Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Kjolen levede op til mine forventninger, og jeg fik en t-shirt som gave med i købet. Altid fine muligheder for at returnere købet og få sine penge hurtigt retur.

Classificada 5 em 5 estrelas

I had to order XXS directly from DEA Kudibal as I couldn’t find XXS in the UK. Although the postage was £18 (obviously I really wanted this particular blouse) it arrived well packed and in less than... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

It's the most high-quality clothing I’ve purchased. I’m a silk enthusiast, and the material used to craft these blouses and dresses is excellent. Those details – the buttons, the hems, the design – ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dea Kudibal very efficient and easy from order to delievery. Website is is easy to use it doesn't constantly freeze like some of the other clothing sites do because of too heavy content trying to load... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Hos Dea Kudibal finder du tøj i luksuriøs silke, med flatterende silhuetter og smukke prints, der kan bruges sæson efter sæson. Dea Kudibals mission er at skabe en feminin, flatterende og stilfuld garderobe til kvinder. Dea Kudibal har en stor passion for silhuetter, detaljer og kvalitet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Træls at jeg ikke fik de 10% som første…

Træls at jeg ikke fik de 10% som første gangs bestilling online, min egen skyld sikkert

Men lækker kjole, der passer mig fint, jeg har en i samme snit, men andet mønster købt for næsten 3 år siden.

Kære Vivi,

Tak for din anmeldelse.

Vi er så glade for at høre, at du er glad for kjolen, og at den passer dig fint. Hvor er det dejligt, at du allerede kender og holder af modellen fra et tidligere køb.

Vi forstår godt, at det er ærgerligt, at de 10% ved din første online bestilling ikke blev trukket. Det sørger vi selvfølgelig for at rette op på, og vi tilbagefører rabatten manuelt til dig.

Tak fordi du delte din oplevelse med os, og rigtig god fornøjelse med din nye kjole.

Perfekt levering og returmulighed

Perfekt levering og returmulighed, når tøj ikke passer. Pengene kom hurtigt tilbage. Generelt superfin service. Tøj i absolut topkvalitet.

27 de fevereiro de 2026

Kære Malene,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering, retur og tilbagebetaling. Vi er også meget glade for, at du fremhæver vores service og kvaliteten af tøjet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os — det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt var perfekt fra bestilling til…

Alt var perfekt fra bestilling til levering.

Kære Anette,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at alt var perfekt fra bestilling til levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Perfekt

Perfekt
2 skønne kjoler i silke som sidder skønt. Smukke mønstre og de krøller ikke
Hurtig levering
Jeg har købt en del gange og altid være tilfreds
Det er de kjoler som holder og bliver brugt flittigt

Kære Birgitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for dine silkekjoler, og at både pasform, kvalitet og mønstre lever op til dine forventninger. Vi er også glade for, at du fremhæver den hurtige levering.

Det betyder ekstra meget for os at høre, at du har handlet hos os flere gange og altid har været tilfreds, og at vores kjoler bliver brugt flittigt og holder sig smukke.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og fin ekspedition.

Hurtig og fin ekspedition.
Tøjet passer 👌

10 de março de 2026

Kære Jeanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en hurtig og fin oplevelse, og at tøjet passer godt 👌

Service

God service. Mega lækkert tøj med god pasform

Kære Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en hurtig og fin oplevelse, og at tøjet passer godt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Great customer service and so easy to…

Great customer service and so easy to order. Items arrived with the week and were of great quality. Very happy customer here, Thank you!

8 de março de 2026

Dear Rebecca,

Thank you so much for your lovely review.

We are delighted to hear that you had a great experience with our customer service and found the ordering process easy. It also means a lot to know that your items arrived quickly and that you are happy with the quality.

Thank you for taking the time to share your experience with us.

Problemfri og lynhurtig levering

27 de fevereiro de 2026

Kære Berit,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at din oplevelse med leveringen har været både problemfri og lynhurtig. Det betyder meget for os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Skøn oplevelse

Super lækker skjorte som jeg glæder mig til at gå i. Lækker kvalitet.

Kære Anne Berit,

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er glad for skjorten, og at du oplever kvaliteten som lækker. Vi håber, du bliver rigtig glad for at bruge den.

Med venlig hilsen
Dea Kudibal

Her er også en lidt mere personlig version:

Tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din nye skjorte. Vi er så glade for, at både kvaliteten og skjorten lever op til dine forventninger, og vi håber, du får stor glæde af den.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og nem handel. Flotte varer!

hurtig og nem handel. Flotte varer!

Kære Kirsten,

Gorgeous silk blouse

I treated myself to a gorgeous silk blouse. Bright, beautiful and perfectly cut!
Il was delivered within few days in perfect condition.
Thank you Dea for your stunning collections and your excellent service!

Resposta da Dea Kudibal

Thank you so much for your lovely review.

We are so happy to hear that you are pleased with your silk blouse and that you love the colours, the fit, and the quality. It is wonderful to know that your order arrived quickly and in perfect condition.

Thank you again for your kind words about our collections and service — it truly means a lot to us.

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolutely the most beautiful dress

Absolutely the most beautiful dress. I have bought many from them. Postage is not overnight just because it’s coming from Denmark so you just have to be a little bit patient.

Resposta da Dea Kudibal

Thank you so much for your kind review.

We are so happy to hear that you love your dress and that you have bought many from us over time. That means so much to us.

We also truly appreciate your understanding and patience with delivery, as orders shipped from Denmark can sometimes take a little longer to arrive.

Thank you again for your support.

Classificada 5 em 5 estrelas

Very nice clothes and delivered very…

Very nice clothes and delivered very quickly

6 de fevereiro de 2026

Dear Renate,

Thank you so much for your wonderful 5-star review.

We’re delighted to hear that you are happy with both the clothes and the fast delivery – that truly means a lot to us.

We hope you will enjoy wearing your new styles, and we look forward to welcoming you back again soon.

Warm regards,

Classificada 4 em 5 estrelas

Gode modeller og god kvalitet

Gode modeller og god kvalitet
Fik dog aldrig rabatten ved jeg tilmeldte nyhedsbrev.

Kære Winnie,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os meget at høre, at du er glad for både modellerne og kvaliteten.

Vi beklager, at rabatten ved tilmelding til nyhedsbrevet ikke blev fratrukket ved købet. Beløbet er nu refunderet til dig.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne.

Smukke produkter og stort udvalg

Smukke produkter og stort udvalg
Følger med tiden og moden

Kære Annette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores kollektioner som smukke og tidssvarende – og at du værdsætter vores udvalg. Det betyder virkelig meget for os.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Hurtig levering

Hvis man ikke kan bruge de varer man har modtaget , udbetales beløbet fra varerne hurtigt

26 de janeiro de 2026

Kære Kate,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du oplever vores returproces og refundering som hurtig og smidig – det er vigtigt for os, at det føles trygt og enkelt at handle hos os.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

altid god service og lækkert silke

altid god service og lækkert silke, er så glad for mit køb.

7 de fevereiro de 2026

Kære Ninna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os enormt, at du er så glad for dit køb, og at både vores service og silkekvalitet lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Fantastisk tøj

Fantastisk tøj - et utroligt godt snit som skræddersyet til mig. Virkelig god kvalitet og der er kræset for detaljerne. Ikke sidste gang jeg handler her.

Kære Melina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi bliver rigtig glade for at høre, at både pasform, kvalitet og detaljer lever op til dine forventninger – det er netop det, vi stræber efter med hver enkelt kollektion.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Smuk skjorte

Smuk skjorte, der bare sidder fantastisk flot.

26 de janeiro de 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget, at du er så glad for både design og pasform – det er præcis den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Cecillie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais