Hurtig levering. Kjolen levede op til mine forventninger, og jeg fik en t-shirt som gave med i købet. Altid fine muligheder for at returnere købet og få sine penge hurtigt retur.
Leia as opiniões dos outros
I had to order XXS directly from DEA Kudibal as I couldn’t find XXS in the UK. Although the postage was £18 (obviously I really wanted this particular blouse) it arrived well packed and in less than... Ver mais
A empresa respondeu
It's the most high-quality clothing I’ve purchased. I’m a silk enthusiast, and the material used to craft these blouses and dresses is excellent. Those details – the buttons, the hems, the design – ma... Ver mais
A empresa respondeu
Dea Kudibal very efficient and easy from order to delievery. Website is is easy to use it doesn't constantly freeze like some of the other clothing sites do because of too heavy content trying to load... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Dea Kudibal finder du tøj i luksuriøs silke, med flatterende silhuetter og smukke prints, der kan bruges sæson efter sæson. Dea Kudibals mission er at skabe en feminin, flatterende og stilfuld garderobe til kvinder. Dea Kudibal har en stor passion for silhuetter, detaljer og kvalitet.
Informações de contacto
Dampfærgevej 3, 2100, København Ø, Dinamarca
- +45 89878899
- kundeservice@deakudibal.dk
- deakudibal.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Top professionel virksomhed
At handle med jer er altid en fornøjelse. Process er let og service er i top.

Resposta da Dea Kudibal
Lækreste tøj af fineste kvalitet
Altid effektiv håndtering af ordrer. Og det lækreste tøj i fine kvalitetsmaterialer. Jeg er kæmpe fan

Resposta da Dea Kudibal
Amazing dress and very flattering
Amazing dress and very flattering. Fabric, ,cut,style, and length all perfect. Customer service was amazing. Ordered one day and arrived the next. Packed beautifully too.

Mangledende kommunikation ved returnering
Jeg har købt den flotteste kjole, i præcis den kvalitet der er til at forvente af en kjole til 3000 kr. Hvis bare jeg kunne holde fast i den gode oplevelse med hurtig levering og en god vare.
Men returneringen af en anden kjole på samme ordre, hiver dog oplevelsen meget ned.
Jeg kontaktede firmaet efter 10 dage fra afsendelse af returpakken, med besked om at pengene ville komme retur senest om 2 dage. Yderligere 10 dage senere, må jeg så skrive dem en mail, da jeg stadig ikke har fået pengene tilbage. En times tid efter kommer mine penge retur, men de svarer ikke engang på min mail henvendelse. For så dyrt tøj, havde jeg forventet en bedre service.

Thumbs up herfra
Thumbs up herfra
Vildt lækker frakke - som altid super hurtig levering

Lækker kvalitet
Lækker kvalitet. Hurtig levering. Holder formen efter vask. Virkelig flot design.

Resposta da Dea Kudibal
Elsker deres flotte design og både…
Elsker deres flotte design og både kvalitet og service er helt fantastisk! Hurtigt og effektiv levering. Uundværlige kjoler når man skal på ferie- de fylder intet og krøller ikke. Kan anbefales på det varmeste ❤️

Resposta da Dea Kudibal
Always good service and amazing quality

Rückerstattung zu lange
Rückerstattung zu lange! 10 Werktage nach Eingang ist frech. Ich habe viel Bekleidung von Dea Kudibal und dann kann es vorkommen, dass mal was nicht passt. Hier die Reaktion meiner Anfrage vom 28.8.25: „vielen Dank für Ihre Nachricht und die Information zur Rücksendung. Bitte entschuldigen Sie die Wartezeit. Rückerstattungen werden in der Regel innerhalb von 10 Werktagen nach Erhalt der Retoure von unserer Retourenabteilung bearbeitet. Rechnen Sie bitte zusätzlich mit bis zu 3 weiteren Werktagen, bis der Betrag auf Ihrem ursprünglichen Zahlungsmittel sichtbar ist. Da Ihr Kleid am 22.8.25 bei uns eingetroffen ist, beginnt jetzt die Bearbeitungszeit. Sollten Sie nach 15 Tagen noch keine Rückerstattung erhalten haben, geben Sie uns bitte Bescheid, damit wir Ihr Anliegen an einen Kollegen weiterleiten können.“ Hier ist alles hochpreisig; ich kann dieses Vorgehen nicht verstehen und werde hier nichts mehr bestellen.

Resposta da Dea Kudibal
Hurtig levering og god kundeservice gør…
Hurtig levering og god kundeservice gør oplevelsen endnu bedre. Kan varmt anbefales! 🌟

Lækre produkter
Som altid lækker kvalitet, smukke designs og hurtig ekspedition, men det er også betalt😉

Resposta da Dea Kudibal
Meget dårlig oplevelse med returnering
Jeg købte en smuk kjole, der desværre var alt for stor. Derfor returnerede jeg den og kan via GLS se, at den er ankommet hos Dea Kudibal 17. juni 2015. Det er fem uger siden og jeg har fortsat intet hørt og ikke modtaget betalingen retur. Jeg skrev til kundeservice den 3. juli og har efterfølgende to gange rykket høflig for svar uden held. Mine henvendelser bliver ganske enkelt ikke besvaret. Kundeservice er dog tydeligvis på arbejde, for i samme periode har jeg modtaget flere nyhedsbreve! Det er meget frustrerende.
Jeg kan på ingen måde anbefale at købe noget noget i Dea Kudibals webshop med mindre, du er 100% sikker på, det ikke skal returneres.
Dbh. Rebecca

Resposta da Dea Kudibal
Beautiful fabric and very comfortable…
Beautiful fabric and very comfortable to wear
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.