Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super Kundensupport,tolles Produkt Für meine Hündin die extra robuste Schutzmatte bestellt.Sie liegt darauf stabil und bequem,dank der Platten.Ein Seitenschutz ging nach 3 Monaten bei einer Bellattac... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De retourpagina herkent het ordernummer niet. Geprobeerd contact te zoeken met het bedrijf, maar op geen enkele manier contact te krijgen! E-Mail wordt niet op gereageerd. Telefoon staat doorgeschakel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben twee hondendekens besteld voor onze wagens waarvan één luxe hondendeken met bodemplaten, deze hebben wij keurig en snel ontvangen. Na ca. twee weken ontdekten wij in de luxe hondendeke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier de verstevigde bankbeschermer gekocht voor de auto, mooi product, past perfect en snel geleverd. Helaas was er een autogordel te weinig opgestuurd, maar na contact kwam die gelijk de volgende dag... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Je wilt het beste voor je hond. Daarom staat de Blaffende Kat voor service en professionaliteit en wij doen er alles aan om jou als dierenliefhebber zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen met vragen, maar ook met onze producten. In begin 2018 zijn wij begonnen met onze webwinkel, allereerst via bol.com en later overgestapt naar een eigen webwinkel. We hebben ondertussen al meer dan 15.000+ tevreden en vaste klanten, ben jij de volgende?

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

38 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstelling

5 februari j.l. honden fluffybedden ontvangen deze dezelfde dag terug gestuurd op 6 februari mail ontvangen dat de fluffy bedden ontvangen waren en dat ze het gingen verwerken inmiddels is het 03 maart na verschillende mails(geen reactie) de klantenservice gebeld die geven aan dat ze niet kunnen helpen want dit is uitbesteed(waarom heb je dan een klantenservice)nog steeds geen geld ontvangen.
Enkele uren na dit bericht warempel reactie gehad en wordt het geld teruggestort,kan dus wel.

5 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service, snelle levertijd en een top product!

Wij zijn ontzettend tevreden met De Blaffende Kat! De hond gaat veel mee in de auto en ligt dan graag languit op de achterbank. Omdat het wel een echte modderpoot is, is het voor ons belangrijk om een goede deken eronder te hebben. Dit jaar een deken bij DBK gekocht en de hond gaat met veel plezier mee op pad en kan net zoveel vies worden als hij wil, de achterbank blijft netjes!
Helaas was er een probleem met de eerste deken, maar deze is zonder vragen direct opgelost en binnen een week hadden we al een nieuwe deken in de auto liggen. 10/10!

16 de dezembro de 2024

Service

Tot 2x keer toe kregen we perfecte service nadat een produkt stuk ging.
Zeer snelle reactie, vriendelijk, klantgericht.
Echt geweldig!

22 de setembro de 2024

Super Kundensupport,tolles Produkt

Super Kundensupport,tolles Produkt
Für meine Hündin die extra robuste Schutzmatte bestellt.Sie liegt darauf stabil und bequem,dank der Platten.Ein Seitenschutz ging nach 3 Monaten bei einer Bellattacke meiner Hündin kaputt.Der Kundenservice hat mir umgehend und sehr entgegenkommend geholfen.Sowas habe ich noch nie erlebt.Klare Empfehlung für Produkt und Kundensupport

7 de setembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Deken voor de achterbank in zwart

Deken voor de achterbank in zwart. Prima product, deken past er heel mooi in en hernia heel eenvoudig. Das maar goed ook want er zit geen handleiding bij. Product is zeer snel na bestelling bezorgd. Enig verbeterpuntje: de riem die je aan het tuigje van de hond vastmaakt en vastklikt in de veiligheidsgordel. Zowel het riempje als ook de festonhaak zijn te fragiel voor de wat grotere hond. De haak zal het mi niet houden wanneer je een botsing krijgt en er een hond aan vast zit vanaf zo’n 25 a 30 kilo. Heb zelf een steviger veiligheidsgordelriempje voor mijn grote hond en zou dit een ieder aanraden die ook een wat grotere hond heeft.

18 de junho de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Heb een deken voor in mijn achterbak…

Heb een deken voor in mijn achterbak gekocht. Die is net te klein en zit er niet zo strak in als op de foto's die op de website staan. Een deel van de achterbak is niet bedekt en daar zullen de hondenbaren van mijn husky op gaan zitten. Ik heb een Toyota Touring Sports.

5 de abril de 2024

Prima producten.

Snelle levering. De producten zijn zoals beschreven en ook de afmetingen kloppen. Voor de derde keer besteld en super tevreden.

30 de janeiro de 2024

Happy

Hondendeken voor de auto gekocht omdat ik leren bekleden heb ik mijn auto. Geen krassen meer van die scherpe nagel van mijn hond! Een dikke 10

11 de janeiro de 2024

Wij zijn fan!

Producten zijn echt top, communicatie is snel en vriendelijk. Wij hebben al 3 bestellingen gedaan en wij zijn fan. Handige producten en levering is altijd lekker vlot.

10 de dezembro de 2023

Aanrader!

Recent een autodeken aangeschaft en enorm tevreden over! Goede kwaliteit, enorm goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader!

30 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.