Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super Kundensupport,tolles Produkt Für meine Hündin die extra robuste Schutzmatte bestellt.Sie liegt darauf stabil und bequem,dank der Platten.Ein Seitenschutz ging nach 3 Monaten bei einer Bellattac... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben twee hondendekens besteld voor onze wagens waarvan één luxe hondendeken met bodemplaten, deze hebben wij keurig en snel ontvangen. Na ca. twee weken ontdekten wij in de luxe hondendeke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Je wilt het beste voor je hond. Daarom staat de Blaffende Kat voor service en professionaliteit en wij doen er alles aan om jou als dierenliefhebber zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen met vragen, maar ook met onze producten. In begin 2018 zijn wij begonnen met onze webwinkel, allereerst via bol.com en later overgestapt naar een eigen webwinkel. We hebben ondertussen al meer dan 15.000+ tevreden en vaste klanten, ben jij de volgende?

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

38 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Retourneren niet mogelijk! Geen contact met bedrijf te krijgen!

De retourpagina herkent het ordernummer niet. Geprobeerd contact te zoeken met het bedrijf, maar op geen enkele manier contact te krijgen! E-Mail wordt niet op gereageerd. Telefoon staat doorgeschakeld naar de voicemail van een 06nummer. Ik zou hier nooit wat bestellen! Kwaliteit is ook slecht! (Daarom geprobeerd te retourneren)

13 de janeiro de 2026

Pakket niet aangekomen

Een hondendeken besteld en betaald. Zou de volgende dag binnen zijn. Na 5 dagen nog niets en je krijgt op geen enkele manier contact met ze

4 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op! Levert verkeerde product en geen contact mogelijk

Het was een ander product dan besteld. Het is nog niet gelukt om contact te krijgen met klantenservice. Telefoonnummer gaat niet over, bericht op Instagram verwijderd en mail geen reactie. Retourneren lukt daardoor niet want is niet mogelijk retourlabel aan te maken

17 de novembro de 2025

Waardeloos bedrijf

Bestelling gedaan en niets weer gehoord.
Op alle mogelijke manieren contact gehad.
Waardeloos dus.
Heb goeie reviews gelezen over dit bedrijf maar krijg zo het idee dat het oplichters zijn.
Wacht al 8 dagen op antwoord.
Moet 1 ster geven maar eigelijk dus 0 sterren.

8 de novembro de 2025

Waardeloos w.b. verzending!

Waardeloos w.b. verzending! Zou allang binnen moeten zijn. Na tel. contact werd het opnieuw verzonden, zeiden ze. Maar het blijft bij PostNL hangen met de mededeling "nog niet ontvangen door PostNL". Klantenservice "wist van niets en ook niet hoe hiermee om te gaan. Zou er melding van maken, want ze werkte er nog niet zo lang"...?? Geen vertrouwen in dit bedrijf

12 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snel contact en goed product.

Hier de verstevigde bankbeschermer gekocht voor de auto, mooi product, past perfect en snel geleverd. Helaas was er een autogordel te weinig opgestuurd, maar na contact kwam die gelijk de volgende dag. Dus snel zonder problemen opgelost.

25 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldige service.

Wat een geweldige service hebben ze. Ik heb een tuige voor m'n hondje gekocht. Het tuigje wilde niet goed blijven zitten, er werd een voorstel gedaan om een nieuwe te sturen om te kijken of die wel goed blijft zitten.
De reactie snelheid is ook goed, je hoeft niet lang te wachten op een antwoord. Ik kom hier zeker terug.

20 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service na beschadiging hondendeken

Na ca. twee weken ontdekten wij in de luxe hondendeken met bodemplaat, een scheur in de naad nabij de Velcro afsluiting voor de hondenriem.
Dit hebben wij via de mail gemeld met bijgevoegde foto’s. Na dit mailcontact hebben wij zonder problemen een compleet nieuwe hondenkleed toegestuurd gekregen. Tevens een aantal tips, waaronder minder spanning op de naden, om dit euvel in de toekomst proberen te voorkomen.
Kan niet anders zeggen dat dit een hele goede service is en wij zeker in de toekomst meerdere producten bij de Blaffende kat gaan bestellen.

21 de agosto de 2025

Super tevreden!

Super blij met deze honden deken! Past perfect in de auto, stevig materiaal en makkelijk schoon te maken. Mijn hond ligt comfortabel en de achterbank blijft schoon. Absoluut een aanrader! 🐶

17 de agosto de 2025

Praktisch en mooi

De hondendeken voor in de auto is echt ideaal. Stevig materiaal, blijft goed liggen en ziet er ook nog netjes uit. Je merkt dat er is nagedacht over kwaliteit én comfort, voor zowel hond als baasje. Heel blij mee!

4 de abril de 2025

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Topservice én topkwaliteit!

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij De Blaffende Kat en ben elke keer opnieuw positief verrast. De producten zijn stevig, goed ontworpen en ideaal voor wie regelmatig met z’n hond op pad gaat. Vooral de kofferbakbeschermers en tuigjes zijn hier favoriet!

Daarnaast is de klantenservice echt een dikke plus: snel, vriendelijk en behulpzaam. Je merkt dat ze écht hart voor hun klanten en dieren hebben. Het persoonlijke tintje bij de bestellingen maakt het elke keer weer leuk om iets te ontvangen.

15 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Er ging iets mis met de bezorging van het pakket. De medewerkers hebben direct kosteloos een nieuw pakket gestuurd. Ik werd constant op de hoogte gehouden en er was prettig contact. Uiteindelijk kwam het eerste pakket boven water bij buren en kon ik deze op kosten van de Blaffende kat terugsturen. Fijn en betrouwbaar bedrijf!

17 de março de 2025

Wat een klanten dienst!

Wat een klanten dienst!! Dit vindt je niet overal meer... Paar maand na het bestellen van een auto mat scheurde die al... ondanks dat het wel juist is zoals aan gegeven. Ik was daardoor in twijfel om een strecher te bestellen. Je zou kunne zeggen... jamaar 2 honden... maar het zijn 2 rustige seniore dames... nu 2 messenger berichten later... had ik al een nieuwe geleverd gekregen de dag er na.. retour van de oude zelfs niet nodig!! Dus dan toch direct de strecher besteld. En die was er ook direct er na geleverd!! Het was zelfs op vrijdag avond na 6 uur besteld. Echt fan!! Doe zo voort!!

4 de abril de 2025

Hondendeken

Zeer snelle levering, product gaan we later dit jaar uitproberen maar ziet er veel belovend uit.
Hij past perfect in onze auto, dat heb ik al wel uit geprobeerd.
Zeer tevreden

7 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met de service, levering en klantenservice!

Ik ben ontzettend tevreden met de hondenproducten die ik heb gekocht bij De Blaffende kat. De kwaliteit van de producten is top, en mijn hond is er dol op! De klantenservice is ook fantastisch; ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeer vooral de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Ik raad De Blaffende kat ten zeerste aan aan alle hondenliefhebbers!

28 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima producten en prima service

Je weet pas echt wat de service van een bedrijf waard is waneer iets misgaat. Onlangs was een deel van de levering niet correct, en dat werd heel snel & vriendelijk geregeld - prima service dus.
En nog steeds de beste poepzakjes die we ooit hadden.

18 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.