Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte et armbånd som gave, og der var ikke en finger at sætte på noget. Indpakningen var også virkelig fin med et personligt touch og vidnede om kvalitet.

Informações sobre a empresa

1. Designer de jóias
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Ourivesaria
  4. Artesanato
  5. Fabricante de joalharia
  6. Ourivesaria

Escrito pela empresa

Oplev Malarulu's farverige smykkeunivers med unikke smykker i forgyldt 925 sterling sølv. Høj kvalitet, smuk æstetik og mulighed for at mikse og matche på utallige måder. Et vaske ægte dopamin-boost til din smykkesamling.

Informações de contacto

1 estrela

Rigtig god oplevelse!

7 de abril de 2026

Skønt og gennemført univers

Jeg er blevet ejer af det fineste farvestrålende armbånd, som er endnu flottere i virkeligheden. Dertil kommer, at det var en uforventet forkælelse at åbne pakken, hvor der helt tydeligt var blevet kælet for farverne, materialevalget og den håndskrevne besked. Det var en lille oplevelse at åbne min pakke, som passede så fint ind i det smykkeunivers, som Maria har. Mine allerbedste hilsner og ønsker til Maria i rejsen som selvstændig og smykkedesigner. Jeg glæder mig til at tage mit armbånd i brug!

8 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Mega fine smykker

Mega fine smykker! Jeg skulle købe en julegave til min svigerinde, og endte med at købe til mig selv også, fordi smykkerne er så søde. Dog er jeg lidt øv over at skulle betale 39 kr. i fragt, selvom jeg købte for 1000 kr.. Oh well, jeg har allerede skrevet flere smykker på min Ønskesky!

29 de novembro de 2025
logótipo da Malarulu

Resposta da Malarulu

Hej Lisa

Tusinde tak for din fine anmeldelse 🩷

Som lille enkeltmandsvirksomhed, med dertilhørende lille økonomi, tilbyder jeg desværre stort set ingen rabatter, DOG er alle bestillinger over 999,00 kroner rent faktisk fritaget for fragt. Så jeg måtte selvfølgelig lige dykke ned i din bestilling, for at gennemskue hvad der kan være sket, og jeg tror måske det er Apple Pay, der har forårsaget en krølle. Det kigger jeg videre på, men selvfølgelig skal du ikke snydes for din rabat, og derfor har jeg netop refunderet 39,00 kr. til dig ☀️

De aller bedste hilsner
Maria fra Malarulu

Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig indpakning og smukt armbånd

Jeg modtog det fineste armbånd hurtigere end forventet, og selvom det ikke var den dyreste vare i butikken, var der kræset for indpakning og en personlig hilsen. Den slags gør, at jeg gerne vil vende tilbage - og selvfølgelig det smukke udvalg af smykker.

28 de fevereiro de 2026

Smukkeste halskæde

Jeg købte en lyserød halskæde, og den er så smuk! Jeg er meget tilfreds med både leveringstid og min vare.

5 de março de 2026

Klar anbefaling

Jeg har indtil videre kun ét sæt øreringe fra Malarulu, men det bliver bestemt ikke det sidste. De kommer smukt pakket ind, med en personlig tak, og så er øreringene selvfølgelig vanvittig smukke og farverige. De er indtil videre brugt to gange, begge gange med så meget ros 💐

16 de janeiro de 2026

Virkelig fine smykker

Virkelig fine smykker, som lever fuldt ud op til billederne...
Nem side at navigere rundt på og smykkerne kom hurtigt!
Pakket fint ind og med en sød lille "tak" på indersiden af æsken!😊
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber øreringe derfra!

10 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais