Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. Kjolen levede op til mine forventninger, og jeg fik en t-shirt som gave med i købet. Altid fine muligheder for at returnere købet og få sine penge hurtigt retur.

Classificada 5 em 5 estrelas

I had to order XXS directly from DEA Kudibal as I couldn’t find XXS in the UK. Although the postage was £18 (obviously I really wanted this particular blouse) it arrived well packed and in less than... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

It's the most high-quality clothing I’ve purchased. I’m a silk enthusiast, and the material used to craft these blouses and dresses is excellent. Those details – the buttons, the hems, the design – ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dea Kudibal very efficient and easy from order to delievery. Website is is easy to use it doesn't constantly freeze like some of the other clothing sites do because of too heavy content trying to load... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Hos Dea Kudibal finder du tøj i luksuriøs silke, med flatterende silhuetter og smukke prints, der kan bruges sæson efter sæson. Dea Kudibals mission er at skabe en feminin, flatterende og stilfuld garderobe til kvinder. Dea Kudibal har en stor passion for silhuetter, detaljer og kvalitet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

all went o.k.

26 de setembro de 2025

Resposta da Dea Kudibal

Thank you so much for your 5-star review! We’re happy to hear everything went smoothly and hope to see you again soon.

Kind regards,

Top professionel virksomhed

At handle med jer er altid en fornøjelse. Process er let og service er i top.

10 de setembro de 2025

Kære Berit,

Tusind tak for de søde ord! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har en god oplevelse hos os, og at både processen og servicen lever op til forventningerne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækreste tøj af fineste kvalitet

Altid effektiv håndtering af ordrer. Og det lækreste tøj i fine kvalitetsmaterialer. Jeg er kæmpe fan

10 de setembro de 2025

Kære Tina,

Tusind tak for de fantastiske ord! Det betyder alverden for os at høre, at du elsker både vores designs og servicen.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, lækker skjorte

23 de setembro de 2025

Kære Inge,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition, og at skjorten lever op til dine forventninger.

Din positive feedback betyder meget for os.

Vi håber at få lov at byde dig velkommen igen snart.

God og hurtig service

Hurtig levering samt hurtig tilbagebetaling ved retur.
⭐️

5 de setembro de 2025

Kære Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner. Vi er glade glad for at høre, at både leveringen og tilbagebetalingen ved retur levede op til dine forventninger.

Det betyder meget for os at gøre hele købsoplevelsen så enkel og tryg som muligt – fra bestilling til eventuel retur.

Vi håber at se dig igen snart i shoppen.

Hurtig service

5 de setembro de 2025

Kære Karin,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet vores service som hurtig – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal være.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Amazing dress and very flattering

Amazing dress and very flattering. Fabric, ,cut,style, and length all perfect. Customer service was amazing. Ordered one day and arrived the next. Packed beautifully too.

9 de setembro de 2025

Resposta da Dea Kudibal

Thank you so much for your wonderful review. We are delighted to hear that you love the dress – from the fabric and cut to the style and length – and that it feels flattering.

We are equally happy to know that our customer service and speedy delivery met your expectations, and that the packaging added to the experience. Feedback like yours means a lot and motivates us to keep delivering this level of quality.

We hope to see you again soon for your next favorite piece.

Kind regards,

Smukke kjoler

Smukke kjoler. Hurtig levering og nemt at returnere.

Kære Birgit,

Tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er glad for kjolerne, og at både levering og returforløb fungerede nemt.

Classificada 3 em 5 estrelas

Mangledende kommunikation ved returnering

Jeg har købt den flotteste kjole, i præcis den kvalitet der er til at forvente af en kjole til 3000 kr. Hvis bare jeg kunne holde fast i den gode oplevelse med hurtig levering og en god vare.
Men returneringen af en anden kjole på samme ordre, hiver dog oplevelsen meget ned.
Jeg kontaktede firmaet efter 10 dage fra afsendelse af returpakken, med besked om at pengene ville komme retur senest om 2 dage. Yderligere 10 dage senere, må jeg så skrive dem en mail, da jeg stadig ikke har fået pengene tilbage. En times tid efter kommer mine penge retur, men de svarer ikke engang på min mail henvendelse. For så dyrt tøj, havde jeg forventet en bedre service.

11 de setembro de 2025

Kære Laura,

Tusind tak for din anmeldelse og for dine pæne ord om kjolen og leveringen. Vi er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af varen.

Vi vil samtidig give dig en stor undskyldning for den oplevelse, du har haft i forbindelse med returneringen af den anden kjole. Vi havde desværre en fejl i vores system den 26/8, som påvirkede en række returordrer, herunder også din. Det betød, at tilbagebetalingen blev forsinket, og at du ikke modtog den opfølgning, du naturligvis kunne forvente af os.

Det er langt fra den standard for service, vi ønsker at levere – særligt ikke, når det handler om varer i denne prisklasse, hvor både kvalitet og kundeservice skal gå hånd i hånd. Vi har nu rettet fejlen i systemet og taget skridt til at sikre, at kommunikationen i sådanne tilfælde bliver langt bedre fremover.

Vi beklager de frustrationer, du har oplevet, og håber, du fremover vil få en meget bedre oplevelse hos os. Vores Trustpilot viser heldigvis også at dette er en undtagelse.

Thumbs up herfra

Thumbs up herfra
Vildt lækker frakke - som altid super hurtig levering

Kære Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med frakken og den hurtige levering.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. Hurtig levering. Holder formen efter vask. Virkelig flot design.

Kære Jette,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, den hurtige levering og det flotte design.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker deres flotte design og både…

Elsker deres flotte design og både kvalitet og service er helt fantastisk! Hurtigt og effektiv levering. Uundværlige kjoler når man skal på ferie- de fylder intet og krøller ikke. Kan anbefales på det varmeste ❤️

Kære Marianne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ❤️ Vi er så glade for at høre, at du både elsker design, kvalitet og service – og at kjolerne er perfekte til ferien. Dejligt at de gør glæde!

Classificada 1 em 5 estrelas

Rückerstattung zu lange

Rückerstattung zu lange! 10 Werktage nach Eingang ist frech. Ich habe viel Bekleidung von Dea Kudibal und dann kann es vorkommen, dass mal was nicht passt. Hier die Reaktion meiner Anfrage vom 28.8.25: „vielen Dank für Ihre Nachricht und die Information zur Rücksendung. Bitte entschuldigen Sie die Wartezeit. Rückerstattungen werden in der Regel innerhalb von 10 Werktagen nach Erhalt der Retoure von unserer Retourenabteilung bearbeitet. Rechnen Sie bitte zusätzlich mit bis zu 3 weiteren Werktagen, bis der Betrag auf Ihrem ursprünglichen Zahlungsmittel sichtbar ist. Da Ihr Kleid am 22.8.25 bei uns eingetroffen ist, beginnt jetzt die Bearbeitungszeit. Sollten Sie nach 15 Tagen noch keine Rückerstattung erhalten haben, geben Sie uns bitte Bescheid, damit wir Ihr Anliegen an einen Kollegen weiterleiten können.“ Hier ist alles hochpreisig; ich kann dieses Vorgehen nicht verstehen und werde hier nichts mehr bestellen.

28 de agosto de 2025

Liebe Susan,

Vielen Dank für Ihr Feedback und dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns zu schreiben. Wir verstehen sehr gut, dass es ärgerlich sein kann, wenn man auf eine Rückerstattung warten muss.

Bitte seien Sie versichert, dass Ihre Retoure bereits nach 5 Werktagen erstattet wurde – also deutlich schneller, als in unseren allgemeinen Rückerstattungsrichtlinien angegeben (bis zu 10 Werktage Bearbeitungszeit plus 2–3 Werktage Banklaufzeit).

Wir entschuldigen uns, falls die Formulierung in unserer Standardantwort missverständlich war, und möchten betonen, dass wir stets bemüht sind, Rückerstattungen so schnell und reibungslos wie möglich vorzunehmen.

Wir würden uns sehr freuen, wenn wir Sie auch weiterhin mit unseren Kollektionen begeistern dürfen, und hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,

22 de agosto de 2025

Kære Annette,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god kundeservice gør…

Hurtig levering og god kundeservice gør oplevelsen endnu bedre. Kan varmt anbefales! 🌟

8 de agosto de 2025

Kære Josefine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os at du har haft så god en oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Lækre produkter

Som altid lækker kvalitet, smukke designs og hurtig ekspedition, men det er også betalt😉

5 de agosto de 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du sætter pris på kvaliteten, designet og vores hurtige ekspedition. Vi bestræber os altid på at levere produkter, hvor materialer, håndværk og service går hånd i hånd – og vi håber, at det er noget, du får glæde af i lang tid.

wonderful experience!!!

6 de agosto de 2025

Dear Laura,

Thank you so much for your lovely review!
We’re thrilled to hear you had a wonderful experience – that’s exactly what we aim for.
Hope to see you again soon!

Warm regards,

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig oplevelse med returnering

Jeg købte en smuk kjole, der desværre var alt for stor. Derfor returnerede jeg den og kan via GLS se, at den er ankommet hos Dea Kudibal 17. juni 2015. Det er fem uger siden og jeg har fortsat intet hørt og ikke modtaget betalingen retur. Jeg skrev til kundeservice den 3. juli og har efterfølgende to gange rykket høflig for svar uden held. Mine henvendelser bliver ganske enkelt ikke besvaret. Kundeservice er dog tydeligvis på arbejde, for i samme periode har jeg modtaget flere nyhedsbreve! Det er meget frustrerende.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe noget noget i Dea Kudibals webshop med mindre, du er 100% sikker på, det ikke skal returneres.
Dbh. Rebecca

17 de junho de 2025

Kære Rebecca,

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest: Undskyld.

Du har helt ret i, at der er gået alt for lang tid, og vi forstår fuldt ud din frustration. Din returpakke blev korrekt modtaget den 17. juni, men desværre har der været en systemfejl i vores returhåndtering, som betød, at din refundering ikke blev gennemført som den skulle. Det beklager vi oprigtigt.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have, og vi er meget kede af, at du heller ikke har fået svar på dine henvendelser.

Refunderingenr blev korrekt gennemført d. 22/7. Skulle der mod forventning stadig være noget, der mangler, så tøv ikke med at kontakte os direkte.

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse, men håber, vi kan få lov at give dig en langt bedre én i fremtiden. Vores normale behandlingstid for returvarer er ca. 5 arbejdsdage.

Cecilie

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais