gereageerd. WEGWEZEN!

18 de março de 2025

Slechte service

Ik heb direct na mijn bestelling, een email gestuurd om deze te annuleren. Mede door de slechte reviews die ik las. Dit heb ik in 4 verschillende emails gedaan. Geen enkele reactie, en nu is deze verzonden. Hoe kan je in contact komen, wanneer je geen enkele reactie krijgt.

25 de março de 2025

Artikelen nooit ontvangen

Ik bestelde een artikel.
Dit kwam uit china en is nooit aangekomen.
Ik heb al 4x contact opgenomen en krijg geen antwoord.
Mijn bestelling is kwijt en ook voor de betaling wordt ik niet geholpen.
De betaaldatum zal weldra verstreken zijn en er wordt niet gereageerd van ddhope.
Waardeloos bedrijf dus!
Geen aankopen bij doen!

20 de março de 2025

Onbetrouwbaar

Pakketje ontvangen,
Maar het pakketje was niet mijn maat daarbij geprobeerd om contact te leggen maar dan krijg je geen reactie. Daarbij heb je volgens hun de garantie om dit terug te sturen maar op de mails wordt niet gereageerd. Dus denk 3x voordat je daar iets gaat bestellen. Het geeft aan dat het een Nederlands bedrijf is maar hun spullen komen gewoon uit China

15 de março de 2025

É esta a sua empresa?